technosat 18100 aldım fakat

By_SEKOPY

_C*_Özel Harekat_
Süper Moderatör
Reaction score
0
arkadaşlar üstadlar bir hafta önce technosat 18100 kartsız olan cihaz fiyatı ve farklı özelliklerinden dolayı daha cazip geldi fakat uydu konusnda o kadar acemiyim ki cihazı henüz yeni yeni tanıyorum :) mesala ismi technosat 18100 :D

forumda okuduğum kadarıyla şifreli kanallar için yazlım gerekli ve farklı ince ayarlar gerekli bir çok program var yayınlayan paylaşımcı arkadaşlara teşekürler

öncelikle bu yazlımlar değişiyor mu? mesala aldığım gün multivsiyon 1(galiba böyle yazılıyor :D ) izliyordum bir kaç gün izledim hatta baya bir kanal izleyebiliyorum ama artık izliyemiyorum

bu technosat 18100 için ve benim gibi bir acemi için bu yazılım konusunda ne dersiniz yani teorik bir bilgi bile olsa en azında öğrenmiş olurum ve cihazda denerim yaw :boks:

:eek: birde forumda bazı kanalların keyleri var bunları nerye yazıyoruz nasıl giriyoruz yardıımmm edin :aba:

teşekkürler herkese kolay gelsin

EMU AÇMA-KAPATMA

1. "SİSTEM AYARLARI" Menüsü içerisinden "CİHAZ VERSİYONU" seçeneği üzerine gelin ve OK tuşuna basın.
2. Kumanda üzerinden DÖRT kez 9 tuşuna basın. Bilgi Menüsü üzerinde bulunan "CİHAZ VERSİYONU" yazısı yeşil olacak. Tekrar DÖRT kez 9 tuşuna basarsanız yazı rengi tekrar siyah olacaktır.

"CİHAZ VERSİYONU" Yeşil = EMU Açık
"CİHAZ VERSİYONU" Siyah = EMU Kapalı

KEY LİSTESİ VE KEY GİRME

1. Yayın izlerken kumanda üzerinden "MUTE" ardından "EXIT" tuşuna basın. Key Düzenleme menüsü ekrana gelecektir. ( EMU Açık olmalıdır. )
2. Listede bulunan sistemlerden birini seçebilir ve key kodlarını düzenleyebilirsiniz.

manuel key girme yüntemi böyle ama multiler günlük degişiyo
forumda veren arkadslarvar takip edmelisin
kolay gelsin

Geri