arkadaşlar üstadlar bir hafta önce technosat 18100 kartsız olan cihaz fiyatı ve farklı özelliklerinden dolayı daha cazip geldi fakat uydu konusnda o kadar acemiyim ki cihazı henüz yeni yeni tanıyorum
mesala ismi technosat 18100
forumda okuduğum kadarıyla şifreli kanallar için yazlım gerekli ve farklı ince ayarlar gerekli bir çok program var yayınlayan paylaşımcı arkadaşlara teşekürler
öncelikle bu yazlımlar değişiyor mu? mesala aldığım gün multivsiyon 1(galiba böyle yazılıyor
) izliyordum bir kaç gün izledim hatta baya bir kanal izleyebiliyorum ama artık izliyemiyorum
bu technosat 18100 için ve benim gibi bir acemi için bu yazılım konusunda ne dersiniz yani teorik bir bilgi bile olsa en azında öğrenmiş olurum ve cihazda denerim yaw :boks:
birde forumda bazı kanalların keyleri var bunları nerye yazıyoruz nasıl giriyoruz yardıımmm edin :aba:
teşekkürler herkese kolay gelsin
forumda okuduğum kadarıyla şifreli kanallar için yazlım gerekli ve farklı ince ayarlar gerekli bir çok program var yayınlayan paylaşımcı arkadaşlara teşekürler
öncelikle bu yazlımlar değişiyor mu? mesala aldığım gün multivsiyon 1(galiba böyle yazılıyor
bu technosat 18100 için ve benim gibi bir acemi için bu yazılım konusunda ne dersiniz yani teorik bir bilgi bile olsa en azında öğrenmiş olurum ve cihazda denerim yaw :boks:
teşekkürler herkese kolay gelsin