Teşekkür Ederim

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0
Hımm şimdi teşekkür etmediğim için konu açılmış önce o konuyu açan arkadaşa teşekkür etmek istiyorum.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=458979

Burada paylaşımı hiç tartışmayacağım bile sömürü yaptın diyen arkadaşlar olmuş Yüce (Allah şahidimdir ) bu sözü çok nadir kullanırım özel hayatımda bu forumdan tek bir program bir resim 1kb bir veri dahi internet tempe inmek zorunda olanın dışında indirmedim ben 18 yılı aşkın bir biçimde profosyonel olarak bilgisayar kullanan bir kişiyim Microsoft windows türkiyede çalıştım yaşım 28 olmasına rağmen artık bu işin sonuna gelmiş bir kişiyim bir kaç sitede hobi olarak moderatörlükler yaptım şu an da yapmıyorum bu forum kişisel olarak beni biraz eğlendirdiği için severek takılıyorum ayrıca benim bu foruma son bir kaç aydır yaptığım katkıyı bilen bilir onlarca paylaşım yaptım yüzlerce kişiye yardım ettim binlerce kişiyede yazı ile yazarak TEŞEKKÜR ETTİM.
Aaa dersenizki eğer arkadaşım öyle olmaz biz oraya buton yaptık tıkla va geç bende derimki o buton bana ters ben yazı ile yazarak teşekkür etmeyi daha çok tercih ediyorum teşekkürüm 0 olarak kalsın beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum
Bu benim kişisel düşüncem .
Bu arada bütün HACKHELL AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM.

ama aradas sen arkadaslara tesekkur etsen fena olmaz hanı program ındırmeye bılırsınılla program ındıreceksın dıye bır sey yok herangi bır konudan da olsa tesekkuru cok bılme

hayır zaten kimse sana neden tşkkür etmedin die sormadı (ki soran varsa cidden ayıp etmiş)

ama açıklama için teşekkürler

Asıl paylaşım zaten tşkkür beklemeden yapılmalıdır

açıklama guseL tşk ettık :) merakımı giderdim :D

Abi kusura bakma ben onu sadece Farklı olmak için yaptığını düşünüyorum !!
Ama yinede Herkezin fikri kendine Tşkler...

Rahat ol sen..takma kafana öyle herşeyi..
Ama arada sırada butona tıklamanında kimseye zararı olmaz.
Özellikle içinde yaşadığın toplum bu tıklara az da olsa bir değer yüklüyorsa..

son zamanlarda gördüğüm en değişik konulardan birisi bu konu .. ben veryansın edersin sanmıştım ..

anlayışla karşılamışsın .. anlayışla karşıladığın için tşk ederim ( butona basmadım :hhmanD )

son zamanlarda gördüğüm en değişik konulardan birisi bu konu .. ben veryansın edersin sanmıştım ..

anlayışla karşılamışsın .. anlayışla karşıladığın için tşk ederim ( butona basmadım :hhmanD )

hadi yaaaa

keşke ben de butona basmasaydım:durdurun:durdurun

neyse senin butona basmadım ama:biggrin

yapma bea abi insanın eli yanlışıkla tşk butonuna gitmezmi ki baktığın konuların arasında kesin vardır
beğendiyseniz tşk fln

ben senin bu forumda download ettiğin konuların olduğunu çok iyi buluyorum kessinlikle insanların emeğini sömürüyorsun madem buton diyorsun,,o zaman sana edlen teşekkürlerde kaldırılsın ok?

Geri