Teşekkür Ederim

Oke Bizlerde Bu Arkadaşa Sadece Yazarak Tşk Edelim Bundan Sonra :goz: Bence Buna Da Saygı Duyucaktır :goz:

ben senin bu forumda download ettiğin konuların olduğunu çok iyi buluyorum kessinlikle insanların emeğini sömürüyorsun madem buton diyorsun,,o zaman sana edlen teşekkürlerde kaldırılsın ok?

Demek sen benim bilgisayarımın içine sızdın yaptığım yüklemeleri görebiliyorsun haa. :durdurun

Güldürdün beniya akşam akşam tamam senin dediğin gibi yapalım bana edilen teşekkürler kaldırılsın ok. :clap

Ben bunları aşalı asır oldu çağ oldu yaa. :vur

zuahhahahah tşk sayısı 0 git kardesim ya dalgamı gecion

Kardeş lütfen alınma. Senin gibi kaliteli insan her yerde bulunmaz.

Demek sen benim bilgisayarımın içine sızdın yaptığım yüklemeleri görebiliyorsun haa. :durdurun

Güldürdün beniya akşam akşam tamam senin dediğin gibi yapalım bana edilen teşekkürler kaldırılsın ok. :clap

Ben bunları aşalı asır oldu çağ oldu yaa. :vur

BİLgisayarının içine sızmadım forumdaki bazı bilgilerin ve materyallerin bilgisayarına sızdığını söylüyorum sen onu iyi anladın...hıhı aşmışsın belli belli

Evet arkadaşlar şöyle bir önerim var Sadece Konu Açan Arkadaşımıza Teşekkür edilsin BÖYLELİKLE BAZI ARKADAŞLARIMIZIN Teşekkür sömürüsüne son vermiş oluruz!..

örneğin ben bir konu açtım hemen konu altında teşekkür butonu olsun

konuya yorum yapanın altındaki teşekkür butonu olmasın

böylelikle teşekkür olayı tamamen EMEĞE göre şekillenecek en azından daha bir anlamlı olacaktır diye düşünüyorum

Sizce?

Bu olayın saçmalığını Görelim Forumda Gördüğüm Örneklerden yola çıkıcam,,isim ve nick belitmiyorum üzerine alınan zaten anlar

Adam konu açmış

konuya iştirak eden arkadaşımız teşekkür butonuna basmış

bu yetmemiş mesaj olarakta altta ''Teşekkürler'' yazmış sadece ama sadece TEŞEKKÜRLER YAZMIŞŞ

VE konuyu açan kişide ona teşekkür etmiş

Bu teşekkürün anlamı nedir o zaman?

Konu açmak konu up.etmek için mi veriliyor yada ??

FOFER BU KONUNUN ÇOK TARTIŞILDIĞINI VE EN İYİ SİSTEMİN YİNE ŞU ANKİ SİSTEM OLDUĞUNU SÖYLEDİ AZ EVVEL,Konu tartışılmaya uygunsa yeniden yok eğer değilse FOFER'in anlayışına sığınarak bu konu hakkında yorum yapılmasın derim.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=445536&highlight=Newwave

Oraya bi teşekkür yeter diye yazmışsın KENDİNİ AŞTIĞINI BU TEŞEKKÜR OLAYINI AŞTIĞINI SÖYLEMİŞTİN ÜSTTE

AL AÇTIĞIN KONUYA KENDİN BAK İSTEDİĞİN TEŞEKKÜRÜ GÖR ÖYLE YAZ SONRA İNSANLAR HAKKINDAKİ KİŞİSEL DÜŞÜNCENİ,,,YORUMSUZ...

Forumdaki bazı ( metaryellerin ) senin tabirinle bilgisayarıma sızdığını söylüyorsun ( nedense bir anda kendimi ergenekon sanığı gibi hissetttim neden acaba ?? forumdaki hangi ( metaryeller ) benim bilgisayarımda şu anda bana lütfen bir örnek verebilirmisin ?? benim insanlar hakkımdaki düşüncelerimi , açılan konular kapsamındaki yorumlarımı forum kuralları çerçevesinde nereye nasıl ne şekilde yazacağım yalnızca beni ilgilendirir.
Ayrıca yaptığın karalama kampanyası için sana özel olarak TEŞEKKÜR etmek istiyorum yalnız saldırıların şahsileşerek devam edecekse gereğinin yapılacağınıda sana bildirmek isterim.
Bir teşekkür yeter yine diyorum ister yazı ile benim gibi yazsınlar ister butona tıklasınlar ben bu forumda paylaşımı teşekkür için yapmıyorum isterlersesede demin yukarıda da belirttiğim gibi bana edilen tüm teşekkürleri silsinler.

seninle polemiğe girmiyorum yazılan ve çizilenler ortada ve herşeyi gayet güzel açmakta

sadece şunu belrtmek istedim açtığın konuya teşekkür isteyen biri olarak açılan konulara iştirak edip teşekkür etmemeni sömürücülük diye yorumladım,karalama yapmıyorum bu benim kişisel fikrim burası bi forum ve ben bunu yazarım bu böyle
dediğim gibi kimin ne olduğu hangi p***olojik ruh haliyle hareket ettiği çok açık yorum yapmıyacamm daha fazla Bana teşekkür etmişsin Senin teşekkürünü kabul etmiyorum.ve sana iyi forumlar güzel paylaşımlar diliyorum

valla kardeş insan bi tane teşekkür eder teşşekkür parayla deil merak etme teşşekkür etmeyi bilmiyorsan öğretiriz bilmemek deil öğrenmemek ayıp:):)
yane 1 tane bile yok ama senn seçimin teşşekküre değer bişiy göremediysen oda senn düşüncen

bu senn rekorun tüm hackhell içinde bi tek sen varsındır böle helal olsun

Bence dü$üncen yanLı$ t$k butonu payLa$ımcıyı hevesLendirir...
Gereksiz post kasmak yerine t$k butonu kafidir...
Yine de karar senin karar kimse sana t$k et demek zorunda değiL.Saygımda sonsuz ama yanLı$ bi dü$ünce

Peki bizde sana teşekkür etmeyiz..Yazıyla ederiz..Aslında boş mesajlar olmasın diye o buton kullanılıyor..

Bence haklısın kımse sana butona bas tesekkur et dıyemez demezde acıklama ıcın tesekkurler

AdbLock pLus Lamı engeLLedin kardeşim butonu,insan yanLışLıkLa feLan basar yau ;)

adam mantıklı bir açıklama yapmış. ister basar ister yazar.

sizin söylediğiniz ZORUNLU BAĞIŞ gibi bir şey oluyor.

teşekkürler dostum hem yazdım hem bastım :)

Geri