Demek sen benim bilgisayarımın içine sızdın yaptığım yüklemeleri görebiliyorsun haa. :durdurun
Güldürdün beniya akşam akşam tamam senin dediğin gibi yapalım bana edilen teşekkürler kaldırılsın ok. :clap
Ben bunları aşalı asır oldu çağ oldu yaa. :vur
BİLgisayarının içine sızmadım forumdaki bazı bilgilerin ve materyallerin bilgisayarına sızdığını söylüyorum sen onu iyi anladın...hıhı aşmışsın belli belli
Evet arkadaşlar şöyle bir önerim var Sadece Konu Açan Arkadaşımıza Teşekkür edilsin BÖYLELİKLE BAZI ARKADAŞLARIMIZIN Teşekkür sömürüsüne son vermiş oluruz!..
örneğin ben bir konu açtım hemen konu altında teşekkür butonu olsun
konuya yorum yapanın altındaki teşekkür butonu olmasın
böylelikle teşekkür olayı tamamen EMEĞE göre şekillenecek en azından daha bir anlamlı olacaktır diye düşünüyorum
Sizce?
Bu olayın saçmalığını Görelim Forumda Gördüğüm Örneklerden yola çıkıcam,,isim ve nick belitmiyorum üzerine alınan zaten anlar
Adam konu açmış
konuya iştirak eden arkadaşımız teşekkür butonuna basmış
bu yetmemiş mesaj olarakta altta ''Teşekkürler'' yazmış sadece ama sadece TEŞEKKÜRLER YAZMIŞŞ
VE konuyu açan kişide ona teşekkür etmiş
Bu teşekkürün anlamı nedir o zaman?
Konu açmak konu up.etmek için mi veriliyor yada ??
FOFER BU KONUNUN ÇOK TARTIŞILDIĞINI VE EN İYİ SİSTEMİN YİNE ŞU ANKİ SİSTEM OLDUĞUNU SÖYLEDİ AZ EVVEL,Konu tartışılmaya uygunsa yeniden yok eğer değilse FOFER'in anlayışına sığınarak bu konu hakkında yorum yapılmasın derim.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=445536&highlight=Newwave
Oraya bi teşekkür yeter diye yazmışsın KENDİNİ AŞTIĞINI BU TEŞEKKÜR OLAYINI AŞTIĞINI SÖYLEMİŞTİN ÜSTTE
AL AÇTIĞIN KONUYA KENDİN BAK İSTEDİĞİN TEŞEKKÜRÜ GÖR ÖYLE YAZ SONRA İNSANLAR HAKKINDAKİ KİŞİSEL DÜŞÜNCENİ,,,YORUMSUZ...