TBMM'de Masonik Simgeler

Konuyu uzatmanın anlamı yok:D.Kestirip atatyımbir daha bişe yazarsa cevap veremem demeye mi getiriyorsun.Olsun varsın cevap verme.yeterki biraz aydınlan:D..

Ben diyorumki masonlar devletin temeline el atmış.Gerisine karışmasalar bile gersi kendiliğinden gelecektir..Şuan türkiyede masonlar karşı cephe alınmıştır.Bu cepheyi alanı söylesem bi türlü söylemesem bi türlü ama söylememek daha faydalıdiye düşünüyorum.

Türkiyeyi yönetenler mason değil..Hatta antimasoncular diyebiliriz..Masonlar en büyük başarıyı bu ülkenin temelleri atılırken yakalamışlardır.VE yaptıklarını gizlilik içerinde sürdürmektedirler.Bu yüzden tezin yanlışlığı sözkonusu değildir.

Halkımızıda bu konuda uyarıyorum.Masonlarla ilgili bilgileri araştırmalarını öneriyorum.Masonlar hiçte küçümesnecek bir gizli örgüt değildir.Aksine dünyayı yöneten gizli bir örgüttür.

Cevap yazarsa cevap veremem diyemi :))))))

komik olmayın temelinden girmişse demekki çatısından çıkamamış.
Ülke yönetiminde bunlar yoksa demekki başarılı olamamışlar
başarılı olamadıklarına göre siz neye ve neden ısrar ediyorsunuz ?

siz diyorsunuz ki
Masonlar en büyük başarıyı bu ülkenin temelleri atılırken yakalamışlardır.VE yaptıklarını gizlilik içerinde sürdürmektedirler.

Temelden yakalamışlar çalışıyorlar çalışıyorlar

amma

Demekki masonlar memleketi masoncu etmek için o kadar gizli çalışıyor ki mason etmek istediklerinin bundan haberi yok :))))

Haberleri olmadıgı için Bir türlü mason edemiyorlar mason etmek istediklerini memleketi onun için antimasoncular yönetiyor ..

Hadi canım sende...

Cevap yazarsa cevap veremem diyemi :))))))

komik olmayın temelinden girmişse demekki çatısından çıkamamış.
Ülke yönetiminde bunlar yoksa demekki başarılı olamamışlar
başarılı olamadıklarına göre siz neye ve neden ısrar ediyorsunuz ?

siz diyorsunuz ki
Masonlar en büyük başarıyı bu ülkenin temelleri atılırken yakalamışlardır.VE yaptıklarını gizlilik içerinde sürdürmektedirler.

Temelden yakalamışlar çalışıyorlar çalışıyorlar

amma

Demekki masonlar memleketi masoncu etmek için o kadar gizli çalışıyor ki mason etmek istediklerinin bundan haberi yok :))))

Haberleri olmadıgı için Bir türlü mason edemiyorlar mason etmek istediklerini memleketi onun için antimasoncular yönetiyor ..

Hadi canım sende...

Yazdıklarının farkında mısın? Masonların ülkenin temelin el attı dediğimden kastım türkiye cumhuriyetinin kuruluşuduır.Bu dönemde meclisin inşasında bile mason semboller var..Benim bahsettiğim temel bu.Şuan ülke yönetimde değiller.Bu onların başarızlığını göstermez..Faaliyetleri gizlilik içinde sürdürülüyor.Baksana meclisin inşa tarihine bugüne kadar neden kimse farkedemedi o sembolleri çünkü masonluk nedir amaçları nedir senin gibi birçok kişi bunu bilmiyor.Ve bilmediğin şeyler hakkında cevap vermen de çok saçma.

YAzdıklarını okudum yarısını anladım.Hatta bu adam bişe biliyo da cevap veriyo diye umutlandım bi ara.Ama yok kardeşim öyle saçmalamışsınki.Yok işte yok.Bilmediğin şeler hakkında boclama...

Yazdıklarının farkında mısın? Masonların ülkenin temelin el attı dediğimden kastım türkiye cumhuriyetinin kuruluşuduır.Bu dönemde meclisin inşasında bile mason semboller var..Benim bahsettiğim temel bu.Şuan ülke yönetimde değiller.Bu onların başarızlığını göstermez..Faaliyetleri gizlilik içinde sürdürülüyor.Baksana meclisin inşa tarihine bugüne kadar neden kimse farkedemedi o sembolleri çünkü masonluk nedir amaçları nedir senin gibi birçok kişi bunu bilmiyor.Ve bilmediğin şeyler hakkında cevap vermen de çok saçma.

YAzdıklarını okudum yarısını anladım.Hatta bu adam bişe biliyo da cevap veriyo diye umutlandım bi ara.Ama yok kardeşim öyle saçmalamışsınki.Yok işte yok.Bilmediğin şeler hakkında boclama...

İşte mesele o yarısını anlamışsın
Neyse diğer yarısınıda olgunlaşınca anlarsınız benim açımdan konu kapanmıştır
Selametle

(Yanlız neyi bilip bilmediğim nerede bocaladığım hakkında yorumunuzda ilginç demek ki oradan bakınca öyle görünüyor (Arif olan anladı).. )

İşte mesele o yarısını anlamışsın
Neyse diğer yarısınıda olgunlaşınca anlarsınız benim açımdan konu kapanmıştır
Selametle

(Yanlız neyi bilip bilmediğim nerede bocaladığım hakkında yorumunuzda ilginç demek ki oradan bakınca öyle görünüyor (Arif olan anladı).. )

:D Senin yazılarının anlaşılması olgunluğa bağlı birşey değil.Benim anlattıklarımı anlamamış gibi cevplar yazdın buyüzden diyorumki yazdıklarını anlamıyorum.Zaten konu seni 1 derecelilik açıdan ilgilendiriyodu.O 1 derecelik açıdan yorumunu yaptın.Bilmediklerini öğrende 360 dereceden konuyu kavramaya çalış..

Onun derdi Atatürkü masonlarla ilişkilendirmek... Açık açık söyleyemiyo. Kelime oyunu yapıo aklınca. Tutturmuşsunuz bir mason muhabbeti. Ne alıp veremediğiniz var şu masonlarla? Adamlar sizi tınlamıyor bile. Siz kendi paranoyak dünyanızda kendinizi paralıyorsunuz...

Onun derdi Atatürkü masonlarla ilişkilendirmek... Açık açık söyleyemiyo. Kelime oyunu yapıo aklınca. Tutturmuşsunuz bir mason muhabbeti. Ne alıp veremediğiniz var şu masonlarla? Adamlar sizi tınlamıyor bile. Siz kendi paranoyak dünyanızda kendinizi paralıyorsunuz...

Masonların senden alıp vermediklerini bilsen böyle konuşmazdın.Bana buları anlat deme git araştır.Burada bilmeden saçmalama..

3.derece nizam vaziyetinde fotoğraflarını gördüm.youtube de de vidoelar var.bilgi sahibi olmadığım için mason dur demek yanlış olur.:utan

onun için iftira etmeyeyim :utan mason localarını neden kapattı mason sa bu da çelişki. bu konu araştırmacıların ve tarihcilerin işi derin mevzu :utan

ne yani onca sembol tesadüfen mi oraya geldi..? Evrim teorisi bile bu teoriden daha mantıklı=)

Masonların senden alıp vermediklerini bilsen böyle konuşmazdın.Bana buları anlat deme git araştır.Burada bilmeden saçmalama..

Saçmalayan sensin. Nasıl konuşcaımı senden örencek deilim. Veya masonların kim olduğunu. Hem masonlar dediğin gibi ise bu onların deil kullanılan aptalların suçudur. İnsanlar kendi aptallıklarının suçunu başkasına atmasın... Hem masonların bu kadar tehlikeli bu kadar hain olduğunu söylüyorsun. Sonra Atatürkünde mason olduğunu ima ediosun. Bu işler ima ile olmaz...!!! Bir kaç kelime yürekli olda düşüncelerini açıkça söyle...!!!

ne yani onca sembol tesadüfen mi oraya geldi..? Evrim teorisi bile bu teoriden daha mantıklı=)

Ben tesadüfen demedim. Kaldıki tesadüfen yada deil. Bu kadar paranoyak olmanın anlamı neki...

Ben tesadüfen demedim. Kaldıki tesadüfen yada deil. Bu kadar paranoyak olmanın anlamı neki...

arkadaşım anladığım kadarıyla masonluk hakkında en ufak bir bilgin dahi yok..Ben genede bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışayım..

All_Seeing_Eye.jpg

Tbmm de üçgen içinde göz şeklinden bahsedilmiş.Kastedilen şekil bu ''The All Seeing Eye'' yani her şeyi gören göz(piramitin tepesindeki)

6696.png

En tepedeki göz lucifer in gözüdür.Lucifer şeytanın cennetten kovulmadan önceki adıdır.Masonların iblis e taptığı bilinen bir şey zaten..Umarım anlatabilmişimdir...

Geri