levent32
New member
- Reaction score
- 0
Konuyu uzatmanın anlamı yok.Kestirip atatyımbir daha bişe yazarsa cevap veremem demeye mi getiriyorsun.Olsun varsın cevap verme.yeterki biraz aydınlan
..
Ben diyorumki masonlar devletin temeline el atmış.Gerisine karışmasalar bile gersi kendiliğinden gelecektir..Şuan türkiyede masonlar karşı cephe alınmıştır.Bu cepheyi alanı söylesem bi türlü söylemesem bi türlü ama söylememek daha faydalıdiye düşünüyorum.
Türkiyeyi yönetenler mason değil..Hatta antimasoncular diyebiliriz..Masonlar en büyük başarıyı bu ülkenin temelleri atılırken yakalamışlardır.VE yaptıklarını gizlilik içerinde sürdürmektedirler.Bu yüzden tezin yanlışlığı sözkonusu değildir.
Halkımızıda bu konuda uyarıyorum.Masonlarla ilgili bilgileri araştırmalarını öneriyorum.Masonlar hiçte küçümesnecek bir gizli örgüt değildir.Aksine dünyayı yöneten gizli bir örgüttür.
Cevap yazarsa cevap veremem diyemi
komik olmayın temelinden girmişse demekki çatısından çıkamamış.
Ülke yönetiminde bunlar yoksa demekki başarılı olamamışlar
başarılı olamadıklarına göre siz neye ve neden ısrar ediyorsunuz ?
siz diyorsunuz ki
Masonlar en büyük başarıyı bu ülkenin temelleri atılırken yakalamışlardır.VE yaptıklarını gizlilik içerinde sürdürmektedirler.
Temelden yakalamışlar çalışıyorlar çalışıyorlar
amma
Demekki masonlar memleketi masoncu etmek için o kadar gizli çalışıyor ki mason etmek istediklerinin bundan haberi yok
Haberleri olmadıgı için Bir türlü mason edemiyorlar mason etmek istediklerini memleketi onun için antimasoncular yönetiyor ..
Hadi canım sende...