tayyip erdoğan karikatürleri

reklamlari çok ii silmişsin tek tek kontrol ettim valla :durdurun

ellerine saglık

:durdurun söz konusu tayyeap olunca silerimm valla yaaaaaaaaaaa:durdurun :durdurun :goz: :goz:

6conyaf.jpg

6asw16s.jpg

4pni16e.jpg

6314p3t.jpg

4xo2bev.jpg

4kdferm.jpg

4py85jp.jpg

6asujpx.jpg

66d17c1.jpg

68idpv7.jpg

5ybtpah.jpg

53epow7.jpg

4xmbqkx.jpg

4orq8lu.jpg

4uv35n4.jpg

4peshh3.jpg

66wzfad.jpg

4t9gx0l.gif

62qeqrr.jpg

4ka85qo.jpg

4v61koz.jpg

4z21y1g.jpg

623f9c0.jpg

6czutf8.jpg

6g35aow.gif

5y0hijo.jpg

yarıldım walla...bilmediklerim de var aralarında..çok sağol...

Cok Guldum Hahahahahaha ..............ama Bazilari Gercekten Sevİyesİzce Ve Hakaret İÇerİyor.....bu Kadarida Özgurluk DeĞİldİr Artik .yazik Yanİ Sonucta Bu Ulkenİn BaŞbakani Ayiptir.....bazilarinin Kaldirilmasini Önerİyorum
PaylaŞim İÇİn SaĞol Dostum

ne ben seviyesizim ne de karikatürler.hepsi gerceği yansıtıyo malesef,tabi görmek isteyene.kaldırılmasını talep edemezsin.orda uygunsuz bişeyler olsaydı fare bey zaten kaldırırdı.sağolsun hep ilgilenip yardımcı oluyor.bence gayet gercekçi ve güzel hazırlanmış karikatürler.keşke ben üretmiş olsaydım onları.

bence kaldırılmalarına gerek yok hepsi çok güzel eline sağlık

canım sağol sen gibi herkes anlasa nereye sürüklendiğimizide karikatürleri kaldırın demese.

63cx0f7.jpg

66o5kzt.jpg

534kk1e.jpg

5x40fpx.jpg

6c61n6f.jpg

68i7a82.jpg

6blvwgo.jpg

4r93b41.jpg

53qma75.jpg

4mlm250.jpg

4ma3bxe.jpg

5xrdfr4.jpg

4pdkk0m.jpg

67s2lg0.jpg

4zc6uet.jpg

6be2omt.jpg

ay benim tatlım gülümsemene sevindim.hep gül güzel yüzüne gülmek yakışıyor ok.

bence güzel değil. bi başbakan hakkında böyle konuşmak karikatürlerini böyle yapmak. bazıları hakaret niteliğinde. mesela anaıda al git güzel. ama o kedi remi olmamış. bu arada akpli olduğum sanılmasın akpli değilim.

bu ülkede artık yazara düşünüre sanatçıya ve karikatüriste tahammül kalmamış.bırakın herkes sanatını yapsın.

eline sağlık güldükten sonra da durup düşünmek gerekiyor çünkü bunlar sadece mizah için üretilmemiş :goz:

Geri