Tarihte kimin yerınde olmak isterdiniz?

oooo :) heheh ıyıde ben senın adını teoman dıye hatırlıom :eek:

kimsenin yerinde olmak istemiyorum

tarihimi kendim yazacağım çünkü

Kucuk murat olmak ısterdım(Yanı ben)

Keske cocuklugum gerı gelsede bısıkletle gezerken hatunlara parnak atsam

:D:D:D

tarıhte kendım olup mılletten daha tecrubelı oldugum ıcın her kesden daha kıvrak zekaya sahıp bır lıder olurdum
.d.d.d

eski dönemde yaşasadınız hangi padişah olmak isterdiniz?

tabiki fatih sultan mehmet o bir imparator :)

sıradan vatandaş olmak isterdim

süleyman ÇAKIR = oda bir padisahtı :pp

zuahaha şaka bir yana bende f.s mehmet olmak isterdim :cool:

bole bı oyun verıldı dıye hatırlıorum ama :S

Ben 4.Murat olmak ısterdım (zaten ılk ısımımde murat)

Fatih Sultan Mehmed Olmak İsterdim. İstanbul'un Feth Edileceği Peygamber Efendimiz ( S.A.V. ) tarafından belirtilmiş Osmanlı Padişahı Varken Başka kimin yerine geçmek ister ki insan:(
Ruhları Şaad Olsun

Sorun Aslında Kim Olduğum Degil! Yaptıgım Şeyler beni Digerlerinden Ayırır!

Biliyorum Coğunuz Okuma Nezaketinde Bile Bulunmayacaksınız Fakat..

Ben Paranın , Malın , Mülkün , Kahpeligin , Şerefsizliğin ,Zulmün , Canilerin , Katillerin ,
Petrole Yada Altına Tapmayanların... Olmadıgı Bir Zamanda Yaşamak İsterdim.. Ama Tarihe Baktıgımızda BöyLe Bir Şey yok.. Her Zaman Kan Ve Adaletsizlik Olacakmış Gibi Gözüküyor.. Artık Bir Milletin Bir Milleti Becermesi Bize Doğal Görünmeye Başladı.. Ama Kim Olmak İstedigime Gelince.. Hz.Adem Olup Hiç Sex Yapmamayı Seçerdim.. BöyLelikle Böylesine Güzel Bir Dünyayı Zehirleyecek Bir Varlıgın Tohumlarını Serpmemiş.. Hiç Bir Kötülüge Sebep Vermemiş Olurdum!

biraz derin olmuş ama düşünce güsel :)

AressKruger' Alıntı:
Sorun Aslında Kim Olduğum Degil! Yaptıgım Şeyler beni Digerlerinden Ayırır!

Biliyorum Coğunuz Okuma Nezaketinde Bile Bulunmayacaksınız Fakat..

Ben Paranın , Malın , Mülkün , Kahpeligin , Şerefsizliğin ,Zulmün , Canilerin , Katillerin ,
Petrole Yada Altına Tapmayanların... Olmadıgı Bir Zamanda Yaşamak İsterdim.. Ama Tarihe Baktıgımızda BöyLe Bir Şey yok.. Her Zaman Kan Ve Adaletsizlik Olacakmış Gibi Gözüküyor.. Artık Bir Milletin Bir Milleti Becermesi Bize Doğal Görünmeye Başladı.. Ama Kim Olmak İstedigime Gelince.. Hz.Adem Olup Hiç Sex Yapmamayı Seçerdim.. BöyLelikle Böylesine Güzel Bir Dünyayı Zehirleyecek Bir Varlıgın Tohumlarını Serpmemiş.. Hiç Bir Kötülüge Sebep Vermemiş Olurdum!

Güzeldi...

II.aldülhamit olmak isterdim :) lisedeken dönem ödevimdi II.abdülhamit kanım ısındı ona ehehehehe

ben gelmis gecmis en zengin adam yani karun olmak isterdim :) :) :)
ama sonum ona benzemesin elbette :sigara:

Geri