Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri
bugun elif olarak belitmek isterim ki ey iman edenler ramazan sade bedeni ac bırakmak değildir bilakıs ramzan bedenı ruhu temızlemek demektır dıkat edelim
hayırlı berektlı ramzanlar
Ey AlemLerin Raßßi oLan Allah`ım
Herkesin gönLünü yaratıpta,o gönüLLerin istekLerini veren Sensin.
Adını konuşmaya ßaşLayan çocuga öğreten,Sonra o çocuga adını andıracak rızıkLarı veren yine sensin..
ßiz o çocuk gißi senin Lutfuna taLip oLduk.ßizLeride o gißi Layık oLaßiLenLerden kıL.
Ömrümüzü GünLerimizi ve ßu Cumamızı müßarek kıL.
ßizLeri doğru oLaßiLen ve kaLaßiLenLerden eyLe.
Adının rahmetini öğrenen ve öğreteßiLenLerden kıL.
Huzuruna çıkarken ßir çocuk gibi çıkaßiLmeyi nasip eyLe..
Allâh'ım küfürden fakirlikten kabir azabından sana sığınırım senden başka ilah yoktur. Allâh'ım kederden tasadan âcizlikten tembellikten cimrilikten korkaklıktan borç altında ezilmekten düşmanlara yenilmekten sana sığınırım.
Allâh'ım nefsime takva ver. Onu temizle nefsi en iyi temizleyen Sen'sin nefsimin velîsi ve Mevlâsı Sen'sin.
Allâh'ım faydasız ilimden huşuu olmayan gönülden doymayan nefisten kabul edilmeyen duâdan sana sığınırım. Allâh'ım yaptığım ve yapmadığım şeylerin şerrinden sana sığınırım. Allâh'ım üzerimde bulunan nimetinin gitmesinden sağlığımın ters dönmesinden ansızın bastıracak öfkenden ve her türlü gazabından sana sığınırım. Kalbin mühürlenmesine sebep olacak tamahtan sana sığınırım. Allâh'ım bana kazâya rıza öldükten sonra rahat hayat kerîm vechine bakma lezzeti lûtfeyle.
Allâh'ım bugünün önünü salâh ortasını felâh sonunu hayırlı kıl. Bize dünya ve âhiret iyiliği ver ey merhametlilerin merhametlisi!
Yâ Erhâmerrahimin! Sana sigindim Sana güvendim sabir ve tevekkülle Sana yöneldim. Beni sasirtma. Beni yanlis yol ve hareketlere sapmaktan muhafaza eyle. Serden uzak hayra yakin eyle ALLAH'IM!
Bu Cuma günün hürmetine duamızı kabul et
Amin.
HayırLı Cumalar..