Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

Geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar..

Mutlu sonla neticelenen bir grip vakası ve teknik bazı nedenlerden dolayı bir kaç haftadan beri giremiyordum..İnşallah önümüzdeki hafta başından itibaren toparlıycaz ...

Selametle...

geçmiş olsun abi.

Eyvallah kamer. Sana da hayırlı Cumalar. Şimdi İstanbul' un mermer camilerinden birinde Cuma kılmak vardı. Sonra çıkışta Uğur Dündar' a yakalanmak vardı, hey gidi günler hey !!! Cumanız mübarek olsun...

abi o nasıl bi sözdü öyle ya :lol:

:thumbup:

Valla dadı kardeş nasıl anlatsam;
O gün öğrendim ki Uğur Dündar geçenlerde, cumaya giden 50 öğrenci hakkında akşam haberlerinde flaş geçmiş. Haber forumda da mevcut. Böyle bir şeyden nasıl oldu da haberim olmadı diye bir yandan şaşkınlık içindeyken, öbür taraftan koskoca okuldan topu topu 50 öğrenci mi cumaya gitmiş diye hem öğrencilere hem de müdüre kızdım. İşte tam bunları düşünürken kamer de cuma tebriği yazısı atınca ona böyle ilginç bir şey yazmışım. Aşure gibi bir yazı olmuş, gülmekte haklısın. Zaten habere de sadece gülüp geçilir.
Hayırlı Çarşambalar dostlar...

Valla dadı kardeş nasıl anlatsam;
O gün öğrendim ki Uğur Dündar geçenlerde, cumaya giden 50 öğrenci hakkında akşam haberlerinde flaş geçmiş. Haber forumda da mevcut. Böyle bir şeyden nasıl oldu da haberim olmadı diye bir yandan şaşkınlık içindeyken, öbür taraftan koskoca okuldan topu topu 50 öğrenci mi cumaya gitmiş diye hem öğrencilere hem de müdüre kızdım. İşte tam bunları düşünürken kamer de cuma tebriği yazısı atınca ona böyle ilginç bir şey yazmışım. Aşure gibi bir yazı olmuş, gülmekte haklısın. Zaten habere de sadece gülüp geçilir.
Hayırlı Çarşambalar dostlar...

yok abi ben zaten anladımda söylemin hoşuma gitti ondan güldüm =)

gençlik nereye gidiyor cık cık barları diskoları doldurup taşırmaları gerekirken camiye gidip namazmı kılıyolar yazık dimi

töbe töbe neyse bişey demeyelim yine

Selamun Aleykum =)

Nasılsınız görmeyeli : )

ℓσя∂;4840666' Alıntı:
Selamun Aleykum =)

Nasılsınız görmeyeli : )

Aleykümselam
elhamdülillah sen nasılsın kardeş.

İyiyim ALLAH ' ıma şükürler olsun .
Bir kaç ay yoktum ortalıkta kimseler kalmamış ...

ℓσя∂;4840710' Alıntı:
İyiyim ALLAH ' ıma şükürler olsun .
Bir kaç ay yoktum ortalıkta kimseler kalmamış ...

=) burda herkes ama yazmaya üşeniyorlar heralde:scared:

Ben göremiyorum uzun süredir =(

Aleyküm Selam. Hoş geldin .

Geri