gazap17
New member
Cümleten Selamun Aleyküm
göç mevsimi başlamış,hayırlı olsun...
Yoklamada bu gün nede çok firar var.
Cümleten Selamun Aleyküm
selamun aleyküm...
yoklamada bende varım sakın yok yazmıyasın beni...
hoppp hoca gördün mü beni....
أĸяα;3376972' Alıntı:seLamun aLeykûm gençLer..
siyasete fazLa buLaşmamak gerek eLais kardeşim
Gereken konuLara müdahaLe kafi
fazLası adamı başka yerLere gotürüyor
S.a.
Geçmiş kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar.
Bu arada eski mesajlarda gördüm geç de olsa élifé yi tebrik etmek isterim.
Allah yolunu açık etsin.
5-6 günlüğüne İstanbuldan uzaktaydım. Oradaki internet cafede
Hackhelli açtırtmıyordu. Uzak kaldık kusurumuza bakmayın..
S.a.
Geçmiş kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar.
Bu arada eski mesajlarda gördüm geç de olsa élifé yi tebrik etmek isterim.
Allah yolunu açık etsin
aleykum selam ağalar...
İkra nın siyaset konusundaki görüşlerine katılıyorum ..Fazla bulaşmamak lazım...
Bulaşılmış olsa da özellikle sabit fikirli diye tabir edilen ( halk arasında kaskafa diye geçer ama ahlaka aykırı bir terim bence ) arkadaşlara laf anlatmaya çalışarak hiç yorulmamak lazım...Sonuç itibarıyla sanal alemdeyiz ve bu alemin oyuncuları kendi görüşlerini ifade etmekten ziyade karşıdakinin fikirlerini boşa çıkarma peşindeler..Böyle bir anlayışla ortak bir noktaya varmak gerçekten de imkansız gibi...
Neyse siyaseti boşverelim burası siyaset bölümü de değil zaten,nasılsınız ağalar??
Keyifler eycedir inşallah.....
6. Şüphesiz, inkar edenleri uyarsan da, uyarmasan da, onlar için fark etmez; inanmazlar.
7. Allah, onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir; gözlerinin üzerinde perdeler vardır. Ve büyük azap onlaradır.
8. İnsanlardan öyleleri vardır ki: "Biz Allah'a ve ahiret gününe iman ettik" derler; oysa inanmış değillerdir.
9.(Sözde) Allah'ı ve iman edenleri aldatırlar. Oysa onlar, yalnızca kendilerini aldatıyorlar ve şuurunda değiller.
10.Kalplerinde hastalık vardır. Allah da hastalıklarını arttırmıştır. Yalan söylemekte olduklarından dolayı, onlar için acı bir azap vardır.
11.Kendilerine: "Yeryüzünde fesat çıkarmayın" denildiğinde: "Biz sadece ıslah edicileriz" derler.
12. Bilin ki; gerçekten, asıl fesatçılar bunlardır, ama şuurunda değildirler.
13.Ve (yine) kendilerine: "İnsanların iman ettiği gibi siz de iman edin" denildiğinde: "Düşük akıllıların iman ettiği gibi mi iman edelim?" derler. Bilin ki, gerçekten asıl düşük-akıllılar kendileridir; ama bilmezler. Biliniz ki, akılsız ve ahmak kişiler ancak kendileridir, fakat bunu bilmezler
14.İman edenlerle karşılaştıkları zaman: "İman ettik" derler. Şeytanlarıyla başbaşa kaldıklarında ise, derler ki: “Şüphesiz, sizinle beraberiz. Biz (onlarla) yalnızca alay ediyoruz.".
15.(Asıl) Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde şaşkınca dolaşmalarına (belli bir) süre tanır.
16.İşte bunlar, hidayete karşılık sapıklığı satın almışlardır; fakat bu alış-verişleri bir yarar sağlamamış; hidayeti de bulmamışlardır.şte onlar, hidayete karşılık dalâleti satın alanlardır. Ancak onların bu ticareti kazançlı olmamış ve kendileri de doğru yola girememişlerdir
17.Bunların örneği, ateş yakan adamın örneğine benzer; (ki onun ateşi) çevresini aydınlattığı zaman, Allah onların aydınlığını giderir ve göremez bir şekilde karanlıklar içinde bırakıverir.
18.Sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Bundan dolayı dönmezler. ( Bakara Suresi 6 - 18 )
a. seLamm beyfendii.. :melek
seni dövmek istioooomm :Sopa
Ve A.S.Yazmıyorsunuz beni tek bırakıyorsunuz siyasal anlamda. degozar abicim.