Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

bahaneye gerek var mı ki :durdurun

siz gelirseniz bahanem olacaksınız işte :durdurun

_____________bayanlar, beyler ben kaçtım:goz:

_____________hadi size ii geler:melek

_____________herkeze allah rahatlık versin:melek

_____________yarın görüşürüz inşallah...:melek

<<<<<<<<<<<A.E.O.>>>>>>>>>>>>

iyi uykular Allah rahatlık versin tekrar görüşmek dileğiyle :melek

_____________bayanlar, beyler ben kaçtım:goz:

_____________hadi size ii geler:melek

_____________herkeze allah rahatlık versin:melek

_____________yarın görüşürüz inşallah...:melek

<<<<<<<<<<<A.E.O.>>>>>>>>>>>>

iyi geceler tatlı rüyalar zuzu allah rahatlık versin. sende allaha emanet ol.

siz gelirseniz bahanem olacaksınız işte :durdurun

iyi uykular Allah rahatlık versin tekrar görüşmek dileğiyle :melek

bahanen olmaya hazırım dadıcım. :aşk

:durdurun :durdurun :durdurun

cümleten selamünaleyküm arkadaşlar ;

bu gece milli takımımız için dua edelim inşallah. rabbim yardımcıları olsun..

herkese iyi akşamlar.. rabbime emanet olun..

amin kardeşim inşallah gerçekten duasız olmaz çünkü almn-anları yenmek cok zor gibi gözüküyor takdir Allah'ın inşallah bize kazasız belasız sevinç yaşatır cocuklar kalplerimiz onlarla =)

Cümleten S.A.
Herkese hayırlı akşamlar
Aybüke memleketime gidiyorsun,
Gez dünyayı,gör Konya'yı
Mevlanaya uğramadan olmaz tamam mı?Benden de selam söyle.İnşallah haftaya bende oradayım.
Bu akşamki maç için milli takımımıza başarılar dilemek kalıyor sadece.Elde kalanlarla eminim yüreklerini ortaya koyacaklardır.Bizim dualarımızda onlarla.

Cümle ümmet-i Muhammed'e hayırlı akşamlar olsun.

ve aleyküm selam =) tamam selamlarımı iletilirim inşallah hepiniz için dua edicem inşallah =) çok büyük bir heyecan var içimde Allah'ım inşallah alırız macı! arkadaslarım akşam namazını kıldıktan sonra millilerimize bol bol dualar gönderelim . şimdilik iyi akşamlar =)

inşallah hayırlısı olur. Almanlar bayağı bir dalga geçiyorlar bizimle yok döner olmussuz falan göstercez biz dönerin ustasını ammma biraz zor ama bizde bu iman varken sırtımız yere gelmez Allah utandırmasın onları sahada! amin .

inşallah hayırlısı olur. Almanlar bayağı bir dalga geçiyorlar bizimle yok döner olmussuz falan göstercez biz dönerin ustasını ammma biraz zor ama bizde bu iman varken sırtımız yere gelmez Allah utandırmasın onları sahada! amin .

amin canim benim .. senin gibi böle güzel dua edenler oldukdan sonra.. insallah mac Allahin izni ile bizimdir. !!:victory
tabi her ihtimailde göze almak lazim!!

herkese selamlar sevgiler saygılar...

maç konusu hertarafı almış yürümüş. tabi ki kalbimizdeler ve Allahın izniyle inşallah maçı alırız. ama bir şey de var ki almanlar gerçekten güçlü bir takım ve işimiz çok zor. Allah milli takımımıza güç kuvvet versin inşallah. AMİNN

herkese hayırlı akşamlar..tüm güzellikler sizlerle olsun Rabbim sağlık huzur versin oyuncularımızında ayaklarına kuvvet versin :melek

Geri