Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

ah keşke mMUSTANGg üstadım burada olsaydı
zamanında azıcık çapa da bende yaladığım için ,buradada güvenebileceğim bir kişi tanımadığım için hafta sonu maalesef çok sancılı geçecek.Allah düşmanıma vermesin dedirtecek cinsten.

öncelikle cümleten selamün aleyküm..

hayırdır üstadım , geçmiş olsun. nedir bu durumun özeti? sanırım kötü bir hafta sonu bir dişin yüzünden. keşke elimden gelen bir yardımım olsaydı. insanalrın dostlarına yardım edememesi çok kötü.. inşalalh bir an önce bu sorunu aşar sağlığına kavuşursun. tüm kardeşlerime dostlarıma saygılar selamlar..

herkese hayırlı akşamlar

Bir insanın değeri,cevresindekilerin değeri ile ölçülür...

Slm ben BlastBlood (Buraya üye olduğumda red blood u kullanıyordum sonra blackblood sonrada blastblood oldu:D Değiştirme imkanımız varsa blastblood yapabilirmiyiz:D) İsmim Evren, Marmarisliyim. 16 yaşındayım.Foruma 2 yıldır üyeyim ve doğru düzgün paylaşım yapmadan habire sömürdüğümü itiraf ediyorum(ozamandan bu zamana 3-4 konu anca açmışımdır:D) Ama forumun hakkını vermek lazım değil mi ;)

öncelikle cümleten selamün aleyküm..

hayırdır üstadım , geçmiş olsun. nedir bu durumun özeti? sanırım kötü bir hafta sonu bir dişin yüzünden. keşke elimden gelen bir yardımım olsaydı. insanalrın dostlarına yardım edememesi çok kötü.. inşalalh bir an önce bu sorunu aşar sağlığına kavuşursun. tüm kardeşlerime dostlarıma saygılar selamlar..

S.A.

üstad sorma senin mesleğini çapa da 2 sene yalamışlığım var ya
korkudan gidemedim doktor arkadaşa
aynen imam misali dediğini yap,yaptığını yapma gibi oldu
kanal tedavisi lazım,ama burada korkuyorum ,inşallah en yakın zamanda İzmir e gideceğim şimdilik ağrı kesiciyle idare ediyor
dişin 1/4 ü kırık
2.azı
çok daraldırsa vurarım penseyi gider ne yapalım,asıl derdimiz diş değil
üzerinize afiyet sigara ile savaşıyoruz 2 gündür inşallah.
muvaffakıyet tek temennimiz.Bakalım kim güçlü
ama itiraf edeyim bu sigara aynı uyuşturucu gibi ya,
memati gibi oldum anlayacağınız.Neyse bu akşamlık bu kadar yeter
cümleten herkese hayırlı akşamlar

mMUSTANGg kardeş

azıcık reklam yapmana bile gerek kalmadı valla
ahanda bir sürü hasta var
randevuları aynı güne alalım
1 günde temizle bizi Allah'ın izniyle

ha ha ha

s.a

degazor abi gokkorikko geçmiş olsun :)

bende 1 senedir diş kontrolüne gitmemiştim muayene günü nezaman :p

cümleten selamün aleyküm ve hayırlı akşamlar..

randevu isteyen tüm kardeşlerim keşke imkanımız olsada elimden gelen her şeyi sizler için yapabilsem.. degazor üstadın 2 . küçük azı kanal tedavisi 15 dakikalık işlemdir.hiç bir şey hissetmezsin. değmez çektiğin ağrılara en yakın diş hekimine git yada en kısa zamanda bana gel üstad. inşallah şifaya kavuşmana vesile oluruz. ayrıca bu çapa mevzusunu aç biraz bir şey anlamadım. nasıl iki sene bu :) bende çapa mezunuyum :)

gokkorikko ; kardeşim dişlerimiz kırık bir şekilde ağrı yapmasını beklemek sinir hastalanmalarına ve hatta kiste kadar giden sorunlara yol açar. ihmal etmemeni öneririm.

sevgili dadımız ve hocamız bir sorun olmadan muayneleri yaptırırsak allahın izni ile hiç bir zaman sorunumuz ciddi boyutta olmaz.

hepinizin ağız ve diş sağlığını kontrol altına alabilmeyi isterdim. kısmet rabbim bilir bir gün neden olmasın. siz asıl söyleyin dayımıza onunda ufak bir işi var aylardır başından savıp gelmiyor :)

gevezelik ettim bir sürü yazmışım. neyse kalın sağlıcakla. tüm gönül dostlarıma selamlar..

haydi hackhellin sağlıklı gülen dişlerin 1. festivaline....

sponsor= mMUSTANGg ,

ve Azeri Tvlerinde hackhell festival reklamı

mMUSTANGg'a gelin festivalle dişleriniz parildesin....(parlasın :) :) :) )

mMUSTANGg, dünyanın bir numre diş mecunu...

cümleten s.a. demeyi unuttum galiba...

gelirim tabi bir biletin ucunda :hadiordan (allah izin verirse tabi... :saskin)

inşallah ablacım :melek

hepinizin ağız ve diş sağlığını kontrol altına alabilmeyi isterdim. kısmet rabbim bilir bir gün neden olmasın. siz asıl söyleyin dayımıza onunda ufak bir işi var aylardır başından savıp gelmiyor :)

dayım gelmez tabi tembelin teki :p

S.A kimler var ya da kimseler var mı???

varsa iyisinizdir inşallah :D

a.s ben geldim abla =)

ben iyiyim çok şükür

seni sormalı ?

Geri