Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

أĸяα;2897373' Alıntı:
ve aLeykûm seLam
bizi de sakinLeştirebiLeceksen neden oLmasın :)

:durdurun:durdurun:durdurun

ha ha ha

:durdurun:durdurun:durdurun

ufuk'un yaptığını yapacan
acil evlenecen

yengen ve yeğenin sağolsun.maşallah conivolker gibi geliyorlar.biri ayaklarımı,biride başımı masajladımı
değme keyfime beaaa.

evlenin ağam evlenin
evlilikte keramet vardır.
üstüne 3 de çocuk (çok şükür bize 1 de yetiyorda)

yürü be kim tutar sizi gayri

bu zaman da evlenecek kız bulmakda zor kendi çevrem için söylüyorum.RABBİM bizlere de hayırlı bir eş nasip eder inşallah.beni kimse tutmuyor düşüncelerim tutuyor :)
ALLAH huzurunu mutluluğunu kat, kat hem bu dünyada hemde öteki dünyada var etsin.

أĸяα;2896931' Alıntı:
yardımcı oLabiLdik mi güLüm

Allah için birbirini sevenler Arş'ın etrafında Yakudtan kürsüler Üzzerinde olacaktır
(Resulullah s.a.v.)

Resulullah'ın (s.a.v.) Müjdesi
Mutluluk yolundaki ilk adımımız olan Nişan Törenimizde sizleride aramızda görmekten Onur duyarız

Beğenenler güzel yorumlarını ekleyip beni neşelendirebilir beğenmeyenler hiç ses etmesin gerginim ok gibi fırlarım :durdurun

Allah için birbirini sevenler Arş'ın etrafında Yakudtan kürsüler Üzzerinde olacaktır
(Resulullah s.a.v.)

Mutluluk yolundaki ilk adımımız olan Nişan Törenimizde sizleride aramızda görmekten Onur duyarız

Beğenenler güzel yorumlarını ekleyip beni neşelendirebilir beğenmeyenler hiç ses etmesin gerginim ok gibi fırlarım :durdurun

Kanka on numara oLmuş
emeğine sağLık :durdurun

Hep demişimdir bu çocuk bu işi biliyo diye işte işi bilen bir kişi teşekkür ederim canım benim
Möhim kişiliklere gidecek bu davetiyeler çok yırtındım harbiden güzel bi şekilde olayı bağlıyım diye hatta en son noktada Burdaki çok saygıdeğer dostlardanda yardım talebinde bulundukta pek sallayan olmadı

Herneyse harbi harbi
Senin beğenmene sevindim Kanka sen ormantik adamsın az çok ayıkıyosun bu işleri

+rep :melek

hade Lam nası saLLamadık
yazdık ya sana benim tarzım o nabim
hem o möhm kişiLer kim bu abine de yoLLucan dimi?
Tarih beLirLedin sonunda davetiye oLayına zıpLadığına göre

(Resulullah s.a.v.)

üzzerinde derken ''z'' tek olacak
müjdesi derken açıklama olduğu için '' : '' işareti olmalı..

bir de eğer onur duyulacaksa bence o gelenlere aittir.Sizin gibi müstesna,efendi,hatta bir İstanbul Beyefendisi'nin nişan merasimine gitmek kaç kişiye nasip olur?

ίииuεи∂σ;2895199' Alıntı:
Allah yardımcın olsun yeğen. İnşaallah geniş vakitlerimizde de birbirimize dualarda yardımcı oluruz.

inşallah dayıcım Allah razı olsun çok güzel geçti sınavım :melek

başarılar dadıcım. inşallah istediğinden de fazla not alırsın.

saol abla dediin gibi hepsi çalıştığım yerlerdendi :biggrin

dadımıza rabbim yardım eder inşallah ..

Allah razı olsun abi etti :melek

cümleten s.a

A.S. dadı
h.g.
amma biriktirmişsin
bu arada abla yok bu akşam
yoktur herhalde bir problem inşallah

hoşbulduk saolun

ben en son öğlen sınava giderken konuştum misafir gelmişti anneside evde yokmuş onlarla ilgilenicekti hala gitmediler demekki:D yada sızmışta olabilir buara çok yoruluyo

cümleten selamun aleyküm dostlar

Gönlüm uçmak dilerken semavi ülkelere;
Ayağım takılıyor yerdeki gölgelere..

necip fazıl siiriyle merhaba demek istedim

Geri