- Reaction score
- 0
bugün sınavım var bana dua ediinnn 
bugün sınavım var bana dua ediinnn![]()
Allah yar ve yardımcın olsun...
inşallah istedğin notu elde edersin...
أĸяα;2895056' Alıntı:seLamun aLeykûm gençLer
çıkmazmı yavne güzel şenlenmiş buralar yine. dai bir tek senin sesin çıkmıyor.
hepiniz allaha emanet olun..
buraya yazmamamızın sebebi ne kibir nede ağır abilikten örgetmen hanımdai dediğin dayı (innuendo) oluyorsa, o ağır abidir takılmaz bizlere. konu açar açar kaçar.![]()
Allah yardımcın olsun yeğen. İnşaallah geniş vakitlerimizde de birbirimize dualarda yardımcı oluruz.bugün sınavım var bana dua ediinnn![]()
bugün sınavım var bana dua ediinnn![]()
أĸяα;2895056' Alıntı:seLamun aLeykûm gençLer
ίииuεи∂σ;2895199' Alıntı:Öncelikle tüm mümin kardeşlerime Esselamualeyküm diyorum.
buraya yazmamamızın sebebi ne kibir nede ağır abilikten örgetmen hanım
vaktim çok kısıtlı şu günlerde girip bölümde yapılacakları yapıyorum ve açabilirsem bir konu açıyorum ancak
[/COLOR][/B]
a.s...
Arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim...
ben etugugul nickiye Ertuğrul, ben Adanalıyım. Şuan Adana'da ikamet ediyorum. İstanbul üniversitesi mühendislik fakültesi Kimya mezunuyum...Daha ayrıntılı tanıtmak isterdim ama aklıma bişi gelmiyo...
selamlar...
Selamun Aleyküm
Öncelikle bir hususta görüşlerine başvurduğum pek muhterem arkadaşları görüşlerini esirgemedikleri için en hissi duygularımla andığımı belirtmek isterim
Onun haricinde bol muhabbetler herkezlere
Allah'a emanet.
dadımıza rabbim yardım eder inşallah ..
senide görmek güzel dai artık görüşemez olduk
ikra ,rebecca ve c erbrus c sizlerede topluca a.s..
c erbrus seninde yeniden görmek güzel haşarı kardeşim..
sabahattin abiden haberi olan varmı..
Arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim...
ben etugugul nickiye Ertuğrul, ben Adanalıyım. Şuan Adana'da ikamet ediyorum. İstanbul üniversitesi mühendislik fakültesi Kimya mezunuyum...Daha ayrıntılı tanıtmak isterdim ama aklıma bişi gelmiyo...
selamlar...