cümleten s.a ve hayırlı sabahlar..
sağol kopukdadı , sen nasılsın?
maşallah ortalık ne güzel şenlenmiş. sayımız ne güzel artmış.. güzel bir hafta sonu olsun. hepinize iyi tatiller...rabbime emanet ol..
Cümleten Selamun Aleyküm,
chrak bak bir kardeş daha gelmiş,
hoşgeldin talha,adınla şen,mesut ve bahtiyar yaşa
Mehmet ne oldu sınavlar ? nasıldı? bir haberdar et be müslüman,merak ettik !!!
ve Aleyküm selam üstad
ne bileyim şenleniyor gibi,eksik olmazsanız inşallah böyle devam eder.Sende Allah'a emant...
hep diyorum gelin şu Çanakkale'ye hepinizi dünya evine sokayım.Enişte olun,bizede yakışıklı damadımız var diye kıvanç payı olsun:durdurun:durdurun
QUOTE]
Abim Allah razı olsun sınavlar iyi geçti hamd olsun..Talha kardeş benim zahiren görüştüğüm bir kardeşim inş. senide tanıştırayım çanlı kendisi![]()
selamlar sevgiler saygılar :melek
selamün aleyküm arkadaşlar kendimi tanıtayım ismim gökhan aslen karslıyım, doğup büyüdüğüm ve yaşadığım yer istanbul. biraz geç oldu ama kusura bakmayın . gerçekden temiz güvenilir arkadaşlar var inşallah daha iyi tanırız birbirlerimizi .ALLAH yolunda kalbi gönlü düşünceleri bir olanların muhabbeti ,sohbetleri birdir .ALLAH bizlere güzellikle sohbet etmeyi paylaşmayı ihsan etsin.
أĸяα;2890629' Alıntı:seLamun aLeykûm gençLer..
mustang hoş geLmişsin kardeşim
naber bu araLar sıkça görüyoruz seni
eyvallah akrdeşim hamdolsun. sen nasılsın?
elimden geldiğince aranızda olmaya çalışıyorum. bu aralar müsait zamanalrım oluyor
selam arkadaslar ben aranıza yenı katıldım elazıglıyım.. bil. tek. vo prog. bölümünü okuyorum 2. sınıftayım![]()
Selamun Aleyküm
Nişan Davetiyeesinde yazılmak üzzere Sağlam sözlere ihtiyacı olan bu kardeşinize yardım edebilecek kimsecikler varmı..??
selamün aleyküm arkadaşlar
aaa nie kötülüon evliliği :hadiordan
sen öyle yazcan herhalde ikra
___
edit: a.s gokkorikko ho$qeldinn