Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

Hayırlı geceler benden de....İyisiniz inşallah arkadaşlar...Sonsuzluğa ve derbeder gibi sık sık uğramak isterdim bende...Daha çok sohbet etmek ancak nasip olmuyor...

Seni de burda görmek güzel BAnu...Forumdaki yorumlarını takip ediyorum...Güzel yorumların var....;)

Selamun Aleykum Ve Rahmetullahi Ve Berakatü.

Selamun Aleykum Ve Rahmetullahi Ve Berakatü.

Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatühi kardeşim..=)..Hoşgeldin...Nasılsın nasıl gidiyor metaor?...

Allah razı olsun derbeder...saolasın kardeşim...Çok şükür az da olsa geliyoruz tabi...=)... bu arada Sen nasılsın nasıl gidiyor?...Hızına yetişen yok doğrusu...=)

Selamun Aleyküm
ooo kimler gelmiş kimler.Forum modlarından tutunda 32 azanın sorumlusuna kadar uğramışlar Allah razı olsun.
Cümleten hayırlı geceler
ve tabii hala buradaysanız.

İnşallah yüzünüzün akı ile çıkarsınız
bu sene öss ye bende girecem
ders olsun okumak istemeyenlere diye

A.s...hoşgeldin abi...Kusura bakma...son hazırlıkları yapıyodum..çıkıcam artık diye...=)...Üni sınavına gir de tercih yapma bari arkadaşlar var okiyacak kesme önlerini...Yok bende okicam diyosan o başka tabi..

Sana da başarılar kardeşim...İnşallah hakkınla geçersin derslerini...

Neyse cümleten hayırlı geceler...çıksam iyi olucak...Abi sohbet edemedik hakkını helal et..Böle kaçar gibi... : (

Ne demek güzel kardeşim
Helal olsun.
İnşallah başka sefere sohbet etmek nasip olur
ama ben bu sınav işinde ciddiyim.
Liseden mezun olalı 20 yıl olmuş
geçen sene Kocatepe Elk.Müh. tutturdum.
Bizim zamanımızda diye başlamak istemiyorum.Yahu her imkanı var şu gençliğin.Biraz daha çalışsınlar.

selamunaleykum , sabah şerifleri hepinizin hayırlı olsun..

dün öğrendimki buradaki tıklanma ve cevap sayısı forum içerisindeki bazı arkadaşları oldukça rahatsız etmiş hatta bazılarıda buranın kapanması için şikayet talebinde bulunmuş..
arkadaşlar bence buna sevinmemiz lazım demekki doğru olan bir şeylerimiz varki kıskanılıyor , başka bölümlerle kıyaslanıyor ve başarısı hayretlere sebep oluyor. şaşkınlık içerisinde olan arkadaşlar ,hiçbirşeye şaşırmayalım ;rabbimizin ol dediğinde olmayacak ne varki ?

burası sadece ben şuyum buyum diye kendini tanıtacağımız bir bölüm değildi bunu defelarca söylemedikmi ? hepmizin iyi ve kötü günlerini , hayallerini , başrılarını , üzüntüsünü herşeyi burada hep beraber paylaşabilmek değilmi burayı ısıtan ateş.. vay efendim mesaj kasılmış hep aynı kişiler teşekkür almış :)bizim aramızdaki bu sıcaklığı yaşayan ve yaşatan her zaman teşekküre layık bir kardeşimizdir. ve bu mesajı okuyanlar ; bizim kapımızda teşekkürlerimizde hepinize açıktır. biz kucak açmayı seven bir milletiz.

gökçe sen bizim buradaki yöneticilermizdensin , buranın neden bu kadar ilgi gördüğünü merak edenlere bunu açıklamak en başta senin görevindir diye düşünüyorum.ancak burada ne varki nedir bu ilgi çoğu geyik diye ortam gerebilecek bir mesajda senin teşekkürünü alabilecek ne vardır bunuda merak ettim doğrusu..

degazor kardeşim aldığın takdir belgesinden dolayı seni kutlar alnından öperim. anne ve baba degazorlar bu aslan parçası sizinde gururunuz bizimde :)

hepimiz için hayırlı , sağlıklı bol kazançlı bir gün olsun. allaha emanet olun..

Kafa

Ne demek güzel kardeşim
Helal olsun.
İnşallah başka sefere sohbet etmek nasip olur
ama ben bu sınav işinde ciddiyim.
Liseden mezun olalı 20 yıl olmuş
geçen sene Kocatepe Elk.Müh. tutturdum.
Bizim zamanımızda diye başlamak istemiyorum.Yahu her imkanı var şu gençliğin.Biraz daha çalışsınlar.

Belki kafalari sizinki kadar iyi basmiyordur : )

Belki kafalari sizinki kadar iyi basmiyordur : )

ıq testi (özel kurum) sonucum 129 (üstün zekalı)

Ama bu Rabbimin bana verdiği ayrıcalığı hiç bir zaman kötü yolda kullanmadım.Hem kafası basmayan insan yoktur.Çalışmak istemeyen,başarmak istemeyen insan vardır.

Selamünaleyküm....

Ve aleyküm selam kardeş
hoş geldin

mMUSTANGg kardeşim,sanada söylediğin her cümleyede katılıyorum.Defalarca yazdık.Burada hep birşeyler paylaştık.Ve çok güzel oldu.Arada kimimiz uzak olsada,gönüller beraber her zaman.
Ayrıca post kasıp,teşekkür almak niyetinde olsak forumun daha çok getirisi olan yerlerinde boy gösterirdik.
Değil mi?

Geri