T
Banned
- Reaction score
- 0
S.a
cümletten Hayırlı sabahlar
S.a
birilerinin temizliğine uğramış sanırım.
ben yetişemedim.
nasılsın?
seLamınaLeykûm diyeLim önceLikLe..
tanışma oLayLarına biLahare bakarız
Şükür abla Sizleri sormalı
A.s
Kardeşim Hoşgeldin avatarın çok hoşuma gitti
cümleten hayırlı sabahlar herkese günaydın. cihad kardeş hoşgeldin ne iyi ettin..
benim hayatımda en çok yapmak istediğim şey her canımın istediğinde ata binebilmekti. ata binmeyi çok seviyorum. inşallah yaşlanınca bir çiftliğim olur ve bunu yaşayabilrim. :biggrin :biggrin :biggrin
evet son zamanlarda arkadaşlar buralarada gelmez oldu. fırtına nerelerdesin uzun zamandır kayıpsın yine..keza daywalker sende katılmıyorsun..
ve aranızda sabahattin abiyi tanıyan varmı? (asil_1) eğer durumunu bilen birileri varsa bizede bildirsin. merak ettim çok uzun zaman oldu ondan hiçbir haber yok...
hayırlı , sağlıklı , bol kazanç dolu güzel bir gün olur inşallah..
seLamınaLeykûm diyeLim önceLikLe..
tanışma oLayLarına biLahare bakarız
Şükür abla Sizleri sormalı
cümleten hayırlı sabahlar herkese günaydın. cihad kardeş hoşgeldin ne iyi ettin..
benim hayatımda en çok yapmak istediğim şey her canımın istediğinde ata binebilmekti. ata binmeyi çok seviyorum. inşallah yaşlanınca bir çiftliğim olur ve bunu yaşayabilrim. :biggrin :biggrin :biggrin
evet son zamanlarda arkadaşlar buralarada gelmez oldu. fırtına nerelerdesin uzun zamandır kayıpsın yine..keza daywalker sende katılmıyorsun..
hayırlı , sağlıklı , bol kazanç dolu güzel bir gün olur inşallah..