PRotype
Game Spider
seLamlar =)
seLamlar =)
MArdin Kiziltepeliyim benim derslerde epey bi agir. Walla o kadar calismama ragmen zaman yetmiyor sankiKacinci siniftasin ??
seLamlar =)
s.a ağzına sağllık güzel yazmışsın kardeş.Ben mücahit Adıyamandan saygılarımla
ben de izmirden mehmet.ekonomi üniversitesinde 2. sınıf endüstri sistemleri mühendisliği öğrencisiyim.
aslen de muğlalıyım.
swat hemşeriyiz..mardin-midyattan....ODTÜ de havacılık ve uzay müh. okuyorum.derslerin yogunlugundan pek yazamıyorum artık...bu arada herkese hayırlı geceler..Allah ' ın selamı üzerinize olsun...
S.a cümleten
İslam bölümünde parti var beni çağırmamışsınız kırıldım harbiden
Manyakkurt nickin hoşuma gitti haberin olsun
Edit=Mmustang dayı bende yeni katıldım diye bana sakın ola yeni halka falan deme darılırım
Bu arada Ud çalan bi arkadaş vardı bu sitede fotoraf falan çeken Onuda bi ara reis kimse tutsun kulağından getirsin şeker bişeydi(=
Hayretler icindeyim..bu kadar kisa
bir zamanda bu kadar dikkat ceken bir konu olacagini kim tahmin ederdi.
Islam ve Insan bolumunde bugune dek gelen goruntulemelerinin %10undan
daha fazlaAslinda birbirimizi ne cok merak ediyormusuz..
![]()
inşallah 10000'i de göreceğiz. [/COLOR]
ayrıca degazor 35 sende yeniden şeref verdin. gerçi oğlun çok eğlenceli bir not bırakmıştıumarım bir daha uzaklaşmak zorunda kalmazsın..
Sağolasın kardeşim Allah Razı Olsun.
Benim oğlana gelince;
Kurt kocayınca.....!!!!!
1.-Bu arada forumda konu sıkıntısı yaşanıyor alim arkadaşlara duyurulur
2.-Hani yenilikler yapacaktık?Adımlar atmıştık soğuduk gibi geldi.
S.a cümleten
Edit=Mmustang dayı bende yeni katıldım diye bana sakın ola yeni halka falan deme darılırım
Bu arada Ud çalan bi arkadaş vardı bu sitede fotoraf falan çeken Onuda bi ara reis kimse tutsun kulağından getirsin şeker bişeydi(=
Cum'a nız mübarek,gününüz hayır ve bereket olsun.
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine günahlarımız af,kazançlarımız bereket,geleceğimiz aydınlık olsun.
S.a cümleten
deli kurt sen benım tanıdıgım bı arkadas isen zaten bu nıck de yaKında banned olur sen rahat ol yedırmezler sanada ; )