Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

s.a ağzına sağllık güzel yazmışsın kardeş.Ben mücahit Adıyamandan saygılarımla

MArdin Kiziltepeliyim benim derslerde epey bi agir. Walla o kadar calismama ragmen zaman yetmiyor sanki :) Kacinci siniftasin ??

abi 1.sınıftayım ben daha...Allah bize kolaylık versin ne diyim.:D.

a.selam...

s.a ağzına sağllık güzel yazmışsın kardeş.Ben mücahit Adıyamandan saygılarımla

hoş geldin mücahit..umarım buraya sık yazarsın artık..

herkese hayırlı geceler....

hoşgeldin izmirli cem kardeş, ve diğer yeni katılanlar sefalar verdiniz.

ayrıca degazor 35 sende yeniden şeref verdin. gerçi oğlun çok eğlenceli bir not bırakmıştı:) umarım bir daha uzaklaşmak zorunda kalmazsın..

ve biraz önce okudum bir kardeşin düşüncesini burası o sorunların tartışılacağı bölüm değil.. burada insanların kafa dinleyebilmesi sakin olması ve huzur ortamı olması gerekiyor. forumun diğer bölümlerinden ayırarak buranın farkını oluşturan temel nedende budur kardeşim. yeniden buradaki tüm arkadaşlara selam eder , günlerinin kolaylıklar içinde geçmesini ,benim gibi çalışanlara ise bol kazançlar dilerim rabbimden. hepiniz allah 'a (c.c) emanet olun.

S.a cümleten
İslam bölümünde parti var beni çağırmamışsınız kırıldım harbiden
Manyakkurt nickin hoşuma gitti haberin olsun ;)

Edit=Mmustang dayı bende yeni katıldım diye bana sakın ola yeni halka falan deme darılırım :D
Bu arada Ud çalan bi arkadaş vardı bu sitede fotoraf falan çeken Onuda bi ara reis kimse tutsun kulağından getirsin şeker bişeydi(=

ben de izmirden mehmet.ekonomi üniversitesinde 2. sınıf endüstri sistemleri mühendisliği öğrencisiyim.
aslen de muğlalıyım.

swat hemşeriyiz..mardin-midyattan....ODTÜ de havacılık ve uzay müh. okuyorum.derslerin yogunlugundan pek yazamıyorum artık...bu arada herkese hayırlı geceler..Allah ' ın selamı üzerinize olsun...

of yaaaaa Allah bizede şöle afilli üniversiteler,bölümler nasip etsin:melek dimi protype

S.a cümleten

Edit=Mmustang dayı bende yeni katıldım diye bana sakın ola yeni halka falan deme darılırım :D
Bu arada Ud çalan bi arkadaş vardı bu sitede fotoraf falan çeken Onuda bi ara reis kimse tutsun kulağından getirsin şeker bişeydi(=

hoşgeldin babacan ; bu zincir titan zinciri değil :) bizimkine katılmak ayrıcalıktır unutmayasın :) kapımız senin gibi delikanlılara ardına kadar açık :goz:

Hayretler icindeyim..bu kadar kisa
bir zamanda bu kadar dikkat ceken bir konu olacagini kim tahmin ederdi.
Islam ve Insan bolumunde bugune dek gelen goruntulemelerinin %10undan
daha fazla :) Aslinda birbirimizi ne cok merak ediyormusuz..

untitled.jpg

bugün konumuzun tıklanma sayısı 6000'i geçmiş. bu konu başlığı açıldığında toplam olarak islam ve insan bölümünün tıklanma sayısı 12000 şu an bunun yarısına geldik. inşallah 10000'i de göreceğiz. katkısı bulunanlara ve bizlerle olan herkese gönülden teşekkürler..

ayrıca degazor 35 sende yeniden şeref verdin. gerçi oğlun çok eğlenceli bir not bırakmıştı:) umarım bir daha uzaklaşmak zorunda kalmazsın..

Sağolasın kardeşim Allah Razı Olsun.
Benim oğlana gelince;
Kurt kocayınca.....!!!!!

1.-Bu arada forumda konu sıkıntısı yaşanıyor alim arkadaşlara duyurulur
2.-Hani yenilikler yapacaktık?Adımlar atmıştık soğuduk gibi geldi.

Sağolasın kardeşim Allah Razı Olsun.
Benim oğlana gelince;
Kurt kocayınca.....!!!!!

1.-Bu arada forumda konu sıkıntısı yaşanıyor alim arkadaşlara duyurulur
2.-Hani yenilikler yapacaktık?Adımlar atmıştık soğuduk gibi geldi.

evet haklısın yenilikler için fikirleri alıyorduk ama pek istek olmadı gibi geldi bana o yüzdende konuyu daha fazla uzatmadım.. hepinize cümleten hayırlı akşamlar..

S.a cümleten

Halkamız gün geçtikçe büyüyo :durdurun:durdurun

Ud çalan:eek: kanun, kemençe, santur felan da çalıyo muymuş bu arkadaş:vur

Bu çay demlemeler, şekerli, cicimli konuşmalar felan pek bi hayra alamet gözükmüyo ama hadi hayırlısı:biggrin:biggrin

Cum'a nız mübarek,gününüz hayır ve bereket olsun.
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine günahlarımız af,kazançlarımız bereket,geleceğimiz aydınlık olsun.

Cum'a nız mübarek,gününüz hayır ve bereket olsun.
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine günahlarımız af,kazançlarımız bereket,geleceğimiz aydınlık olsun.

allah razı olsun ve amin.. tüm müminler için hayırlı bir cuma olsun..

S.a cümleten

satayım sana kuLLanıcı adımı asLanım :)
bu arada seyyaha katıLıyorum
gurubumuza yeni bir haLka daha ekLendi ya
sırtımız yere geLmicek :D

ud çaLan arkadaşı kuLağından tutar getiririz
da sen heLe şu semazen hanıma söyLe de
çay suyunu koysun :durdurun

deli kurt sen benım tanıdıgım bı arkadas isen zaten bu nıck de yaKında banned olur sen rahat ol yedırmezler sanada ; )

deli kurt sen benım tanıdıgım bı arkadas isen zaten bu nıck de yaKında banned olur sen rahat ol yedırmezler sanada ; )

canLarı sağoLsun ispikim
banLanmak mevzu değiL zaten de
kuLLanıcı adı arşivim daraLmaya başLadı
üye patLaması oLuyor ben gibi bir kaç arkadaşın sayesinde
demi Lam seyyah :D

ayrıca daha önce de dedim daa
bana sadece Msn arkadaşLarım reis der
sende rahat oL :D

bu arada ne o dayısı banLanmamızı istermiş gibin
yedirmezLer faLan diyon
niyetLiyim ben birşey yemek istediğim yok ki :)

Geri