Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

selamunaleyküm arkadaşlar
adım cem bana kısaca cuma derler
nick ten anlıycanız gibi tam 35 izmirliyim
turizm işindeyim bu arada yaş 27
daha ne diyim bu kadar

ben de izmirden mehmet.ekonomi üniversitesinde 2. sınıf endüstri sistemleri mühendisliği öğrencisiyim.
aslen de muğlalıyım.

Öncelikle ben istanbul'danım rumuzum kralrepci1 hepinize teşekkür ediyorum özellikle mehmet kardeşimize onun gibi insanlar kalmış demek ayrıca pkkdan konuşursak biraz çözümler arasak biraz daha faydalı olabilir diye düşünüyorum biraz pkk sorununa çözüm arasak
çünkü gündemin genel konusu haline geldi.

kavga çıkaracaksın dadıcım dur. :p

şiddetLe katıLıyorum
iLk kıvıLcımı verdi :vur

istediğine ç.içi olur dayım :melek

aaah ah nerde o eski gece muhabbetLeri
doğru diyon artık istediğine ç.içi oLuyo :)
bizi engeLLiyo mu ne :durdurun

Selamünaleyküm erenler ;

Deli Kurt gardaş iyi gidiyorsun bozma, mandrake piyasada yokken tadını çıkar :D

Dayının yüzünü gören cennetlik zati :vur

Ufukta bu aralar kafayı masaya gömdü heral veya bambaşka alemleremi takılıyo napıyo:durdurun

veaLeynaaLeykûmesseLam ağa
Allah razı oLsun
biz her zaman aynı abi röLantide devam :)
büyücü yeni büyüLer öğrenedursun biz yoLa devam
ah dayım ah yüzünü görsek yarım hacı oLcaz daaa

ufuk bu ara dönen bir bayanLa uğraşıyor
döndürmeyi bıraktı şimdi parenta attırıyor
en son çay demLemeyi öğretiyordu :durdurun

Öncelikle ben istanbul'danım rumuzum kralrepci1 hepinize teşekkür ediyorum özellikle mehmet kardeşimize onun gibi insanlar kalmış demek ayrıca pkkdan konuşursak biraz çözümler arasak biraz daha faydalı olabilir diye düşünüyorum biraz pkk sorununa çözüm arasak

kardeş sağolasın da sen bana niye durduk yere teşekkür ettin şimdi:)

ben de izmirden mehmet.ekonomi üniversitesinde 2. sınıf endüstri sistemleri mühendisliği öğrencisiyim.
aslen de muğlalıyım.

Sende hemşerim sayılırsın hoşgeldin.Ayrıca sana birisini soracağım.Sizin bölümde okuyan Emrah Gözel diye birisi var.Tanıyormusun?

Diğer arkadaşlarda hoşgelmiş sefa getirmiş...

Kardeş o soruna serbest kürsü ve güncel bakıyor.Mod arkadaşlardan önce davranmış olabilirim ama çok tartıştık be.Hem burası biraz sadelik ve huzur gerektiriyor.Bilmem anlatabildim mi?

Anlatmışımmıdır incebus?Daywalker?Sonsuzluğa?MmustanG?Delikurt?Türkocağı?SwatTR?
Sayacam da yer yok ya...

S.A. kardeşlerim ben geldim....
Uzun oldu ama güzel oldu...
Yeni gelenler hoşgeldiniz ,sefalar getirdiniz...

Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir,
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Ama köteği başkası haketmişti yaaa.

swat hemşeriyiz..mardin-midyattan....ODTÜ de havacılık ve uzay müh. okuyorum.derslerin yogunlugundan pek yazamıyorum artık...bu arada herkese hayırlı geceler..Allah ' ın selamı üzerinize olsun...

MArdin Kiziltepeliyim benim derslerde epey bi agir. Walla o kadar calismama ragmen zaman yetmiyor sanki :) Kacinci siniftasin ??

Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir,
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Ama köteği başkası haketmişti yaaa.

kimilerine ömrünü tekdiri bırak kötekle geçirsen bile fayda etmez degazor35. o nedenle fazla takmayacaksın. :D

Geri