Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

slm millet baslıgı yeni gördum ben de kendimi tanıtayım dedim .adım masum ,aslen mardinliyım ,ankarada ODTÜ de havacılık okuyorum...

adım Burak...

itü de okuyorum :victory
20 yaşındayım...
aslen kütahyalıyım ama doğma büyüme ankaralıyım...

hobi: bilgisayar,yüzme, yelken, futbol ve basket:melek
fobi : örümcek :( görünce yusuf yusuf kır çiceği :goz:

yeterlidir umarım :melek :goz:

sayfaları karıştırırken bu postu okumuştum
ondan sonsuzluğa hanıma takılayım demiştim

sonsuzluğa;2186489' Alıntı:
beni aylarca erkek sandılar. hala bile ağa, abi, blader diyenler çıkıyor. bazen eğlenceli olmuyor değil. :p

ama senin bunu bilmemen doğal :p
kızma bende sana takılıyorum :D

sayfaları karıştırırken bu postu okumuştum
ondan sonsuzluğa hanıma takılayım demiştim

ama senin bunu bilmemen doğal :p
kızma bende sana takılıyorum :D

bu durumda pek eğlenceli gelmedi :hadiordan

hayrlı akşamlar bn burada bi konuya dalamıorum :(

malum bayram tatili bitti.. keşke bitmeseydi dien lerden biriyim bende..

yarın iş var.. sabah erkekn kalkmak icap ediccek..

cümleten hepinize allah kjolaylıklar versin....

arkadaslar burada bu bolumu hazırlayanların eline saglık..gercekten faydası oluyor.ban baya bişiler ogrendim üyelerimiz hakkında ..sagolun..bayram bitti tatil bitti..ramazan bitti ama onemli olan sadece 1 ay Allah'a yakın olmak ,kotulukten uzak durmak degil,bu davranışlarımızı yıl boyunca sergilemek...kalın saglıcakla..

arkadaslar burada bu bolumu hazırlayanların eline saglık..gercekten faydası oluyor.ban baya bişiler ogrendim üyelerimiz hakkında ..sagolun..bayram bitti tatil bitti..ramazan bitti ama onemli olan sadece 1 ay Allah'a yakın olmak ,kotulukten uzak durmak degil,bu davranışlarımızı yıl boyunca sergilemek...kalın saglıcakla..

BENCEDE sana katiliyorum

heeee heyyt.Ne günlerdi ya.Evde netim vardı heran HH deydim bizim çeteyle habire irtibat içindeydik.:( Kontörde yok arayamıyoz iyimi:D herkez kaynaşmış bizi unutmuş herkeş:D

islam bölümündeki üyeleri, geyik peşinde olmayan vs..demişsin..ama ben 7/24 sohbet bölümünden bi fark göremedim..konu çok güsel aslında..baştan sona okudum sayfaları..ama haddinden fazla geyik var.bu bölümle ilgili olmadığım için yabancı hissettim..tabi siz tanışıosunuz galiba ..neyse içimde kalmasın die yazıorm sadece :sigara:

bu arada bana 22 yaşında olduğunu sölemiştin sen,20 yaşındasın demek :eek:

Mesajı yeni gördüm şaşırdım doğrusu.Sana 22 yaşındayım demişim foruma 20.Sanki yalanım varda ortaya çıkarmak istermişsin gibi bir halin var:sigara:

Bu arada söylim kimliğime geç yazılmış normalde 86lıyım ama kimliğimde 87" yazıyor.herkeze 20 derim genelde sana 22 demişim(ki sana 21 demiştim) arada bir fark olduğunu sanmıyorum çünkü ikiside benim yaşım.Biri orjinal yaşım biri ihtiyaçtan kullanmak zorunda olduğum yaş.Herkez güllük gülistanlık büyümüyor bazıları gibi;)

Bunu söylemen beni şaşırttı doğrusu.Yalanımı ararmış gibi bir tavrın var.Neyse böyleyse bu senin ayıbın.

Mesajı yeni gördüm şaşırdım doğrusu.Sana 22 yaşındayım demişim foruma 20.Sanki yalanım varda ortaya çıkarmak istermişsin gibi bir halin var:sigara:

Bu arada söylim kimliğime geç yazılmış normalde 86lıyım ama kimliğimde 87" yazıyor.herkeze 20 derim genelde sana 22 demişim(ki sana 21 demiştim) arada bir fark olduğunu sanmıyorum çünkü ikiside benim yaşım.Biri orjinal yaşım biri ihtiyaçtan kullanmak zorunda olduğum yaş.Herkez güllük gülistanlık büyümüyor bazıları gibi;)

Bunu söylemen beni şaşırttı doğrusu.Yalanımı ararmış gibi bir tavrın var.Neyse böyleyse bu senin ayıbın.

germe lem ortamı zopa geliyo :)

Kütahyalı

adım Burak...

itü de okuyorum :victory
20 yaşındayım...
aslen kütahyalıyım ama doğma büyüme ankaralıyım...

hobi: bilgisayar,yüzme, yelken, futbol ve basket:melek
fobi : örümcek :( görünce yusuf yusuf kır çiceği :goz:

yeterlidir umarım :melek :goz:

selam arkadaşlar herkezin gecmiş bayramı mübarek olsun...allah nice bayramlara milletimizi ve vatanımızı huzur içinde iken kavuştursun...özellikle bu kütahyalı kardeşimden alıntı yaptım çünkü sanırım memleket havası çekti...bende kütahyalıyım, detayları konuşmak isterim wagnerlove arkadaşım burak..

uzun zamandır girememiştim.maşallah ne kadar çok yeni arkadaşımız katılmış. hepiniz hoşgeldiniz kardeşler..

Geri