Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

geldi reis
7x3q5qs.jpg

buyur

eheheh yav ne manaLı resim o öyLe
Ladin ikiz kuLeLeri yandan vurdu
sen ortadan kırmışsın kardeşim
Dikkat et İsLam başLığındasın
MaazaLLah teröristtir derLer :durdurun

Selamunaleyküm.=)
Kardeşler İslam ve İnsan bölümü içinde düşündümki birbirimizi biraz daha tanıyalım.Nedenmi çünkü İslam ve İnsan bölümünü takip eden kardeşlerimiz Muhabbet(afedersiniz)Geyik peşinde olmayan insanlar olduğunu düşünüyorum.Misalen;

Böyle bir kanıya varmak ve bu kanıyla insanların birbirlerini tanıyabileceğini düşünmek çok garip doğrusu...insanları hangi konuları incelediklerini ve yatkın olduklarını bilmeden yargılamak ve sınıflandırmakta esas alınmamalı bence ...o yüzden forumun tamamında ne ise o olan insan olarak sadece bu konudaki görüşümü belirtmek için buraya ilk ve son mesajımı atıyorum...güzel muhabbetler
dilerim.

Vay vay vay
Kimmler burda reis seni görünce içim bi acaip oluyo yahu
Yaşlandıkmı iyice noldu bilmiyom ama mazi geliyo gözümün önüne
hoşgeldin sefa geldin
Edit_sonsuzluğa sende bi sorun var sanırsam hala yazıyorum şu dk
cvp yok

Batmanlıyım Teknisyenim 27 yaşındayım

Selamı olanlara AleynaAleykümselam.
Eiffel abi hoşgeldin yüzünü gören hacı oluyor :)
Incıbus bi yerde dur be hacım PS bölümünde bi sürü şey sormuşsun,önce soruyorsun sonra ortalıkta olmuyorsun:)
OOOOOOO Sonsuz ablamda burdaymış nassın abla iyimisin uzun zaman oldu görüşmeyeli yaw:durdurun çocuklar nasıl?:DSoba kuruldumu?

Selamı olanlara AleynaAleykümselam.
Eiffel abi hoşgeldin yüzünü gören hacı oluyor :)
Incıbus bi yerde dur be hacım PS bölümünde bi sürü şey sormuşsun,önce soruyorsun sonra ortalıkta olmuyorsun:)
OOOOOOO Sonsuz ablamda burdaymış nassın abla iyimisin uzun zaman oldu görüşmeyeli yaw:durdurun çocuklar nasıl?:DSoba kuruldumu?

iyiyim çok şükür sen nasılsın?

evet çok çok uzun zamandır görüşemiyoruz. :D

çocuklar ellerinden öperler. soba bu güne kadar kurulmamış olmasaydı ben de çocuklar da buzdan heykel olarak kalırdık herhalde. (herhaldesi fazla oluyor :p) artık bahara da mevlidimizi verirdiniz. defin işlemleri için çözülmemizi beklerseniz şayet. :durdurun

Geri