Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

talep var ablacıgım başta olmak üzere, inş. yetiştirip arkadaşlarımızın da dediği gibi kadir gecesine bitirsek mükemmel olur hatimi organizasyon ise bu yıl ayet başına olmamasını öneririrm cüz cüz olması en iyisi karışmaz tmz olur diye düşünüyorum

talep var ablacıgım başta olmak üzere, inş. yetiştirip arkadaşlarımızın da dediği gibi kadir gecesine bitirsek mükemmel olur hatimi organizasyon ise bu yıl ayet başına olmamasını öneririrm cüz cüz olması en iyisi karışmaz tmz olur diye düşünüyorum

herkese hayırlı cumalar.

cüz olması en iyisi olur bence de. modumuzu da bir yakalayabilsem konuşacağım da yakalayamıyorum. :D

selamlar sevgiler cemaat. ben de az da olsa katılabilirim hatim organizasyonuna inşallah. yaz mevsimi iş mevsimi harçlığımızı çıkartmak için çalışıyoruz vakit olursa niden olmasın;)

herkese hayırlı cumalar.

cüz olması en iyisi olur bence de. modumuzu da bir yakalayabilsem konuşacağım da yakalayamıyorum. :D

Buyrun aplacım buradayım :D:D

Şaka bi tarafa hafta içi sabah 09:00 - 18:00 saatleri arası buralardayım...

İnnuendo dai da buralarda olduğunda Pm vasıtasıyla bu işi çözelim inşallah..

Herkese Selamın Aleyküm
Neyse ben de kendimi tanıtayım nickimle ismim aynı yani levent aslen sivaslı hala sivas lı :)) aynı yerde ikamet eden 36 yasında 14 yıldır kamuda öğretmen sade alalade bir vatandaşım
Şaka maka yolun yarısını geçmişim yaf (aslında yarısından fazlası bile sayılır 70 e kadar yaşayacak değiliz ya :) )

Dinim İslam Mezhebim Hanefi İtikadım Matüridi Meşrebim Melami

adım cihat giresunluyum istanbulda yaşıyorum koyu cimbomluyum:) 27 yaşındaayım bayadır buraadayım ma işlerden fazla vakit bulup haşır neşir olamıyorum dosltlarım ama yıllar oldu üye olalı herkese kolay gelsin Rabbim gönlüne göre versin..

Buyrun aplacım buradayım :D:D

Şaka bi tarafa hafta içi sabah 09:00 - 18:00 saatleri arası buralardayım...

İnnuendo dai da buralarda olduğunda Pm vasıtasıyla bu işi çözelim inşallah..

sen burdasın da bir kaçak modumuz var sen tanımazsın :hhdil

bence konuyu bir an önce açalım. geçen sene son günlerde biraz sıkıntı yaşamıştık. gerçi konu geçen sene üç ayların başında açılmıştı değişen bir şey olmuyor galiba. cüz alanlar çeşitli sebeplerle dolayı son günlere kadar bekletmeyi tercih ediyor. hayırlısı olsun.

aramıza yeni katılanlar da hoşgeldiler.

sen burdasın da bir kaçak modumuz var sen tanımazsın :hhdil

bence konuyu bir an önce açalım. geçen sene son günlerde biraz sıkıntı yaşamıştık. gerçi konu geçen sene üç ayların başında açılmıştı değişen bir şey olmuyor galiba. cüz alanlar çeşitli sebeplerle dolayı son günlere kadar bekletmeyi tercih ediyor. hayırlısı olsun.

aramıza yeni katılanlar da hoşgeldiler.

bence de konu bir an önce acılmalı elimizden geldigince okuruz inş.

s.a
Eiffel kardeşime bir pm attım onun sonucuna göre konuyu açacağız inşaallah;)
bir kaç gündür fazla online olamıyorum kimse kusura bakmasın=)

a.sLm ablam =)

ßen ßurdayım her daim :p

ben de iyiyim teşekürler :p

hayırlı cumalar ablam =)

Herkeze hayırlı cumalar.
Allah dualarınızı kabul etsin.

Edit:Bütün dualarım Fenerbahçem ve sevgilim için =)

Geri