Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

ohooooo nerdesiniz millet yaaa kaç gündür kimsenn sesi çıkmıyo yoksa 3 aylar diye herkes inzivaya mı çekildi

cümleten selamlar bu arada

ohooooo nerdesiniz millet yaaa kaç gündür kimsenn sesi çıkmıyo yoksa 3 aylar diye herkes inzivaya mı çekildi

cümleten selamlar bu arada

a.s.

hadi benim işlerim yoğun gecem gündüzüm kalmadı, işyerindeyim hala...

yangınlarla başedenleride anladım Allah yar ve yardımcıları olsun... Tez zamanda söner inşallah...

diğer arkadaşlar huuu huuu nerelerdeseiniz ey Ahali....

merhaba arkdaşlar nasılsınız ?..İyisinizdir inşallah..

aleykum selaaam abi hoş geldin tekrardan geçmiş olsun sen bu hengamede geldin artık dğerleri bi cetvel dayağını haketti

hengame ki ne hengame sorma,ama çok şükür.Cemaati Müslimin yaz tatilinden dönemedi herhalde.Neyse kalan sağlar bizimdir :durdurun:durdurun:durdurun

hoşgeldiiiiin eveet hepiniz özlettniz kendinizi. geç kağadı isticem bundan sonra gelenlerden yaa aa bu ne disiplnsizlik canım:durdurun

TanıyalIm Tabi:
Adı:djadama
soyadı:FuTbOlcu
Memleket ist-BATMAN
Boy:D 182:
KiLo: 67
Ten:Esmer:D
:victoryŞaka Maka Bır Yana Konu Güzel Ve Memnun Oldum insallah Faydan Olur Bızımde Sana faydamız Olur Ben dogan İstanbuldan KatılIyorum Aynı Zamanda fuTBolcuyum Yaşım 22 Askerlıgımı Hakkari Yüksek Ovada Yaptım hmm başka Sen Sor Ben cevaplarım :vur

seLamun aLeykûm gençLer

okuL yıLLarında yokLamaya askerde içtimaya girmemiş bi adamı
tekrar taLebe mi edecesin eLife :)
ikraa arka sırada uyuyo

aleykumselam ehtiyar

arka sıra öğrencisiiii asilik yapma karşında idealist bi öğretmen var ehtiyar falan dinlemem tek ayak cezası veririm heeeee yoklama yapmasak sesiniz çıkmıcak

esmer boy hoşgelmişin kardaş

Hamdolsun ben de iyiyim çok şükür...

bu arada saat 6 olmuş yaw...Tası tarağı toplama vakti gelmiş yani...Herkese hayırlı akşamlar , hoş muhabbetler diliyorum....

Selametle.......

Geri