Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

ŤêΧâŠ;3127299' Alıntı:
ewet walla yogunum bu aralar baya, sömürgen olarak takılıyom artık:)

bazen sömürgenlik iyidir texas :durdurun

okul devam ediyor mu?

forum geniş adezel.

kısaca kendimi tanıtayım biraz balıklama daldık galiba adanalıyım öğretmenim ve şu an yüksek lisans yapmaya çalışıyorum

kısaca kendimi tanıtayım biraz balıklama daldık galiba adanalıyım öğretmenim ve şu an yüksek lisans yapmaya çalışıyorum

hemşehri sayılırız desene annem adanalı. şimdi oralar cehennemmm. :durdurun branş ne?

ŤêΧâŠ;3127362' Alıntı:
etmezmi yaw ömür biter doktora bitmez:)

sen neler apıyosun

bende tatilin keyfini çıkarıyorum. okul bitti. :biggrin

inşallah tatile de çıkacağım.

ŤêΧâŠ;3127433' Alıntı:
öğretmenlik kadar rahatı yok, ohh tatill:)

8 ay burnumuzdan geliyor texas yok çocuk, yok veli, müdür, 29 ekim 23 nisan anneler günü yılsonu hep etkinlik. bunun yanında çocukların eğitimi (bahsettiğimiz benim çocuklar en fazla 6 yaşında oluyor.) :D en son çocukların dosyaları, gelişim raporları uzayıp gidiyor. ne rahatlık :durdurun

tatili hakediyoruz :hadiordan :p

matematik
hemşehri sayılırız evet
çok sıcak şu an
sana iyi tatiller dinlemeler

teşekkür ederim.

8 ay burnumuzdan geliyor texas yok çocuk, yok veli, müdür, 29 ekim 23 nisan anneler günü yılsonu hep etkinlik. bunun yanında çocukların eğitimi (bahsettiğimiz benim çocuklar en fazla 6 yaşında oluyor.) :D en son çocukların dosyaları, gelişim raporları uzayıp gidiyor. ne rahatlık :durdurun

doğru sölüyosun, iyi bi tatili hakediyosun ama çok rahatsınız kabul et:p

tamam kabul ediyorum :utan kesintisiz 2 aydan fazla tatilimiz var :melek bunun yanında yarı yıl tatilimiz, bayram tatillerimiz ki sizler de kullanıyorsunuz onları ve en önemlisi kar tatilimiz. işte özellikle kar tatillerine bayılıyorum. hiç beklenmedik bir zamanda günlerce evden çıkmıyorum. dışarda 1 metreden fazla kar... (aşağısı olsa tatil yapmazlar çünkü) :biggrin :durdurun

cümleten s.a gönül dostları..

herkese selam olsun. hepiniz rabbime emanet olun. uzun uzun yazmaya vaktim yok. allaha emanet olun..

cümleten s.a gönül dostları..

herkese selam olsun. hepiniz rabbime emanet olun. uzun uzun yazmaya vaktim yok. allaha emanet olun..

ve.a.s abi hoşgeldin
nasılsın? bi görünüp bi kayboluyosun yine :)

s.a napıyorsunuz bakayım dostlar...

Geri