Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

cümleten s.a neşeniz huzurunuz bol olsun..

tüm babaların ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsun..özellikle degazor abimizi kutlarız :D

Ablalarıma gönülden teşekkürler ediyorum.Allah razı olsun.
Bu gün öss ye girmiş arkadaşlarada geçmişler olsun.Hayırlı olur inşallah.Gerçi nazar-ı itibarımda toplumun eğitim oranını yüksek göstermekten öte bir işe yaramasada üniversiteye gitmek,yinede okumak iyidir.
İnşallah mezunlarda gönüllerince iş bulup,kazanç elde ederler de ailelerin emeğini boşa çıkarmazlar.

asıl benim babalar günümü kutlayın be heyecanın babasını yaşadık bugün.neyse allaha şükür bitti hayırlısıyla istanbul üniv. din kültürü öğretmenliğine gidiyoruz inşalah ooooohhhh tatilin gözünü seviyim

cümeleten iyi geceler

hayırlı olsun elife kardeşim kurtardın bu sıkıntıdan da Allah'ın izniyle tebrikler gözün aydın
Adem abimin de babalar günü kutlu olsun Allah bize de çocuklarımızın kutlayacağı babalar günü nasip eder inşallah

Türkiye bi öğretmen daha kazanıyo demek :melek hayırlısı olsun...

Herkse Hayırlı Akşamlar... =)

Öss Ye giren Arkadaşların, İstedikleri Bölümleri Kazanması Temennisiyle... (Umarım Türkçeyi Doğru Kullandım)

Muhabbetiniz Bol Olsun :melek:

s.a kardeşlerim..
أĸяα , incubus84 gerçekten babamısınız..
yani çocuklarınızmı var.?.:saskin:saskin
Yoksa gelecekteki baba adayımı diye kutluyrsunz..:eek:

Buarada ben kendimi tanıtmadım;
Hawa,Bursa,Şiptar,27..

Herkeze s.a ..

ve aLeykûm seLam
vaaay şiptar ha :)
kuşerim hoş geLmişsin
çüşiye :)
bende anne tarafından şiptarım
Bursada da çok akrabam var

S.A. cümleten

heeeeyyyyt savulun çakma babalar:biggrin:biggrin:biggrin

degazor18 in babası geldi.:durdurun:durdurun:durdurun

Aslan parçam benim unutmaz,hayırsız değilmiş çok şükür.Kapmış babasına bir saat.

Hey babalar

Hepinizin babalar günü kutlu olsun.Allah evlatlarınızı hayırlı evlat eylesin.:clap:biggrin

çakmamı :)

bende şiptar olmak istiyom = ))

sevmem hayatımda yemedim = ))

sorusunda bi gariplik sezdim umarım tahmın ettıım mantıkla sölememissindir : ))

Geri