Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

A.S

amin

hayırdır :saskin

abla bugün hastaneye gittim güya 9.30a randevu aldım ama 13.30da anca muayene olabildim saatlerce orda bekledim bayılıcaktım nerdeyse muayene oldukta bittimi =) ekg akciğer filmi derken 1 saatte orda geçti tabi kan tahlilleri yarına kaldı bakalım yarın o erken halledilebilecekmi iyileşiyim derken daha beter hastalandım valla :D

abla bugün hastaneye gittim güya 9.30a randevu aldım ama 13.30da anca muayene olabildim saatlerce orda bekledim bayılıcaktım nerdeyse muayene oldukta bittimi =) ekg akciğer filmi derken 1 saatte orda geçti tabi kan tahlilleri yarına kaldı bakalım yarın o erken halledilebilecekmi iyileşiyim derken daha beter hastalandım valla :D

çok geçmiş olsun dadıcım.. rabbim kimseye çaresiz bir dert vermesin. hastane kapılarında beklemek zordur. cenabı allah yardımcın olsun..

tüm gönül dostlarıma selam olsun. rabbim yardımcımız olsun hepimizin..

ve degazor kardeş nerelerdesin sen? bir sıkıntı yoktur inşallah..

S.A selam verenlere A.S

dadıcım inşallah bir şey çıkmaz. Allah hastanelerde yardım, sağlık bekleyenlerin yardımcısı olsun.

çok geçmiş olsun dadıcım.. rabbim kimseye çaresiz bir dert vermesin. hastane kapılarında beklemek zordur. cenabı allah yardımcın olsun..

tüm gönül dostlarıma selam olsun. rabbim yardımcımız olsun hepimizin..

ve degazor kardeş nerelerdesin sen? bir sıkıntı yoktur inşallah..

Allah razı olsun abicim
amin amin =(

S.A selam verenlere A.S

dadıcım inşallah bir şey çıkmaz. Allah hastanelerde yardım, sağlık bekleyenlerin yardımcısı olsun.
a.s
amin ablacım
bukadar uğraştırdıklarına göre kesin bişey çıkcak erken kurtuluyosunuz benden :durdurun

buarada herkese selamlar sevgiler saygılar :melek

selam sevgi saygı bizden dadıcım.

o nasıl söz öyle
ka-1.jpg

sinirlenince nasıl bişi olduğunu burda sölemiyim şimdi :D
herşey yarın belli olacak bakalım ablacım yani inşallah....

nasıl bir şey oluyormuşum msn de söylersin. akşam niye söylemedin :eek:ut: :p

inşallah bir şey çıkmaz canım. hayırlısı olsun bakalım.

bu arada herkese selamlar sevgiler saygılar. selamsız daldım yine :melek

a.s rebaka hoşgeldin
amin saolasın
bak sen yoksun diye hasta oluyoruz :) nerelerdesin cidden ;)

Cümleten S.A.
arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir.
Bu arada kopukdadı büyükgeçmişler olsun,tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah

Arkadaşlar forumda aklıevvelin birisinin aklına uydum.Msn listem kayıp.Sizler beni msn i açtığınızda görebiliyorsunuz ama ben sizi siz yeniden eklemeden göremiyorum.İrtibatı koparmak istemeyenlerin dikkatine.

Tekrardan Allah'a emanet olunuz.

Sa qncLıq NasıLsının İnşallah iyisinizdiR..?

a.s hoşgeldin luck

hoşbulduk hamd olsun iyiyim. sağlığınıza duacıyım. sen nasılsın iyisindir inşallah.

bende iyi olmaya çalışıyorum =(

Cümleten S.A.
arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir.
Bu arada kopukdadı büyükgeçmişler olsun,tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah

Arkadaşlar forumda aklıevvelin birisinin aklına uydum.Msn listem kayıp.Sizler beni msn i açtığınızda görebiliyorsunuz ama ben sizi siz yeniden eklemeden göremiyorum.İrtibatı koparmak istemeyenlerin dikkatine.

Tekrardan Allah'a emanet olunuz.

a.s
Allah razı olsun abi inşallah
sanada geçmiş olsun :D
kayıpsın nerelerdesin

Sağol dadıcığım
sağlığımızda çok şükür bir kötülük yoktur.Kötü bir diş iltihabı sonrası şimdi gayet iyiyiz.Kayıplığımız vücut sağlığından değil,akıl sağlığındandır.
Malum dağbaşında inzivaya çekilmek bazan iyi geliyor.
Yüce Rabbim bizim için yaratmış olsada şu dünyayı;
bu günkü insanların şerefsizliğinden ve ikiyüzlülüğünden bıktığım için ne pc,nede tv vardı hayatımda uzun süredir.Arızalı olmak kolay değil,heleki model eskiyse bizim gibi..

Neyse inşallah daha sık uğramaya çalışacağım.Hepiniz Allah'a emanet olunuz.

''Namaz kılmaktan ayakları şişen peygamberimiz(s.a.v)'ın,uyumaktan gözleri şişen ümmetiyiz''

söz çok hoşuma gitti :(

dadı...

iş...
stres...
üniversite...

off off off çekeceğime hepsinin üstesinden gelmeye çalışıyorum...

geçmiş olsunbu arada dadı..

cümleten herkese selamun aleyküm........

a.s
sağol Allah razı olsun
seninde Allah yardımcın olsun

Geri