beyler zaten bütün tv kanalları devletin elinde bütün konuşmaları planlı bir şekilde teksaslı çavuşlar hazırlıyor .Günümüzde darbe marbe olmaz zaten adanlar devleti bastan asagıya kadar fetocular nurcular ibda-c nin adamlarıyla teröristlerle doldurdular hangi birini asacaklar.Üstte yazıyor ekonomi kötüye gidecek diye zaten elektirik 1 senede %300 zam yapılmış ,petrolü hiç hatırlatmayın bile adamlar Türk telekomu satmıs satmasa bile zaten isteyen birbirinin telefonunu değil kıçından akan ter miktarını bile biliyor daha geçen gün emekli paşaların konuşmaları bir sürü internet sitesinde açığa çıktı (Türkiyede 4 kişiyi asacaksın başbakan cumhurbaşkanı meclisbaşkanı.. konuşması) bu nedenle paşaları içeri aldılar zaten.
kısacası
-hütümet teksaslı çavuşların elinde zaten bilmeyen varmı
-dış borcumuz 70 yıl önceki borcumuzla aynı seviyeye çıkmış
-neymiş hala avrupa birliğine sokacaklarmış bizi , bize sokan sokmuş
-enfilasyon düşmüşmüş gidin bakın pazara-manava-markete 8 yıl önceki fiyatların enaz 2 katı değilse ben bişey bilmiyorum o iki kat dediğimde hormon basılmış olanları
-ihracat artmış diyorlar o ihracarı yapanlar ülkedeki yabancı kuruluşlar
ve daha neler neler
MUSTAFA KEMAL VE ASKERLERİMİZİN KURDUĞU ÜLKEYİ YIKIP YERİNE AMERİKALI ÇAVUŞLARI GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR
ÜLKEDE SAVAŞ HİSSİ YARATIP YAPILAN ZAMLARIN ÜSTÜNÜ ÖRTÜYORLAR
CUMHURİYETİ YIKIP ŞERİATI GETİRİYORLAR
ÜLKEYİ SATIYORLAR AQ
bide diyorlarki çagdaş yaşam derneği başkanı va daha başkaları ülkeyi yıkmaya çalışıyorlar ulan zaten ülkeyi satan satıyo
bu kişiler devlete yağ çekmedikleri için içerideler
kısacası
-hütümet teksaslı çavuşların elinde zaten bilmeyen varmı
-dış borcumuz 70 yıl önceki borcumuzla aynı seviyeye çıkmış
-neymiş hala avrupa birliğine sokacaklarmış bizi , bize sokan sokmuş
-enfilasyon düşmüşmüş gidin bakın pazara-manava-markete 8 yıl önceki fiyatların enaz 2 katı değilse ben bişey bilmiyorum o iki kat dediğimde hormon basılmış olanları
-ihracat artmış diyorlar o ihracarı yapanlar ülkedeki yabancı kuruluşlar
ve daha neler neler
MUSTAFA KEMAL VE ASKERLERİMİZİN KURDUĞU ÜLKEYİ YIKIP YERİNE AMERİKALI ÇAVUŞLARI GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR
ÜLKEDE SAVAŞ HİSSİ YARATIP YAPILAN ZAMLARIN ÜSTÜNÜ ÖRTÜYORLAR
CUMHURİYETİ YIKIP ŞERİATI GETİRİYORLAR
ÜLKEYİ SATIYORLAR AQ
bide diyorlarki çagdaş yaşam derneği başkanı va daha başkaları ülkeyi yıkmaya çalışıyorlar ulan zaten ülkeyi satan satıyo
bu kişiler devlete yağ çekmedikleri için içerideler