T-Shirt HakkınDa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elıne saglık dostum guzel olmus..artık t shır vermeyın ben cok karasız kaldım yada bunların hepsını alalım:):)

bu da ön taraf

arkadaşlar çalışmalarımı iş yerinde yapıorum dün arka kısmını koymuştum 8. sayfada ön kısmını bu gün anca yetiştirdim kusra bakmayın:goz:
umarım hoşunuza gider:goz:

pazartesi günü bu konu kapanıyor biliyorsunuz. konunun uzamaması için pazaretsi bu kapanıyor ve bu t-shritler için anket konusu açılıyor. tavsiyerinizi, çalışmalarınızı bize sunmanız için son 2 gün!

arkadaşlar bu son önerim emin olabilrsiniz son olarak önerilerimi topliyim dedim
UMARIM BIKKINLIK VERMİYORUMDUR

öN YADA ARKA TARAF

BU ÖNE DAHA ÇOK MÜSAİT

Artık siz Karar Verin
Herkese iyi Forumlar

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
hala o tararım hakkında aynı dusunuyorum ayrıca ben bunu heryerde gıyıcem evde fılan ailem ıstemez bole bı seyı annem toz bezı yapar vallaha

kullanılmayacak zaten o tasarım...
ben kendime bi toz bezi yaptırıcam onla sadece ;)

ya üye listesini görmek mümkün değilmi ya su yazılarla fln yapsak bişiler

Siyah beyaz olacaksa yani 3 renqide gechmiyor yinede ben hâla qendi tasarımlarımın basılınca iyi olacaqını dshunuyorum hhman olmayacaqsa ishin ichinde tabi bunlar daha iyi bence.. artıq shu anket achılsada sonucu bi qorsek.. :)

load143280.jpg

load143279.jpg

hhman' olursada bu tarz olması daha iyi quzel bishey olsun... :sigara:

load143429.jpg

bence de reddevil in tasarımları çok güzel hhman in olduğu tasarım çok hoş ayrıca ilk tasarımda süper bence.

Buda benden

resimuploadbbc8c2598ef39fb11fc2eba36b0ab0db.jpg

Geliştirebilirim.HHman büyük boyutlu bi resmi olursa ve özgün bir tasarımmı yoksa belirli birşeymi olacak kararlaştırılırsa farklı seçenekler sunabilirim.buna pek özenmedim.

Tarasımını gönderen herkese teşekkürler. Bugün Genco nun verdiği süre doldu ve oylamaya geçildi. Artık son olarak oylama yapılacak ve seçilen T-Shirt bastırılacaktır. Lütfen oyunuzu kullanınız.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=220790

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri