T-Shirt HakkınDa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bütün eski-yeni tasarımları bu başlık altında toplayalım we ona göre bi karar werilsin bence ankete gidicek tasarımlar için bu samana kadar werilen bütün tasarımları bu konu altında birleştirelim görenler we görmeyenler için ii olur die düşünüorm

Red Devil in t-shirt hoş bir çalışma olmuş bence
aslında şu t-shirt ü bekliyorum
yeter ki çıksında nasıl olursa olsun :p

arka tarafı hosuma gıttı aam arkadasların dedıgı gbı on taraf bıraz sade olmus..

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
Red Devil in t-shirt hoş bir çalışma olmuş bence
aslında şu t-shirt ü bekliyorum
yeter ki çıksında nasıl olursa olsun :p

saoL:) yaw fazla urashamadım konu ne qadar achıq kalacak acaba :) 2 dakkada yaptım bnu daha deisq fontlar qullanaraq choq daha iyi birshey olabilir :) urashmaq lasım amacım hackhell'e yakısır birshey olması o yuzden ilq t-shirt'u beqenmediqimi soylemishtim ztn :)

RedDevil' Alıntı:

saoL:) yaw fazla urashamadım konu ne qadar achıq kalacak acaba :) 2 dakkada yaptım bnu daha deisq fontlar qullanaraq choq daha iyi birshey olabilir :) urashmaq lasım amacım hackhell'e yakısır birshey olması o yuzden ilq t-shirt'u beqenmediqimi soylemishtim ztn :)

okuman yazman yoKmu biraDer.. :melek

Gєηco' Alıntı:
okuman yazman yoKmu biraDer.. :melek
auhauha yoq janem :saskin öretsne :melek okumadım orayı la smdi gordum taam bi kach tane daha yapam ben :aşk

theozy' Alıntı:
beyler çok güzel t-shirtler war ama 3 renk kısıtlamasından dolayı herşeyi yapamıyoruz.. yoksa ben istemem mi alevler felan :D

:) abi 4'te olur ama 3 hem kalite anlamında daha sağlam bi t-shirt oluşturuyor hemde fiyat daha uygun oluyor. fiyat önemli değil ama 3 renk olursa daha uzun ömürlü olur.

bu arada benim favorum hala magnetanın çalışmasıdır. o kadar emek verdi ona, onunda oylamaya alınmasını talep ediyorum

resim11172494111.jpg

resim21172494165.JPG

ty magneta....!

daha ii bişi istiyoruzz.. çok basit ve sade diyeceksinizki çok istiyorsan kendn yap yapamam :(

yok abi bu resmen çocuk t-shirt ü gibi bu benim kişisel görüşüm emeğe saygım sonsuz ama bu böyle doğruya doğru...

biliyorum şimdi burda biçok kişi bazı tepkiler vericek bana ama inandığım şeyleri sölerim hepsi bu yinede emeğinize sayğım sonsuz...

RedDevil ve theozynın calısmalarına hayran kaldım wala onlardan bırı olursa cok sevınırım..mukemmel calısma olmus buda tabı magnetanınkını es gectıgım anlamına gelmez oda guzel calısma..yada ben ne olursa gıyerım diyim:D:D

reddevil yeter yaw ınsanları kararsızlık ıcınde bırakıon sahsen ben cok kararsız kalmıs durumdayım buda cok guzel olmus elıne saglık..:D

SickDreTh' Alıntı:
reddevil yeter yaw ınsanları kararsızlık ıcınde bırakıon sahsen ben cok kararsız kalmıs durumdayım buda cok guzel olmus elıne saglık..:D

sech beqen al.. :durdurun anqet achılcaqtı sanırım en choq beqenilen hanqisi olursa o.. :melek

2. süper RedDevil:clap

RedDevil' Alıntı:
>> Ön <<

load140747.jpg

>> Arka <<

load140751.jpg

bencede Red'in yaptıgı arka cok hos on tarafa hh-man ı bır kılıga sokup bıde hackhell.com yazısı gectımı sanırım t-shirt tamamdır =)

Dark_Angel' Alıntı:
bencede Red'in yaptıgı arka cok hos on tarafa hh-man ı bır kılıga sokup bıde hackhell.com yazısı gectımı sanırım t-shirt tamamdır =)

bende hh man' arıyorum sordum herqese buyuq boyutlarda bulamadıqım ichin kullanmadım yoqsa bende hh man olmasını isterim :)

dark abıye katılıorm!!!red elın degmısken dark abının dedıgınıde bı yapıversen tam super olacak:D

eet red in yaptııgı dark ın alıntı yaptıgı tshırt guzel olmus kalp in hizasına bi hh-man koyduk mu süper ; )

O mahlukatın yerine hhman i koyun yine gölge şeklinde olsun ama yani karanlıkta kalmış =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri