ya bütün eski-yeni tasarımları bu başlık altında toplayalım we ona göre bi karar werilsin bence ankete gidicek tasarımlar için bu samana kadar werilen bütün tasarımları bu konu altında birleştirelim görenler we görmeyenler için ii olur die düşünüorm
Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:Red Devil in t-shirt hoş bir çalışma olmuş bence
aslında şu t-shirt ü bekliyorum
yeter ki çıksında nasıl olursa olsun![]()
RedDevil' Alıntı:
saoLyaw fazla urashamadım konu ne qadar achıq kalacak acaba
2 dakkada yaptım bnu daha deisq fontlar qullanaraq choq daha iyi birshey olabilir
urashmaq lasım amacım hackhell'e yakısır birshey olması o yuzden ilq t-shirt'u beqenmediqimi soylemishtim ztn
![]()
auhauha yoq janem :saskin öretsne :melek okumadım orayı la smdi gordum taam bi kach tane daha yapam ben :aşkGєηco' Alıntı:okuman yazman yoKmu biraDer.. :melek
theozy' Alıntı:beyler çok güzel t-shirtler war ama 3 renk kısıtlamasından dolayı herşeyi yapamıyoruz.. yoksa ben istemem mi alevler felan![]()
SickDreTh' Alıntı:reddevil yeter yaw ınsanları kararsızlık ıcınde bırakıon sahsen ben cok kararsız kalmıs durumdayım buda cok guzel olmus elıne saglık..![]()
RedDevil' Alıntı:>> Ön <<
![]()
>> Arka <<
![]()
Dark_Angel' Alıntı:bencede Red'in yaptıgı arka cok hos on tarafa hh-man ı bır kılıga sokup bıde hackhell.com yazısı gectımı sanırım t-shirt tamamdır =)