T-Shirt HakkınDa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çorbada bizimde tuzumuz olsun bide buna bakın bakalım

47655_azee.bmp.html

http://hostimage.eu/show.php/47655_azee.bmp.html

yaww bi resim koyacam elime yüzüme bulaştırdım yaww
ben bunu paintten yaptım elimden bu kadar geldi
3 tane ayrı ayrı siteden upload ettim ama bi türlü beceremedim yetkilier ilgilenirse eger daha düzgün duracagı kesin :D

dostum arka tarafındakı hackhell yazısı guzel olmus ama sade olmus bıraz hhman fılanda koy bıde ontarafada bı modıfıye yap olede bı gorelım!!elıne saglık

hh t-shirtini buldu daha ne ugrasiyorsunuz yukariya bir bakin :)

Aysar' Alıntı:
hh t-shirtini buldu daha ne ugrasiyorsunuz yukariya bir bakin :)
aysar hani la ben nıe goremıom hangısı tshırt olcakmıs??

yukariya bir baksana kiz .. o kirmizi mahluku görmüyormusun? hani musait olmayan bir manzara musait olmayan bir tarafina birsey batmis :) .. anladin sen onu ..

haaa gordum:D:Dayrıca yukarıya baksana kız lafı banamı la:D:Dsapına kadar erkegım Allaha bın sukurler olsun kı:)

la tamam hicivliydi :) .. ee t-shirt nasil? ... anketlerde seciyorsun dimi .. hayir yok o kadar :)

fena degil ama diger gösterdikleriniz daha güzeldi !

nıe annen toz bezı yapıo??:)
BaKKaL_GaZi' Alıntı:
hala o tararım hakkında aynı dusunuyorum ayrıca ben bunu heryerde gıyıcem evde fılan ailem ıstemez bole bı seyı annem toz bezı yapar vallaha

SickDreTh' Alıntı:
dostum arka tarafındakı hackhell yazısı guzel olmus ama sade olmus bıraz hhman fılanda koy bıde ontarafada bı modıfıye yap olede bı gorelım!!elıne saglık

Arka taraf

Hocam bu nasıl olmuş peki gerçi hh man biraz değişmiş o benim çizimimden kaynaklanıyor :D yöneticiler temize çekerlerse daha düzgün görünür
ön tarafada genco nun en başta verdiği ön yüzü layık gördüm tabi bu benim bu kendi düşüncem siz hangini begenirseniz onu da yakıştırabilirsiniz
a8600165.jpg

GÜSELMİŞ...BEN BEĞENDİM....:eek:ut: :eek:ut: :eek:ut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri