RedDevil' Alıntı:bende hh man' arıyorum sordum herqese buyuq boyutlarda bulamadıqım ichin kullanmadım yoqsa bende hh man olmasını isterim![]()
HoCuSPoCuS' Alıntı:o mahlukatın önüne hh man konulabilir, ondan kaçıyomuş gibi hem bi esprisi de olmuş olur.
ne biliyim yada hh man ufak çizilir gölgesi canavara dönüşmüş olabilir falan filan
RedDevil' Alıntı:![]()
boylemi olacaq ? biras daha duzenlenmesi lazım tabi hhman falan ufaq olunca biras cozunurluq qdior bu kaba seqli..![]()
HoCuSPoCuS' Alıntı:Sonuçta ne yapılırsa yapılsın, kaç para tutarsa tutsun ben bu tshirt ü alıcamda
hem adamlara yeni şeyler yapın diyorsununuz hem yazılanları okuyorum
kapının yere düşen yansıması beyaz olursa yansıma olmazki yerle bütünleşir. Anlamı kalmaz resmin. Neyse bitene kadar bakmayacam artık =)
nazillifan' Alıntı:yok abi bu resmen çocuk t-shirt ü gibi bu benim kişisel görüşüm emeğe saygım sonsuz ama bu böyle doğruya doğru...
biliyorum şimdi burda biçok kişi bazı tepkiler vericek bana ama inandığım şeyleri sölerim hepsi bu yinede emeğinize sayğım sonsuz...
ŤêΧâŠ' Alıntı:bence bu güzel ama olin neyi ifade ediyor canavarın bastıgı yerdeki?
мάgηєtά' Alıntı: