T-Shirt HakkınDa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaaw yine mi oylama yapılıoo....

revolation çok kesin konuşmushtu ama:saskin

RedDevil' Alıntı:
bende hh man' arıyorum sordum herqese buyuq boyutlarda bulamadıqım ichin kullanmadım yoqsa bende hh man olmasını isterim :)

hh-manın vekterol cızımlerını senin upload edip linkini bu gece pm den verırım red (tabı solarız'de duruyorsa)

o mahlukat güzel aslında :p
arkada onun altına hh man olabilir :)
red deville konuşuoz msnde duman efekti istedim(yüzsüzlük :)) :emzik

o mahlukatın önüne hh man konulabilir, ondan kaçıyomuş gibi hem bi esprisi de olmuş olur.

ne biliyim yada hh man ufak çizilir gölgesi canavara dönüşmüş olabilir falan filan

load143429.jpg

boylemi olacaq ? biras daha duzenlenmesi lazım tabi hhman falan ufaq olunca biras cozunurluq qdior bu kaba seqli.. :)

hahah cok komik we sewimli durdu :D

HoCuSPoCuS' Alıntı:
o mahlukatın önüne hh man konulabilir, ondan kaçıyomuş gibi hem bi esprisi de olmuş olur.

ne biliyim yada hh man ufak çizilir gölgesi canavara dönüşmüş olabilir falan filan

valla dediklerin olabilir bence ama şunu belirteyim gölgelendirmede ve çizimlerinizde şekillerde kırılma olmasın. bir cismi yada bir çizgiyi hangi renkle başladıysanız o renkle sonlandırın. mesela aşağda ki resimde 4 kez renk kırılması yaşanıyor. çizgime aslında pembemsi bir renkle başladım ve öyle bitirmem gerekiyordu ama aralarda olmaması gereken renk geçişleri yaptım. çizgi açık pembe başladı ve koyu bir tonda bitti ve bu kalıbı kötü etkiler, baskıda bu renk geçişleri çıkmaz ve çiziminiz tek renk çıkar. başlangıç ve bitiş renkleri de resimde iki çizgi olarak verildi. bu kadar olmsa da en ufak bir ton farkı işi bozar.

En ufak bir ton, doygun ve parlaklık ayarı işi bozar. x,x,x ile başladıysanız x,01 bile olursa kötü olur. yani 1 diyelim tona 1,01 olursa iş bozulur.

k305r305lma1172585382.JPG

resim açılmıyorsa buraya tıklayın

çizim yapanların aklına takılan teknik bir konu olursa öncelkle pm atsınlar, pm kutum dolu ise msn'im ve mailim profilimde mevcut. pek msn kullanmam mail daha makbule geçer...!

Tabi sen de haklısın ama ton olmazsa resimde olmaz. Sadece yazı olur yazı bile sade olur yani siyahtan griye griden beyaza doğru gidiyor bu baskıda problem yaratmaz diye düşünüyorum. siyahın beyaza doğru açılması siyah - beyaz baskıda bile problem yaratmıyor.

RedDevil' Alıntı:
load143429.jpg

boylemi olacaq ? biras daha duzenlenmesi lazım tabi hhman falan ufaq olunca biras cozunurluq qdior bu kaba seqli.. :)

Red eline sağlık ama bak bana kulak ver azcık,

mesela bu resimde;
  1. hhman ın vücutta ki gri çizgileri t-shirt'ün siyah rengi yapabilirsek,
  2. hhman'ın gölgesinin düştüğü yeri beyaz yaparsak (kapının yere vuran aydınlığını beyaz yaparsak yani)
  3. hhmanı'ın gölgesini tam gri yapabilirsek ama tek ton. bu arada hhmanın gölgesini gri yapmak için yukarıda dediğim kapının ışığının yansıdığı yerde komple kapının beyazından olmalı,
  4. hhman'ın gözünde ki mavilik tek ton olmalı, ortası açık etrafı gri olayına girmeyin,
ve ayrıca hachell.com yazısı şu şekillerden herhangi biri olmalı. orada ki olmaz, kalıbı çok kasar, çok kasarsa da çok para tutar;
  1. hhman'ın gölgesinin tonunda gri olmalı,
  2. kapının ve yere vuran ışığın beyazında olmalı,
  3. hhman'ın gözlerinin mavisinden olmalı,

bu dediklerim olursa göğüs kısmı çok güzel olur. sırt kısmını da daha sonra yorumlarım. daha yemek yemeye çıkmadım yaff!!!

edit: hocus, abi yazını daha yeni gördüm. tamam siz yapın ab ben adamlara göndereyim. Ama jpeg haricinde mümkünsa başka formatlarda da verebilirseniz daha iyi olur. ben pek anlamam photoshopta hangi uzantı verir yada başka prog.da ama jpek + orjinal çalışmayı da verirseniz güzel olur. lütfen genco'nun belirttiği tarihler arasında tasarımlarınızı ve oylamalarınızı bitirin arkadaşlar.

Sonuçta ne yapılırsa yapılsın, kaç para tutarsa tutsun ben bu tshirt ü alıcamda

hem adamlara yeni şeyler yapın diyorsununuz hem yazılanları okuyorum

kapının yere düşen yansıması beyaz olursa yansıma olmazki yerle bütünleşir. Anlamı kalmaz resmin. Neyse bitene kadar bakmayacam artık =)

Çok sade olmuş :(

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Sonuçta ne yapılırsa yapılsın, kaç para tutarsa tutsun ben bu tshirt ü alıcamda

hem adamlara yeni şeyler yapın diyorsununuz hem yazılanları okuyorum

kapının yere düşen yansıması beyaz olursa yansıma olmazki yerle bütünleşir. Anlamı kalmaz resmin. Neyse bitene kadar bakmayacam artık =)

bu son yorumum, artık ağazımı açmıyorum. işi bitirin abi, kalıplerı verin. daha da bişey söylemeyeceğim. ama yarın, öbürgün fiyat çok yüksek demeyin karışmam. şunu da bilginize sunmak istedim.

bakın fiyat çok olursa herkes almayabilir. ben 100 YTL'de veririm. Ama herkesin bizim gibi ayırabileceği bir bütçe yok. Öğrencisi var, -18 yaş grubu var var vs vs!!! Fiyat yüksek olursa ve alacak sayısı düşerse nolur;

100 kişi alırsa 30 YTL 200 kişi alırsa 30 YTL 500 kişi alırsa 30 YTL gibi bi durum yok. 100 Kişi alırsa 50 YTL 200 kişi alırsa 30 YTL 500 kii alırsa 15 YTL gibi...

Neden öyle?
Çünkü: Kalıp ve baskı parası basılacak tshirt sayısına bölünür. Mesela baskı ücreti 350$
350$/100= Kişi başı 35$
350$/200= Kişi başı 17,5$
350/500=0,7$ (7 cent falan)
+
tshirt parası fln gibi. bu kalıba görede değişir.
tshirt 10 ytl olsa nolur
100 kişi: 60 YTL
200 kişi: 27 YTL
500 kişi: 12 YTL

1000 Kişi alırsa fıstık tanesi kadar küçük bi fiyat verir herkes
ama sayı 100'ün altına düşünce bu fiyat yani kişi başına düşen fiyat artar

Not: Fiyatlar tamamen örnek amaçlıdır. 30-45-50-60 bunlar örnektir.

ben yorum yapmıyorum artık. siz kalıplarınızı hem benim dediğim şekilde hem kendi istediğiniz şekilde yapın. iki kalıp şekli içinde ayrı fiyat alırız. hangisini isterseniz onu yaptırırız. inanın bugün firma beni kaç kere aradı, adamla görüşeceğm diye yemeğe daha çıkamadım. valla inanın daha yeni öğlen yemeğine çıkıyorum. saat olmuş 16:20 yemekten 17:20'de döneceğim 17:30 paydos... işten atılmazsam iidir.

önü sade arkasıda buram buram taklit kokuyo :(

ben hackhell'e yakıshır birseyh olmasını istiyorum yani eqer renqi shöyle basqı shöyle olacaqsa hich olmasın daha iyi :saskin bu shartlarda en iyisi bu heralde masrafsız urashsız ucuza kapatırız.. :saskin :eek:ut:

load143629.jpg

:hhdil

nazillifan' Alıntı:
yok abi bu resmen çocuk t-shirt ü gibi bu benim kişisel görüşüm emeğe saygım sonsuz ama bu böyle doğruya doğru...

biliyorum şimdi burda biçok kişi bazı tepkiler vericek bana ama inandığım şeyleri sölerim hepsi bu yinede emeğinize sayğım sonsuz...

ilk hali çocukçamı yoksa +18 mi :D

tamamen vektorel çalışma, font yok bişi yok vs vs...
bu arada oradaki el benim ;)

bu arada çalışmalarınızı resolution 300dpi den aşağıya yapmayın derim nacizane bir tavsiye

мάgηєtά' Alıntı:

bu arada çalışmalarınızı resolution 300dpi den aşağıya yapmayın derim nacizane bir tavsiye

bence bu güzel ama olin neyi ifade ediyor canavarın bastıgı yerdeki?

ee yani koskoca 200000 kişilik hackhell den bu kadar mı tasarım çıktı....(tasarımlara laf ettiğim yok yanlış anlaşılmasın...)

nerdesinizz tasarımcılar.....

мάgηєtά' Alıntı:

cok hosuma gitti .. bunu bir t-shirt üzerinde yapabilirmisin .. daha iyi karar verebilmek icin ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri