Türkiye'den İsrail'e İLK TAVIR

öncelikle yorumunuz ve üslubunuz için teşekkür ederim

şimdi bizim ülkemiz müslüman bi ülke bizlerde müslümanız elhamdulillah ben sadece şu kadarını söyleyebilirim bu 3 devleti karşına aldığında ambargo konulacak bu konuda haklısınız hemfikirim sizinle ancak bende sadece şunu söylüyorum onursuzca yaşamaktansa Onurumla ölürüm daha iyi sakın sözlerimi şöyle algılama vatan millet sakarya yapıyo diye öyle bişey değil Müslüman olmamız yüzünden bunlar oluyo müslüman olduğumuz için hergün zulüm görmektense dünyayı karşıma alırım daha iyi en azından öldüğünde bi dava uğruna ölmüş oluruz

Saygılarımla

Teşekkürün samimi mi yoksa bir iğnelememi var anlayamadım. Eğer bir iğneleme varsa o mesajımdaki "sen" kelimesini kullanmam şahsına değil millet olarak genelleme almıştım yanlış anlamamışsındır umarım.

Ama bana göre bu güçle savaşmak hiçde mantıklı değildir. Savaşarak değil savaşmadan zafer kazanmak marifettir(bu sözün orjinalini hatırlayamadım). Bence güç budur.

Gücün varsa yaparsın yoksa oturur susarsın. Bağırsan çığırsan kimse tınlamaz. Anca şakşakçıları avutursun. Ötesi yok...

Çuval meselesinden bu zamana kadar yapılmış en büyük posta koyma hareketidir. Ama ayrıca bu bile bile ladestir. Planlanmış bir faaliyettir...

Saygılar...

yorumların çoğunda savaşalım vuralım kıralım benzeri şeyler söylenmiş. işin doğrusu bende içimdeki hırs ve öfkeyle benzer şeyler düşünüyorum ama sanırım bunun imkansız gibi bi şey olduğununda herkes farkındadır. Türk ordusu dünyanın bilmem kaçıncı büyüğü Türk askeri dünyanın en cesur askeri gibi söylemlere aldanıp böyle bi işe kalkışırsan sonun malesef hüsran olur çünkü karşında sadece israil olmayacaktır. (başta abd inglter vs). 2010 yılındayız ve artık kılıç kalkan tüfek süngü savaşları olmuyor. teknolojinin geldiği nokta belli ve bi çok arkadaşımın dediği gibi kullandığımız savaş uçaklarını bile neredeyse israil uçuracak.

bu arada pek anlayamadığım bir olay daha var. filistinde insanlık adına utanç verici şeyler yaşanıyor ve yıllardır sürüyor bu doğru. bunca olay bu kadar göz önünde yaşanmasına rağmen neden kimsenin sesi çıkmıyordu da şimdi herkes alevlendi. yardım gemilerine yapılan bu saldırı tabiki şerefsizce fakat bu tepkinin çok daha önce bu insanlar yardıma muhtaç hale getirilirken gösterilmesi gerekmezmiydi.

şunuda belirtmekte fayda var. rus - çeçen savaşından herkesin haberi vardır. çeçen halkınında çoğunluğu müslümandır. ve 300.000 e yakın çeçenin savaşta öldüğü söyleniyor.
(yaralıların sakat kalanların ve göç edenlerin sayısını düşünün artık)
peki rusyaya savaş açma niyetinde olan varmı merak ettim..

böyle adamlar oldukça biz daha çoook boşa savaş naraları atar , çoook boş yere Türk'ün gücünden,birliğinden,isanlığından bahsederiz .
insanlığın en rezil derecesini yaşatan bir ülkeye hala koltuk çıkan kendini ''ezik'' görenlerle bu iş olmaz kimse kusura bakmasın.
oradaki garibanlara ''elin arabı'' deyip , yüce duyarlılığını neye gösterdiğini avatarından gayet rahat bir şekilde anlayabiliyoruz .
sen olmasan da olur biz yeteriz ,merak etme . :goz:
Atatürk zamanında da elimizde bi şey yoktu ama oldu şimdi neden olmasın ?
kimse şimdi Atatürk yok falan demesin bi tanesini daha çıkartırız Mustafa kemaller tükenmez bundan kimsenin şüphesi olmasın .

2 koyunu düzgün güdemeyene sen kalkar koca ülkeyi verirsen ekmek de olmaz yol da olmaz su da olmaz . İşini bilen ,vatanın seven, devletin nasıl yönetileceğini bilen hiç kimse milletini aç-açıkta bırakmaz .
senin gibi din düşmanları sadece kafatasçılıkla bi yerlere geleceğini sanır ancak bir hiç olduklarını bilirler , sadece burada kininizi kusarsınız ardından kenarda köşede takılır kalırsınız .
toplasanız Türkiye'yi geçtim dünyada bile zaten bir avuçsunuz .

-------------------------------------------------------------------------------------------

Zaten 2nizin yorumları da gayet birbirine benzer eğer ciddi tepki almayacağınızı bilseniz onlar müslüman bırakın ölsün bize ne filistinden diyeceksiniz ama diyemediğiniz için ''dinci'' ve ''arap'' ifadeleriyle öfkeyi farklı yollardan dillendirmeye çalışıyorsunuz .

bugün elin gavuru o gemide yardıma koşarken içimizde böyleleri olduğunu görmek gerçekten acı hemde çok acı .

Üstte de belirttiğim eğer sizin cesaretiniz yoksa veya gelme isteğiniz yoksa gelmeyin biz gideriz . Oradaki garibanları kurtaracak,yardım edecek bir insan evladı elbet olacaktır , ister gemideki gibi bir yabancı isterse bizden olan bir Müslüman Türk farketmez mutlaka birileri olacaktır ...

Zamanında Uygur Türkleri için Çine porta koyalım nota verelim ticareti keselim dedik diye çinin gücünden geri vites yapan sizin tayfa akıllarınca bizimle makara yapmak için savaşcaksak uçak biletlerimizi almayı teklif etmişlerdi. Ki biz o zamanda savaşı tek çözüm olarak görmemiştik.

Ama bakıyorum sen uçağa atladında bir çırpıda Uygurları kurtarıp gelmişsin. Sıra Araplara gelmiş. Neyse yolun açık olsun güle güle... Sen Arapları kurtarırken biz bu vatanı kollarız...

Sevgili arkadaşlar merhabalar.

Bu konu hakkında yazılan mesajları okudum ve oscs, TraFoo, nomad03 gibi arkadaşların yazdıkları, değindikleri ayrıntılara canı gönülden katılıyorum.

Sen tutacaksın bir çok alanda kendini geliştirmek yerine, bağımsız olmak yerine teslimiyetçi ve uyur-gezer moda gireceksin, bundanda son derece memnun olarak yaşayacaksın. Sonrada asmalı, kesmeli, doğramalı, hayallere kapılacaksın.

Bazı arkadaşların halen insanların avatarı üzerinden yorum yapmasını anlayamıyorum. Eeee, beyin çapı düşük olunca, kavrama yetersiz kalınca konu kıl, tüy, yün, çul, çaput, seviyesine iniyor.

oscs, TraFoo, nomad03 arkadaşlarımı son derece gerçekçi, konulara geniş açıdan bakabilen kişiler olarak görüyorum.

Teşekkürün samimi mi yoksa bir iğnelememi var anlayamadım. Eğer bir iğneleme varsa o mesajımdaki "sen" kelimesini kullanmam şahsına değil millet olarak genelleme almıştım yanlış anlamamışsındır umarım.

Ama bana göre bu güçle savaşmak hiçde mantıklı değildir. Savaşarak değil savaşmadan zafer kazanmak marifettir(bu sözün orjinalini hatırlayamadım). Bence güç budur.

Gücün varsa yaparsın yoksa oturur susarsın. Bağırsan çığırsan kimse tınlamaz. Anca şakşakçıları avutursun. Ötesi yok...

Çuval meselesinden bu zamana kadar yapılmış en büyük posta koyma hareketidir. Ama ayrıca bu bile bile ladestir. Planlanmış bir faaliyettir...

Saygılar...

o zaman aydınlatayım sizi yorumunuz için samimi olarak teşekkür ettim ayrıca bu teşekkürde şunun içindi bana cevap olarak yazdıklarınızda hiçbir tartışma veya polemik konusu olmayacak cümleler kullandığınız için ayrıca yanlış anlamamı gerektirecek bir cümle kullanmadınız eğer sizde yanlış anlaşılma izlenimi verdiysem yinede kusura bakmayın diyorum

Saygılarımla

Herseyi kınayın zaten .. hicbişey yapmayın .. hala hukuktan bahsediyosunuz .. yiyim sizin gibi siyasetciyi devlet adamlarını ..

Arınc ve İsrail basbakanı Netanyahu'nun acıklamaları

Bülent Arınç : "Hiç kimse bizden bu olay sebebiyle İsrail'e savaş
ilan etmemizi beklemesin. Böyle birşey olmaz. Mümkün de değil, doğru da
değil''

~ İsrail Başbakanı Netanyahu : "Operasyona tam destek veriyoruz!"

Herseyi kınayın zaten .. hicbişey yapmayın .. hala hukuktan bahsediyosunuz .. yiyim sizin gibi siyasetciyi devlet adamlarını ..

Arınc ve İsrail basbakanı Netanyahu'nun acıklamaları

Bülent Arınç : "Hiç kimse bizden bu olay sebebiyle İsrail'e savaş
ilan etmemizi beklemesin. Böyle birşey olmaz. Mümkün de değil, doğru da
değil''

~ İsrail Başbakanı Netanyahu : "Operasyona tam destek veriyoruz!"

şu açıklamalar arasındaki farka bakın bir taraftar acizliğini ortaya koyarken diğer taraf (allahın laneti üzerine olsun) diyerek söliyim kendinden ne kadar emin ve kararlı olduğunu gösteriyo

Yetmez!!! Uluslararası sularda seyreden Türk gemisi Türk toprağının parçasıdır.
Saldırı Büyük Türk Ulusu'na; O'nun Yurduna ve Onuruna yönelmiştir.

T.C. Hükümeti Türk Ulusu'nun onurunu en güçlü ve en hızlı biçimde korumakla vazifelidir!!!

ATATÜRK yaşasa dediklerin gerçekleşirdi :crying:

arkadaşlar sadece kınarız başkada hiç neden biliyormusunuz sen mühendisini korumazsan mossad kendine çalışmadığı için gelir öldürür.senin yerli firman insansız hava aracı yaparken sen israilden parayla bunu alırsan filistinde akan kana ortak olursun.
senin işçin tank modernizeyi yaparken sen tankını uçağını israil e modernize ettirirsen sadece van minut dersin saman altından su yürütürsün sadece kınarsın hepsi hikaye bunların
icraat lazım onu yapacak insanlar lazım

adamlar 10 kişiyle 580 kişilik türk gemisine girmişler. bir türk milyonlarca haçlıya bedelmiş ya. bizi bu hallere düşürenler utansın. Türkiye'nin alacağı tek tavrı biliyorum ben. van minıt

osmanlı tokatı atma zamaı geldi artık hükümet den icraat bekliyorz
oyle bi tokat atmalı ki 100 yıl ayaga kalkamasın.

kurban olduğumun seçimi ne vardı azıcık erken olsaydın .. eğer iki ay sonra seçim olsaydı bu hükümet israil e bomba yağdırır denizden karadan çıkarma yapardı... şimdi sadece kınama yakında israil adanayı vurur daha şiddetli kınarlar.. bekleyelim neler olacak :thumbdown:

neden hayallerini yazacağına adam akıllı yorumlar yazmıyorsun

Yillardir Türkiyede iktidara gelenler(secimle olsu veya darbeyle)hepside dis güclerin isteklerine boyun egdiklerini kanisindayim.hele bu son iktidar döneminde`de öncekilerden arta kalan bazi, devleti.. devlet yapan..ilkelerin ne´kadar zedelendigine insanin inanasi gelmiyor.bu hükümet döneminde Türkiye Cumhuriyetinin(varolan olmassa olmaz..) Kirmizi cizgileri birer birer ayaklar altina alinip cignendi.Askerlerimizi basina cuval gecirildi..vs,vs gereken tepkiyi(yapilmasi sart olani) göstermeyen bu iktidarin tutumunu carpici,yaniltici buluyorum .simdi yaptiklari araptan fazla arapci olmak.yillardir kuzey iraktan ülkemize sizip askerlerimizi sehit eden terörisleri destekleyen ABD ve onun usagi barzani asiretine karsi koyulmasi gereken tavri ,tepkiyi,göstermeyen iktidar,türkiye cümhüriyetinin birlik ve beraberligini tehtid eden,kuzey irakta yuvalanmis amerikan destekli bölücü örgüte karsi..laftan öteye varmayan bir tutum icinde olan iktidarin..israilin.. arap filistinlilere karsi yaptiklarina gösterdigi tepkiyi..Kuzey iraktaki bölücü örgüte göz yuman barzani asiretine karsi göstermesini beklerdik..daha dün iskendurunda 7 askerimiz sehit edildi..israilin yaptiklarini türkiye cumhuriyetinde protesto edenler..siz önce askerlerimizin basina cuval gecirildiginde laftan öteye gitmeyenleri pretosto edin. sehitlerimizin hesabini sorun..kuzey iraktan.türkiyeye gecerek askerlerimizi sehit eden hainler karsi gerekeni yapmayanlari protesto edin.hesap sorun. önce ülkemizde sehit edilen askerlerimizin hesababini soralim.bölücü hain örgütün kuzey irakta ve avrupa ülkelerindeki asil yönlendirici terörislerin yillardir neden yok edilmediginin hesabini sorun. sizler israile karsi poretosto mitingi yapanlar sizler. en azindan dünkü 7 sehidimiz icin hesap sorun sehit olan askerlerimizin hesabini sorun. dahasida var.. sizler osmanli döneminde haince arkadan vurulan sehitlerimizin hesabini sorun

ya inceldigi yerden kopsun serefsizlere turkun ne oldugunu gostermek lagzim

Geri