Türkiye'den İsrail'e İLK TAVIR

..:.. aHH MUSTAFA KEMAL olacaktışimdi ozaman gorurdum ben bu artıslerı bısım burokrat hukumet ve mılletvekıllerınde ıs yok hıc bırı bı haLtta yaramaz hepsi ancak SÜRÜNGEN oLabiLİr serFsizLer TÜRKİYENIN DUNYA da bu kansızLar yusunden ne ıtıbarı Kaldı ne oNuru g...t kadar uLke senın gemıne asker cıkartmaya bıLe cesaret edebıLıyor sende oturdugun yerden kınıyorus de gerısekaLı MALLAR ..:..

Ya ne savaşı arkadaşlar saçmalamayın "banane" arkadaşın da dediği gibi bu bir düzmece organize edilmiş bir tahrik gibi bişey. İsrail defalarca gelmeyin vururuz dedi. Yinede gittiler onlarda vurdu. İsraili durduracak hiçkimse yok. O yüzden bu adamlar yaparız dedimi yapar.

Şuan İsrail Filistin ile savaş halinde. Senin gönderdiğin gemilerde "BİRLEŞMİŞ MİLLETLER YARDIM" gemileri değil. Tamamen kendi insiyatifleriyle yola çıkmışlar.. Sen adamın düşmanına yardım gönderirsen adamda seni vurur. İlk tahriki yapan sensin. Peki İsrail geminin ambarına 2 kasa müimmat atsa dünyayada "gazzeye silah taşıyorlardı" dese ne diyeceksin?

Tamam İsrailin yaptığı operasyon tambir katliyamdır. Ama bu katliyamın tek sorumlusu İsrail değil aynı zamanda gemilerin kalmasına izin verenlerdir. Adamlar vururuz dedi vurdular. Bile bile lades yani...

Sen önce dağlarındaki pkk itlerini temizle ondan sonra elin arabını kolla...

önce dağlardaki terörü bitirelim demişsiniz buna kısmen katyılıyorum ama 1980 lerde amerikanın kurduğu bir örgütü dağlarda bitirmeye gerek yok bunların destekçileri israil değilmi sen israile saldırdığın zaman ve orayı yerle bitirdiğin zaman hem pkk ya hemde dünyaya mesaj vermiş olacaksın mesajında şu olacak TÜRKİYE üzerinden siyaset yapmayın bedelini israil gibi ağır ödersiniz

Saygılarımla

Tek çözüm savaş diyenler . Savaş açtınız diyelim ne olacak . ABD , İngiltere v.b devletler İsrail'in yanında olacaklar ne işe yarayacak ?

Kıbrıs Sorunu'nda olduğu gibi ABD silah ambargosu uygulayacak diğer devletler başka ambargolar .. kısacası savaş hiçbir işe yaramaz .. Kınamak da bir işe yaramaz .. Çıkış zor gibi bu durumda

χ∂αηтє23χ;5029178' Alıntı:
Tek çözüm savaş diyenler . Savaş açtınız diyelim ne olacak . ABD , İngiltere v.b devletler İsrail'in yanında olacaklar ne işe yarayacak ?

Kıbrıs Sorunu'nda olduğu gibi ABD silah ambargosu uygulayacak diğer devletler başka ambargolar .. kısacası savaş hiçbir işe yaramaz .. Kınamak da bir işe yaramaz .. Çıkış zor gibi bu durumda

evet silah ambargosu uygulayacak ama diğer taraftan baktığımızda kimyasal silah kullanıyor savaş suçu işliyor zaten israile savaş açtığınızda doğal olarak amerikayada açmış olacaksınız diyelimki ingilizleride aldınız karşınıza sonuçta müslüman bir çok ülke var iş o noktaya geldiğinde şuanda türkiye israil arasında savaş olsa müslüman ülkeler açısından bi hamle veya destek olacağını sanmıyorum ama sizin ingiltere,abd,israili aldığınız zaman bir nevi dünya savaşı olacak o zamanda herkes tarafını belli etmek zorunda kalacak

Saygılarımla

evet silah ambargosu uygulayacak ama diğer taraftan baktığımızda kimyasal silah kullanıyor savaş suçu işliyor zaten israile savaş açtığınızda doğal olarak amerikayada açmış olacaksınız diyelimki ingilizleride aldınız karşınıza sonuçta müslüman bir çok ülke var iş o noktaya geldiğinde şuanda türkiye israil arasında savaş olsa müslüman ülkeler açısından bi hamle veya destek olacağını sanmıyorum ama sizin ingiltere,abd,israili aldığınız zaman bir nevi dünya savaşı olacak o zamanda herkes tarafını belli etmek zorunda kalacak

Saygılarımla

katılıyorum . eğer öyle bir durum olursa içinden çıkılmaz bir hal alır ve II.Dünya Savaşından daha kötüsü olabilir.. İran zaten en büyük müslüman güç . Düşünmek bile ürpertici

arkadaşlar çok amiyane bir tavır olacak ama kıçımızı kırıp oturucaz yapacak birşey yok sadece kınadık işte ve kamuoyu tepkisini de almaya çalışmaktayız o kadar.. savaş son çözüm zaten öyle bir lüksümüz de yok.. kime karşı nasıl savaşabiliriz ki ? f-16 uçaklarımızın bile sistemini o köpekler planlıyor. çizdikleri çizgiler dışına uçaklarımız çıkamaz bile. kaldı ki karşımıza aldığımız ülke(ler) abd,israil belki de ingiltere.. amerika bizi dizginleyecektir zaten. ama bu konuda iranın tutumu sanki bizden daha bir serbestce ve cesurca..
ayrıca türk gemilerimiz somalideki korsanlara müdahale edip kahraman olarak görüldü ama bu durumda elimiz kolumuz bağlıolacak malesef.

arkadaşlar çok amiyane bir tavır olacak ama kıçımızı kırıp oturucaz yapacak birşey yok sadece kınadık işte ve kamuoyu tepkisini de almaya çalışmaktayız o kadar.. savaş son çözüm zaten öyle bir lüksümüz de yok.. kime karşı nasıl savaşabiliriz ki ? f-16 uçaklarımızın bile sistemini o köpekler planlıyor. çizdikleri çizgiler dışına uçaklarımız çıkamaz bile. kaldı ki karşımıza aldığımız ülke(ler) abd,israil belki de ingiltere.. amerika bizi dizginleyecektir zaten. ama bu konuda iranın tutumu sanki bizden daha bir serbestce ve cesurca..
ayrıca türk gemilerimiz somalideki korsanlara müdahale edip kahraman olarak görüldü ama bu durumda elimiz kolumuz bağlıolacak malesef.

Onlara o gücü veren kim?
O ki bizi yüzyıllardır tüm dünyaya karşı korumaktadır ve bunu açıkça Mekkeyi korur gibi bize bildirmiştir...

Bunlar yapay/suni olaylardır....

Ahmedinejad Kadar YürekLi OLun.

Yetmez!!! Uluslararası sularda seyreden Türk gemisi Türk toprağının parçasıdır.
Saldırı Büyük Türk Ulusu'na; O'nun Yurduna ve Onuruna yönelmiştir.

T.C. Hükümeti Türk Ulusu'nun onurunu en güçlü ve en hızlı biçimde korumakla vazifelidir!!!

katılıyorum.

önce dağlardaki terörü bitirelim demişsiniz buna kısmen katyılıyorum ama 1980 lerde amerikanın kurduğu bir örgütü dağlarda bitirmeye gerek yok bunların destekçileri israil değilmi sen israile saldırdığın zaman ve orayı yerle bitirdiğin zaman hem pkk ya hemde dünyaya mesaj vermiş olacaksın mesajında şu olacak TÜRKİYE üzerinden siyaset yapmayın bedelini israil gibi ağır ödersiniz

Saygılarımla

Arkadaşım sen elini kolunu sallaya sallaya İsraili yerlebir edebileceğinimi sanıyorsun? Uçakların İsraile varmadan düşer farkındamısın? İsraille savaş demek tek başına tüm dünya ile savaş demek. Senin buna gücün varmı? Abd den izin almadan dağlardaki bir avuç çapulcuyu temizleyemiyorsun kalkmış İsrailimi yerlebir edeceksin?

Sen tohumundan tut polisin gazbombasına kadar İsrailden alıyorsun. Tüm dünya sana ambargo koyduktan sonra kimle alışveriş yapacaksın Rusyaylamı? İranlamı? Çinlemi?

Bun adamlar senin kaşına gözüne hasta olup seninle savaşa girceğinimi sanıyorsun? İranın seni çokmu sevdiğini sanıyorsun? Sırf sen İsraile savaş açtın diye senle beraber savaşa girceğinimi sanıyorsun? Buna emin ol sen bu kadar büyük bir savaşa girsen ilk tekmeyi atacaklar bu ülkeler olacak.

Bak arkadaşım senin üretimin sanayin yeterli teknolojin vamıda dünyaya kafa tutcaksın? Biraz mantıklı olalım.

Aylar önce Uygur Türklerini katleden çinlilere tavır koyduğumuz için bizimle akıllarınca makara yapan, Çinin nüfusunu ve gücünü görüp "mantıklı olun çinle savaşamı girilir" tarzı geri vites yapan kesime bakıyorumda konu 2milyonluk İsrail olunca birden savaş çığılıkları atan kaplanlar kesilmiş. Şaşırtıcı...(üstüne alınma)

Saygılar...

Sen tohumundan tut polisin gazbombasına kadar İsrailden alıyorsun. Tüm dünya sana ambargo koyduktan sonra kimle alışveriş yapacaksın Rusyaylamı? İranlamı? Çinlemi
? .

Kıbrıs Barış harekatı sonrası yapılan ambargolar / ekonomik yaptırımlar neticesinde yokluk yoksulluk oldu ekmek kuyrukları yağ kuyrukları tüp kuyrukları oldu.

Dinci zevatlar ne dedi pekii???? ecevit hükümetinde sefillik içinde kaldık dedi yağ kuyrukları ekmek kuyrukları oldu ECEVİT yüzünden dediler....

İkinci dünya savaşı sırası ekonomik kriz içindeyiz ama bizim dinciler gene aç kaldık İNÖNÜ yüzünden dediler.... azıcık şerefleri olsa arap çığırtkanlığı yapmazlardı....

Arkadaşım sen elini kolunu sallaya sallaya İsraili yerlebir edebileceğinimi sanıyorsun? Uçakların İsraile varmadan düşer farkındamısın? İsraille savaş demek tek başına tüm dünya ile savaş demek. Senin buna gücün varmı? Abd den izin almadan dağlardaki bir avuç çapulcuyu temizleyemiyorsun kalkmış İsrailimi yerlebir edeceksin?

Sen tohumundan tut polisin gazbombasına kadar İsrailden alıyorsun. Tüm dünya sana ambargo koyduktan sonra kimle alışveriş yapacaksın Rusyaylamı? İranlamı? Çinlemi?

Bun adamlar senin kaşına gözüne hasta olup seninle savaşa girceğinimi sanıyorsun? İranın seni çokmu sevdiğini sanıyorsun? Sırf sen İsraile savaş açtın diye senle beraber savaşa girceğinimi sanıyorsun? Buna emin ol sen bu kadar büyük bir savaşa girsen ilk tekmeyi atacaklar bu ülkeler olacak.

Bak arkadaşım senin üretimin sanayin yeterli teknolojin vamıda dünyaya kafa tutcaksın? Biraz mantıklı olalım.

Aylar önce Uygur Türklerini katleden çinlilere tavır koyduğumuz için bizimle akıllarınca makara yapan, Çinin nüfusunu ve gücünü görüp "mantıklı olun çinle savaşamı girilir" tarzı geri vites yapan kesime bakıyorumda konu 2milyonluk İsrail olunca birden savaş çığılıkları atan kaplanlar kesilmiş. Şaşırtıcı...(üstüne alınma)

Saygılar...

öncelikle yorumunuz ve üslubunuz için teşekkür ederim

şimdi bizim ülkemiz müslüman bi ülke bizlerde müslümanız elhamdulillah ben sadece şu kadarını söyleyebilirim bu 3 devleti karşına aldığında ambargo konulacak bu konuda haklısınız hemfikirim sizinle ancak bende sadece şunu söylüyorum onursuzca yaşamaktansa Onurumla ölürüm daha iyi sakın sözlerimi şöyle algılama vatan millet sakarya yapıyo diye öyle bişey değil Müslüman olmamız yüzünden bunlar oluyo müslüman olduğumuz için hergün zulüm görmektense dünyayı karşıma alırım daha iyi en azından öldüğünde bi dava uğruna ölmüş oluruz

Saygılarımla

Savaş çıkması imkansız yediğimiz tekmeyle kalıcaz savaş çıkarsa sadece Türkiye-israil arasında deil çok büyük bi savaş olurki bizim lehimize olmaz...akpnin ülkeyi çok ileri taşıdığını dünya devletlerine kafa tuttuğunu söyliyen öne süren yalakalar için buda kapak olsun...Türkiyenin eli kolu bağlı artık...

Savaşacağızda nasıl, ordumuzun sahip olduğu uçakların neredeyse hepsinin modernizasyonu vs israil yapıyor. Bizim uçaklar havalandığı an düşerler.
Teknolojik alanda pek birşey yapabileceğimizi sanmam ama iş tüfekle cepheye çıkma olsa şansları yok.

Cok aci degilmi?
Simdiye kadar Türkiye icin ne yaptilarki bu duruma geldik, insan agliyasi geliyor.
Türkiye 50 seneden beri böyle rezil hale getirildi, onarmasi 10 yilda kolay degil ama ins`Allah olacak.

Cok aci degilmi?
Simdiye kadar Türkiye icin ne yaptilarki bu duruma geldik, insan agliyasi geliyor.
Türkiye 50 seneden beri böyle rezil hale getirildi, onarmasi 10 yilda kolay degil ama ins`Allah olacak.

akpnin 10yılda napcağını bilemeyiz ama basa gectiğinden beri öncekilerden farklı bişi yaptığı görülmedi 1939'dan... beri kötüye gidiyoruz...

akpnin 10yılda napcağını bilemeyiz ama basa gectiğinden beri öncekilerden farklı bişi yaptığı görülmedi 1939'dan... beri kötüye gidiyoruz...

Evet bir ekmege muhtac idik, Filistine yapilan insani yardim kurumlari Filistine degil Türkiyeye yardima geliyordu, simdi biz dünyaya yardim ediyoruz.
Evet bizim karnimiz doyarken bazilari gundi gömlegi giymeye basladi, demek biz ac iken baskalari bizim nasibimizi yiyormus.
Ne kötüye?
Ben Avrupadan her izine gittigimde Türkiyeyi taniyamaz hale geldim, adamlar benden varliklilar.
Benden daha iyi giyinip kendi evleri var, ben daha kirada yasiyorum.
Allah askina gözle görüp dille tersini söylemeyin.
Simdiye kadar Türkiye nin piyasasi ve parasi böyle saglam degildi.
AKP gelmeden 70% 80% inflasyonlari ne cabucak unuttunuz?
Adamlar Türkiyede calismak haram diyorlardi, cünkü calisinca kaybedip borsada kazaniliyordu. Önceleri mal alip öbür gün malin degeri bes kurusa düsüyordu, adam mal alip satarmi`?
Türkiye öyle zor günleri atlatti daha kötü diyorsunuz.
Sagci ve solcu birbirine giriyordu, simdi aralarinda baris var bunun neresi kötü?

Ya ne savaşı arkadaşlar saçmalamayın "banane" arkadaşın da dediği gibi bu bir düzmece organize edilmiş bir tahrik gibi bişey. İsrail defalarca gelmeyin vururuz dedi. Yinede gittiler onlarda vurdu. İsraili durduracak hiçkimse yok. O yüzden bu adamlar yaparız dedimi yapar.

Şuan İsrail Filistin ile savaş halinde. Senin gönderdiğin gemilerde "BİRLEŞMİŞ MİLLETLER YARDIM" gemileri değil. Tamamen kendi insiyatifleriyle yola çıkmışlar.. Sen adamın düşmanına yardım gönderirsen adamda seni vurur. İlk tahriki yapan sensin. Peki İsrail geminin ambarına 2 kasa müimmat atsa dünyayada "gazzeye silah taşıyorlardı" dese ne diyeceksin?

Tamam İsrailin yaptığı operasyon tambir katliyamdır. Ama bu katliyamın tek sorumlusu İsrail değil aynı zamanda gemilerin kalmasına izin verenlerdir. Adamlar vururuz dedi vurdular. Bile bile lades yani...

Sen önce dağlarındaki pkk itlerini temizle ondan sonra elin arabını kolla...

böyle adamlar oldukça biz daha çoook boşa savaş naraları atar , çoook boş yere Türk'ün gücünden,birliğinden,isanlığından bahsederiz .
insanlığın en rezil derecesini yaşatan bir ülkeye hala koltuk çıkan kendini ''ezik'' görenlerle bu iş olmaz kimse kusura bakmasın.
oradaki garibanlara ''elin arabı'' deyip , yüce duyarlılığını neye gösterdiğini avatarından gayet rahat bir şekilde anlayabiliyoruz .
sen olmasan da olur biz yeteriz ,merak etme . :goz:
Atatürk zamanında da elimizde bi şey yoktu ama oldu şimdi neden olmasın ?
kimse şimdi Atatürk yok falan demesin bi tanesini daha çıkartırız Mustafa kemaller tükenmez bundan kimsenin şüphesi olmasın .

Kıbrıs Barış harekatı sonrası yapılan ambargolar / ekonomik yaptırımlar neticesinde yokluk yoksulluk oldu ekmek kuyrukları yağ kuyrukları tüp kuyrukları oldu.

Dinci zevatlar ne dedi pekii???? ecevit hükümetinde sefillik içinde kaldık dedi yağ kuyrukları ekmek kuyrukları oldu dediler....

İkinci dünya savaşı sırası ekonomik kriz içindeyiz ama bizim dinciler gene aç kaldık dediler.... azıcık şerefleri olsa arap çığırtkanlığı yapmazlardı....

2 koyunu düzgün güdemeyene sen kalkar koca ülkeyi verirsen ekmek de olmaz yol da olmaz su da olmaz . İşini bilen ,vatanın seven, devletin nasıl yönetileceğini bilen hiç kimse milletini aç-açıkta bırakmaz .
senin gibi din düşmanları sadece kafatasçılıkla bi yerlere geleceğini sanır ancak bir hiç olduklarını bilirler , sadece burada kininizi kusarsınız ardından kenarda köşede takılır kalırsınız .
toplasanız Türkiye'yi geçtim dünyada bile zaten bir avuçsunuz .

-------------------------------------------------------------------------------------------

Zaten 2nizin yorumları da gayet birbirine benzer eğer ciddi tepki almayacağınızı bilseniz onlar müslüman bırakın ölsün bize ne filistinden diyeceksiniz ama diyemediğiniz için ''dinci'' ve ''arap'' ifadeleriyle öfkeyi farklı yollardan dillendirmeye çalışıyorsunuz .

bugün elin gavuru o gemide yardıma koşarken içimizde böyleleri olduğunu görmek gerçekten acı hemde çok acı .

Üstte de belirttiğim eğer sizin cesaretiniz yoksa veya gelme isteğiniz yoksa gelmeyin biz gideriz . Oradaki garibanları kurtaracak,yardım edecek bir insan evladı elbet olacaktır , ister gemideki gibi bir yabancı isterse bizden olan bir Müslüman Türk farketmez mutlaka birileri olacaktır ...

Geri