.:CHECHEN
Banned
Evet belki manyağım ama Cumhurbaşkanı olmak istiyorum.Konuyu Görev almak isteyenler bölümünemi açsam burayamı açsam bilemedim buraya açtım mod.arkadaşlar gereğini yapar inşallah
*PKK militanlarının cinsiyetini değiştirtçem taksimde tek tek sonra beyoğluna çıplak salcam
*APOyu Şeriadi sisteme göre demir kazığa oturtturucam
*Benzini kaldırıcam TR de güneş enerjisiyle çalışan araba fabrikası kurucam(Hem gece trafiği derdi kalmıcak hemde çevre kirliliği olmucak çaktınızmı
*Lübnana asker gönderticem
*Şaronu ....
*Putini mülteci kampına atıcam
*ÖSS barajını 110 na indiricem
*İsteyen başörtü takıcak isteyen mini giymeye devam edicek banane
*Her Grafikere Photoshop CS3 dağıtıcam(LİSANSLI)
*AB ye Meççik çekicem (Meççik hareketini aslında hepiniz biliyonuz)
*Coca-Colayı satın alıcam Yazılışını değiştiricem adınıda Müslim Cola koyucam
*Deivid de Sousayı kovucam
*Tayyi-P i dövücem
*Sezeri dövücem
*Bushu dövücem
*Okul Önünde uyuşturucu satanları öle bi dövücemki bırak bi daha uyuşturucu satmayı bi daha lolipop bile yiyemicekler
*ÖSYM başkanını WC temizleyicisi yapıcam
*Türkçeyi evrensel dil yapıcam
*Kadınlara ayrıcalık tanıtçam artık kimse onlara yan gözle bakıp laf atamıcak onlar için ayrı yürüyüş yolları yapıcam
*Kadınlara yan gözle bakanı laf atanı dövücem
*Attıranı dövücem
*Laf yiyipte bana sölemeyeni dövücem (Böylelikle Delikanlılığın kitabının 13.Maddesinin 7. Fıkrasının 14.Bendinin 2.Satırının ortasında bulunan KADINA EL KALKMAZ ÜLEN yasası egale edilmiş olucak)
Şimdilik aklıma bunlar geliyor göreve gelince devamını getiririm
*PKK militanlarının cinsiyetini değiştirtçem taksimde tek tek sonra beyoğluna çıplak salcam
*APOyu Şeriadi sisteme göre demir kazığa oturtturucam
*Benzini kaldırıcam TR de güneş enerjisiyle çalışan araba fabrikası kurucam(Hem gece trafiği derdi kalmıcak hemde çevre kirliliği olmucak çaktınızmı
*Lübnana asker gönderticem
*Şaronu ....
*Putini mülteci kampına atıcam
*ÖSS barajını 110 na indiricem
*İsteyen başörtü takıcak isteyen mini giymeye devam edicek banane
*Her Grafikere Photoshop CS3 dağıtıcam(LİSANSLI)
*AB ye Meççik çekicem (Meççik hareketini aslında hepiniz biliyonuz)
*Coca-Colayı satın alıcam Yazılışını değiştiricem adınıda Müslim Cola koyucam
*Deivid de Sousayı kovucam
*Tayyi-P i dövücem
*Sezeri dövücem
*Bushu dövücem
*Okul Önünde uyuşturucu satanları öle bi dövücemki bırak bi daha uyuşturucu satmayı bi daha lolipop bile yiyemicekler
*ÖSYM başkanını WC temizleyicisi yapıcam
*Türkçeyi evrensel dil yapıcam
*Kadınlara ayrıcalık tanıtçam artık kimse onlara yan gözle bakıp laf atamıcak onlar için ayrı yürüyüş yolları yapıcam
*Kadınlara yan gözle bakanı laf atanı dövücem
*Attıranı dövücem
*Laf yiyipte bana sölemeyeni dövücem (Böylelikle Delikanlılığın kitabının 13.Maddesinin 7. Fıkrasının 14.Bendinin 2.Satırının ortasında bulunan KADINA EL KALKMAZ ÜLEN yasası egale edilmiş olucak)
Şimdilik aklıma bunlar geliyor göreve gelince devamını getiririm