Türkiye Cumhurbaşkanlığı Adayıyım

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Evet belki manyağım ama Cumhurbaşkanı olmak istiyorum.Konuyu Görev almak isteyenler bölümünemi açsam burayamı açsam bilemedim buraya açtım mod.arkadaşlar gereğini yapar inşallah
*PKK militanlarının cinsiyetini değiştirtçem taksimde tek tek sonra beyoğluna çıplak salcam
*APOyu Şeriadi sisteme göre demir kazığa oturtturucam
*Benzini kaldırıcam TR de güneş enerjisiyle çalışan araba fabrikası kurucam(Hem gece trafiği derdi kalmıcak hemde çevre kirliliği olmucak çaktınızmı;)
*Lübnana asker gönderticem
*Şaronu ....
*Putini mülteci kampına atıcam
*ÖSS barajını 110 na indiricem
*İsteyen başörtü takıcak isteyen mini giymeye devam edicek banane
*Her Grafikere Photoshop CS3 dağıtıcam(LİSANSLI)
*AB ye Meççik çekicem (Meççik hareketini aslında hepiniz biliyonuz)
*Coca-Colayı satın alıcam Yazılışını değiştiricem adınıda Müslim Cola koyucam
*Deivid de Sousayı kovucam
*Tayyi-P i dövücem
*Sezeri dövücem
*Bushu dövücem
*Okul Önünde uyuşturucu satanları öle bi dövücemki bırak bi daha uyuşturucu satmayı bi daha lolipop bile yiyemicekler
*ÖSYM başkanını WC temizleyicisi yapıcam
*Türkçeyi evrensel dil yapıcam
*Kadınlara ayrıcalık tanıtçam artık kimse onlara yan gözle bakıp laf atamıcak onlar için ayrı yürüyüş yolları yapıcam
*Kadınlara yan gözle bakanı laf atanı dövücem
*Attıranı dövücem
*Laf yiyipte bana sölemeyeni dövücem (Böylelikle Delikanlılığın kitabının 13.Maddesinin 7. Fıkrasının 14.Bendinin 2.Satırının ortasında bulunan KADINA EL KALKMAZ ÜLEN yasası egale edilmiş olucak)
Şimdilik aklıma bunlar geliyor göreve gelince devamını getiririm;)

milletvekili olursam emin ol oyumu sana atcam :durdurun

cumhurbaskani olacagina .. emir .. halife olsan? allahin emirleriyle hükmetsen ..

seriate göre demir kaziga oturtmak?:saskin

seriatta olmayan seyi seriata dahil etmiyelim lütfen ..

Aysar..Abi çaktırmaa ben bi başa geçim bak neler yapıcam;) çaktırma sen gülümse el sallaaa su altında abi..su altından hehe(çeçenistan,ırak,filistin üzerinde çok güzel planlarım var;) sen el sallamaya devam et çaktırma yeter)

ama basa cikmakta kurani metoda göre olmayi .. gayri islami degil dostum

Abi sen çaktırmaa..Bu iş böle oluyor artık nabalım..Ben ayarlıcam herşeyi

hoppala :) .. abi bu isin gecmis simdiki zamani mi var .. metod ayni metod .. insan ayni insan :) .. kuran disindan haric hicbirsey mesru degildir ..

La havle ve la kuvvete illahi billahi aliyl aziym
Yaw birleştircez işte bütün İslam ülkelerini nie karıştırıyon kardeşim ben bi başa geçim bak naabıyom abd ye israile rusyaya şimdi ben yapacaklarımı sölesem kim oy verecek..Çaktırma diyom ya Allah Allah sanada geçeriz bi ayar almanyaya atarız bi ayak almanyanın müslümanlaştırılması için;)
Bu arada orasınıda açıklığa kavuşturayım İslam adına gerçekleştirilen meşru dahi olsa gören bir olduğundan gizlilik haktır.....

cumhurbaşkanı olabilmek için üniversite mezunu olman lazım :)

şimdi olacakalarda senden akıllı sayılmaz sonuna kadar destekliyorum :D

Geri