Türk Torrent Siteleri

Allah Allah, çok ilginç ya. Tekrar tekrar kontrol ediyorum ama önemsiz posta kutusu da dahil gelmemiş.:(

Bu arada başka bir mail adresi versem ona gönderme şansın olabilir mi? Eğer varsa [email protected] diğer mail adresim.

İlgin için tekrar çok çok teşekkür ederim. Benim gibi netten bütün indirmelerini torrentten sağlayan birisi için bu tarz siteler altın değerinde...

@tiko41,
turktorrent.biz se kastettiğin şu an bayram dolayısıyla üyelik alımı açık. Davetiyeye gerek yok. Kaçırma derim.

Saygılar.

Madem öyle bir daha yollayayım bu da olmazsa daha yollamam ama :D

Eğer türkçe dublaj film indiriyosan o alanda en iyisi sayılır...

Başarılı
Teşekkürler! Davetiye kodunuz ilgili kişiye gönderildi : [email protected]

Madem öyle bir daha yollayayım bu da olmazsa daha yollamam ama :D

Eğer türkçe dublaj film indiriyosan o alanda en iyisi sayılır...

Başarılı
Teşekkürler! Davetiye kodunuz ilgili kişiye gönderildi : [email protected]
Yok dostum olmuyor vesselam:( Gelmedi yine... Aslında her iki adresime de sorunsuz olarak mail alıyorum başka sitelerden. Sanırım bu sitenin mail sisteminde bir problem olsa gerek.

Ne yapalım nasibimizde yokmuş demek leechturk üyeliği:(

İlgin ve emeğin için tekrar sağol. Kolay gelsin...

Bu davetiyeyi nerden bulcaz deli mi bunlar..Yabancı siteler de böyle bişey yok..En iyisi gene rapidden indirmek..Aldımmı şifrede ..valla biz 3 kişi aldık 1 senelik aylık 5 milyona bile gelmiyor yemişim torrentini..

Bu davetiyeyi nerden bulcaz deli mi bunlar..Yabancı siteler de böyle bişey yok..En iyisi gene rapidden indirmek..Aldımmı şifrede ..valla biz 3 kişi aldık 1 senelik aylık 5 milyona bile gelmiyor yemişim torrentini..

Bizde 3 kişi kullanıoduk ama kota 10 gb dan 2.66 ya dusunce sabahdan kota kalmıo... Rapid kotayı yükseltmedikçe bitti artık...Rapid alacağıma o paraya netin hızını arttırıp torrenttten indiririm...

Geri