Türk Torrent Siteleri

Arkadaşlar bu site torrent sitesimi herkes davetiye istiyo ama bende üyeyim ama rapid linkleri veren normal bir forum sitesi

turktorrent.biz ve bitturk.net davetiyesi rica ediyorum
[email protected]

Konu başlığında vverdiğim linkten bitturk e üye olabilirsin arkadaşım...

tüm hackhell ailesine teşekkür ederim. şimdiye kadar bir çok forum sitesine üye oldum fakat hackhell kadar kalitelisini görmedim arkadaşlar gerçekten.. Teşekkürler

Üye olduğun için bende teşekkür ederim...Arkadaşlar buradan bir kez daha diyorum...Davetiyeler ayda 1-2 kere geliyor...Üye olmayacaklar boş yere davetiye isteyip asıl isteyenlerin önünü kesmesinler lütfen...

Davetiye ile üye alan siteler, davetiyesiz üye alan sitelere göre daha mı iyi oluyor, yoksa çok bir fark yok mu? Çok bir fark varsa bu farklar nelerdir, cevap verebilir misiniz?

Davetiye ile üye alan siteler, davetiyesiz üye alan sitelere göre daha mı iyi oluyor, yoksa çok bir fark yok mu? Çok bir fark varsa bu farklar nelerdir, cevap verebilir misiniz?

Aslında pek bir alakası yok...Ama şöyle düşünebilirsin üye sayısı arttıkça hem sitenin hızı azabilir hem kalite düşebilir... btjunkie.org davetiye gerektirmeyen ama çoğu yabancı filmi yüksek hızda indirebildiğim bir site...Şimdi davetiye ile almalaraının önemli nedenlerinden birine gelelim. Burada sözü geçen sitelerle ilgili bilmen gereken download ettiğin kadar da en az %60 ı kadar upload yapman gerektiği...Yoksa siteden atılıyorsun...Böylece dosyaları herkes upload ettiğinden hızlı bir şekilde çekebiliyorsun...Davetiye sistemi tekrar tekrar üye olmanı engeller...Download yaptığını upload etmeyeceksen hiç üye olma yani...

Bana da aşağıda bulunan torrent sitelerinden davetiye gönderirseniz çok sevinirim...

www.arena-tr.com
www.torrenturka.net
www.torrentim.com

Cevabınız ne olursa olsun (olumlu-olumsuz) şimdiden tşk ederim...

www.torrenturka.net e konu başlığında verdiğim linkten üye olabilirsin ama sitede şu an bir sorun var galiba...

Merhaba ben turktorrent.biz için davetiye rica ediyorum. Eğer elinde davetiyesi olan arkadaşlarımız var ise mümkün olduğu taktirde bana bir davetiye gönderebilirlerse çok memnun olurum. Hepinize iyi çalışmalar iyi günler dilerim...

[email protected] adresi için davetiye yollayabilirsiniz, teşekkürler...

ya bizim turkler bu işi bilmiyor ya da yabancılar.yabancı bi çok torrent sitede üyelik gerekmiyo ne bu ya her girdiğimiz yere üye mi olcaz

Arena-tr davetiyesi banada gönderirseniz sevinirim birde torrentbits.ro davetiyesi olan varmı

Arena-tr davetiyesi banada gönderirseniz sevinirim birde torrentbits.ro davetiyesi olan varmı

[email protected]

Arkadaşlar arena-tr ve divx38.boardu sitenlerine davetiyesi olanlar yollayabilirler mi acaba şimdiden teşekkür ederim

msn adresim [email protected]

Merhabalar,

Öncelikle konuyu açan arkadaşın emeğine sağlık.

Rica etsem leechturk ve arena-tr davetiyesi yollayabilir misiniz? İlk mesajdaki leechturk linki malesef hata veriyor. Sadece davetiye yoluyla üyelik alımı vardır gibi bir hata mesajı çıkıyor...

e-mail adresim [email protected]

Teşekkürler...

Merhabalar,

Öncelikle konuyu açan arkadaşın emeğine sağlık.

Rica etsem leechturk ve arena-tr davetiyesi yollayabilir misiniz? İlk mesajdaki leechturk linki malesef hata veriyor. Sadece davetiye yoluyla üyelik alımı vardır gibi bir hata mesajı çıkıyor...

e-mail adresim [email protected]

Teşekkürler...

Leechturk davetiyen yollanmıştır.

arkadaşlar benim türk torrent davetiyesi ne oldu bi zahmet yollarmısınız

[email protected] 9403634c9d3b78f0712d3f32b910d300 Dün 09:22 PM

Bu yollanma tarihi.... Bugün 09:22 PM de süre doluyor...Mailini bir daha kontrol etmeni öneririrm...

Allah Allah, çok ilginç ya. Tekrar tekrar kontrol ediyorum ama önemsiz posta kutusu da dahil gelmemiş.:(

Bu arada başka bir mail adresi versem ona gönderme şansın olabilir mi? Eğer varsa [email protected] diğer mail adresim.

İlgin için tekrar çok çok teşekkür ederim. Benim gibi netten bütün indirmelerini torrentten sağlayan birisi için bu tarz siteler altın değerinde...

@tiko41,
turktorrent.biz se kastettiğin şu an bayram dolayısıyla üyelik alımı açık. Davetiyeye gerek yok. Kaçırma derim.

Saygılar.

Geri