Türk Torrent Siteleri

www.turktorrent.org o kadar iyi bi site değil diğerlerine üye iseniz üye olmaya hiç gerek yok seed leech çok düşük ama elime bitturk davetiyesi geçerse buradan haber veririm jardel de varsa o da buradan dağıtımını yapar.

uTorrenti Tek GEcerim

Flashgetten Daha iyi Oldugunu düsünüyorum

Dostum eline geçerse bitane bitturk davetiyeside bana yollarsan memnun olurum sağolasın...

Miroğlu_80' Alıntı:
Dostum eline geçerse bitane bitturk davetiyeside bana yollarsan memnun olurum sağolasın...
iznik61' Alıntı:
www.turktorrent.org
www.bitturk.com
davetiyesi lkasım elşinde olan var mı acaba
iyide arkadaslar kargoylami yollayim e-mailinizi yazin :vur :melek
turk torrent sitelerinde konu acilmisken söylemeden gecemiyecem torrentturk bir numara.
sadece iki davetiyem var bitturk icin bonus puanlarimi davetiye ye cevirdim.
botchi sen ne yatin bu arada degistirdin mi dizilerini ? :)

bochi' Alıntı:
www.turktorrent.org o kadar iyi bi site değil diğerlerine üye iseniz üye olmaya hiç gerek yok seed leech çok düşük ama elime bitturk davetiyesi geçerse buradan haber veririm jardel de varsa o da buradan dağıtımını yapar.

bochi okadar destek dayanisma diyosunuz ama Turk sitesi diye desteklicen yerde okadar iyi degil deyip gecistiriyosun konuyu sen ben desteklemezsem site nasi kalkinsin??? TurkTorrent hala gelismekte olan bir site parasal sorunlarida var cunku sizin gibi destek altindan kazik atan arkadaslar cok...

edimi6o' Alıntı:
bochi okadar destek dayanisma diyosunuz ama Turk sitesi diye desteklicen yerde okadar iyi degil deyip gecistiriyosun konuyu sen ben desteklemezsem site nasi kalkinsin??? TurkTorrent hala gelismekte olan bir site parasal sorunlarida var cunku sizin gibi destek altindan kazik atan arkadaslar cok...

İyi madem destek olsen
sitenin kötü olmasının nedeni upload hızı düşük olan kişilerin uploader olması bir sürü dosya ekleniyor fakat çekmeye çalışsan kaç güne gelir allah bilir.Bende site açayım o zaman siz gelin destek olun... site sayısının çok olması değil önemli olan kaliteli olması.Üyeler ne kadar yabancı ülkelerden çok olursa o kadar iyi olur ama www.turktorrent.org da bu yok maalesef.Türkiye deki bağlantı hızıyla işimiz zor maalesef.

bochi' Alıntı:
İyi madem destek olsen
sitenin kötü olmasının nedeni upload hızı düşük olan kişilerin uploader olması bir sürü dosya ekleniyor fakat çekmeye çalışsan kaç güne gelir allah bilir.Bende site açayım o zaman siz gelin destek olun... site sayısının çok olması değil önemli olan kaliteli olması.Üyeler ne kadar yabancı ülkelerden çok olursa o kadar iyi olur ama www.turktorrent.org da bu yok maalesef.Türkiye deki bağlantı hızıyla işimiz zor maalesef.

Sitede calisanlar kendi katkilaryla ve bazi uyelerin destekleriyle bir server kiraladi.. Birseyi bilmiyorsak eger susalim kalite dedigin sey sonradan gelir trackerlerda malesef eski sitelerin yaninda bir alternatif bile olamaz belki size gore ama hiz oldukca iyi ve devamli guncellenen sunumlar var... Hersey bir desteklemeden dogar bit ve tt destek olmasaydi kendi cabalariyla nezamana kadar dayanabilirdi???

arkadaşlar daha önce de söyledim... http://torrent.eren-ahmet.boardu.org... bu site de almanyadaki türkler tarafından kurulan bi tracker.. almanyadaki up ve down hızlarını bilirsiniz.. 500kb/s upload ortalama.. JardeLGs de siteye geldi..hepinizin desteklerini beklerim..

buarada sitede adım D@rK_SOuL bi sorununuz olursa ilk bana PM atın...

bochi : Www.TurkTorrent.Org En Son ne zaman Girdinde Kotuluyorsun. Bir İş yapıorsan Adam Akıllı Yorum Yap Onerı Yapılıorsa Saygı Duy Sev Sevme herkesın kendı Tavsıyesidir.
Www.TurkTorrent.Org Davetiyesi Dagitilir.

irtibat icin msn adresim : [email protected] Herkes ekleye bilir Sorularınıza Acıyız.
100Mbit Upload ile Sunum yapılmaktadir bu demek Oluyor ki Saniyede max : 10Mb/s
Sence Kotumu bochi Yapılan SUnumlar En son Cıkan FIlmler Mp3 ler klipler programlar
Kotu Yorumlarını kendıne Sakla ve Insanların Beklentılerının Onunu Kesme

haha turktorrent sitesinin admini geldi :durdurun
hosgeldin admin:goz:

butun turk torrent sitelerinin adminlerini buraya cagiriyorum toplanti yapacaz turk torrent sitelerinin gelecegi ve yasanan sorunlari tartisalim :victory

jardelGs merhaba Arkadaşım : ben Www.turktorrent.org Sitesinin Tracker op Gorevındeyım
www.bitturk.com Kurulurken bende VArdım Kuran kısıyı 7 yıldır tanıyorum Davetıye ıstersenız oradada yardımcı olabılırım.
Bu arada İrc Serverimizde acıldı /server irc.turktorrent.org
butun sorularınızı Sorabılırsınız 7/24

Suanda Www.turktorrent.org Cok hızlı bır sekılde Ilerlıyor ve Ilerleyeme Devam edecektır. Tabiki bunda en buyuk faktor Kostek Olmak Degıl Destek Olmaktir. Sizler Boyle Buyuk Forum sıtelerınde yer alıyorsunuz Sızlerınde Forumlarda Bahsederek Destek Olması Bizi Dahada Buyuk yapacaktir. Kotuleyerek Uye Olmak Isteyenlerin Aklında Soru İsareti bırakmayalım (?)Lutfen

sohpet yerinden baktim nickin renkli kafadan attim admin diye :vur

:):):) onemlı degıl Arkadaşım sıtemıze uyasın sanırım NAsıl Buluyorsun Sen bıseyler sole

turk torrent sitelerini destekliyorum girecegimiz siteler cogalsinki kalite yukselsin turktorrent.org da guzel bir site farkli seyler var suanda siteden 500 kb la indirme yapiyorum hizida gayet guzel :durdurun

Max Suanda Upload Hızı : 2.540.20 kB/s

Ceken COk Oldukca Hız Artiyor Kapasitesi MAx : 10Mb/s dir

Gece 2 ile 10 arası açıyorum utorrenti ve şu ana kadar www.turktorrent.org dan bir türlü hızlı çekim yapamadım en fazla 40 falan oluyor.Demek ki benim indirmeye çalıştıklarımın upload hızları düşükmüş.(Yani oradaki herkesi kendin gibi zannetme wolf Harry potter ı indirmeye çalışayım dedim az önce rapidden bastımmı flashget ile 220 ile indiriyorum bu sitede 5 ile indiriyorum demekki bir sorun var değil mi?!!)Neyse herkes övdüğüne göre ( Ben hariç :p ) iyi bir site davetiye veren bir arkadaşımızı da bulduğumuza göre sorun kalmamıştır.

Zamanında siteye destek olmak için böyle bir konuda açmıştım.Umarım site daha da büyür.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=224614

Geri