Miroğlu_80' Alıntı:Dostum eline geçerse bitane bitturk davetiyeside bana yollarsan memnun olurum sağolasın...
iyide arkadaslar kargoylami yollayim e-mailinizi yazin :vur :melekiznik61' Alıntı:
bochi' Alıntı:www.turktorrent.org o kadar iyi bi site değil diğerlerine üye iseniz üye olmaya hiç gerek yok seed leech çok düşük ama elime bitturk davetiyesi geçerse buradan haber veririm jardel de varsa o da buradan dağıtımını yapar.
edimi6o' Alıntı:bochi okadar destek dayanisma diyosunuz ama Turk sitesi diye desteklicen yerde okadar iyi degil deyip gecistiriyosun konuyu sen ben desteklemezsem site nasi kalkinsin??? TurkTorrent hala gelismekte olan bir site parasal sorunlarida var cunku sizin gibi destek altindan kazik atan arkadaslar cok...
bitturk davetiyen gönderildi :goz:Miroğlu_80' Alıntı:[email protected] bitturk davetiyesi elinde varsa yollarsan memnun olurum sağolasın...
bochi' Alıntı:İyi madem destek olsen
sitenin kötü olmasının nedeni upload hızı düşük olan kişilerin uploader olması bir sürü dosya ekleniyor fakat çekmeye çalışsan kaç güne gelir allah bilir.Bende site açayım o zaman siz gelin destek olun... site sayısının çok olması değil önemli olan kaliteli olması.Üyeler ne kadar yabancı ülkelerden çok olursa o kadar iyi olur ama www.turktorrent.org da bu yok maalesef.Türkiye deki bağlantı hızıyla işimiz zor maalesef.