Türk Torrent Siteleri

guzel konu alınıze saglık olsun

Elimde bir miktar arena davetiyesi var. [email protected] adresine davetiye adresi ile mail atanlara mail atma sırasına göre davetiye göndereceğim.

arkadaslar elınde turktorrent.biz davetıyesı olan var mı??Eger gonderırsenız cok sevınırım.Şimdiden teşekkurler
[email protected]

bende bittürk davetiyesi alabilirmiyim [email protected] gönderiseniz mutlu olurum

Eger daha üye olmadiysaniz benim bu konuya verdigim davetiye linkleri var orda turktorrent.biz icinde davetiye var üye olabilirsiniz. Eger olamazsaniz konuya yaz ben size diger sekilden davetiyeyi yollarim.

Saygilar.

Arkadaslar bana da Arena-Tr davetiyesi lazim. Lütfen elinde davetiyesi olan varsa bana da bir zahmet göndersin. Mail adresim [email protected]

ya abi bana da www.bitturk.net in davetiyesini atabilirmisin verdiğin linkten üye olmaya çalıştım ama hata verio :(

msn adresim : [email protected]

eğer davetiye gönderebilirsen inanamayacağın kadar çok mutlu olcam...

güzel konu saolasın benimde net sınırsızken bütün bu sitelere üyeliğim vardı sonra sınırlıya geçince download yapamadık tabi uzun süre bütün üyeliklerim silindi şimdi yine sınırsıza geçicem davetiye bulmam lazım :(

bende biturk davetiyesi alabilirmiyim..
[email protected]

Davetiyeni yolladım

ЄupняaтєS;3340117' Alıntı:
güzel konu saolasın benimde net sınırsızken bütün bu sitelere üyeliğim vardı sonra sınırlıya geçince download yapamadık tabi uzun süre bütün üyeliklerim silindi şimdi yine sınırsıza geçicem davetiye bulmam lazım :(

Sınırsıza geçince istekte bulun davetiye varsa yollanır arkadaşım...

Arkadaşım bochi ,
Banada :
turktorrent.biz
bitturk

davetiyesi gönderebilir misin ?

E-Mail Adresi : [email protected]

Şimdiden teşekkürler

Geri