Türk Torrent Siteleri

arkadaşlar hq-torrents.net açılmıştır.Herkesi bekliyoruz.
Her türlü yorum ve önerileriniz bizim için değerlidir ;)

"arkadaşlar hq-torrents.net açılmıştır.Herkesi bekliyoruz.
Her türlü yorum ve önerileriniz bizim için değerlidir ;)"

Milletle dalga mi geciyorsunuz arkadas?
Üye kayiti yapilmiyor. Bir kac kere güvenlik kodu yanlis bilmem ne diyor ve en sonunda bize üye olacak durumda degilsiniz diyor.

"arkadaşlar hq-torrents.net açılmıştır.Herkesi bekliyoruz.
Her türlü yorum ve önerileriniz bizim için değerlidir ;)"

Milletle dalga mi geciyorsunuz arkadas?
Üye kayiti yapilmiyor. Bir kac kere güvenlik kodu yanlis bilmem ne diyor ve en sonunda bize üye olacak durumda degilsiniz diyor.

Sen üye olamamışsın.Yaklaşık 200 tane üyemiz oldu şimdiden.Sanırım sorun bizde değil senin girdiğin e-posta , şifre ya da imaj kodunda.Dikkatli üye olmayı denersen bir sorun olmadığını anlarsın

Evet hq-torrent e bende üye oldum hiçbir sorun yaşamadım.

ben türk torrent biz için davetiye istiyorum yardımcı olabilirmisiniz

ben türk torrent biz için davetiye istiyorum yardımcı olabilirmisiniz

Mail adresini yollarsan davetiye yollarım ama son 1 tane kaldı bendede.... senden önce biri istekte bulunursa ona yollarım söz vermeyeyim...

BOCHI dostum sanırım sen üyesin bitturk.net e.2 gündür aktivasyon maili bekliorum sorun neden kaynaklanıyor acaba.hem hotmail denedim hem gmail.zaten birine gelse dierine hiç bakmıcam.amacım çifte üyelik diil yanlış anlama.sadece aktivasyon maili bekliorum.bana yardımcı olabilirmisin.
kullanıcı ismim kuti84 mail adresim [email protected] yönetici biri gönderebilirmi aktivasyon maili acaba.zaten siteye giriş yaptıktan sonra diğer hesapları silmelerini söylicem.hoş onlara da aktivasyon maili gelmedi zaten :)

yardımcı olacak biri var mı peki

BOCHI dostum sanırım sen üyesin bitturk.net e.2 gündür aktivasyon maili bekliorum sorun neden kaynaklanıyor acaba.hem hotmail denedim hem gmail.zaten birine gelse dierine hiç bakmıcam.amacım çifte üyelik diil yanlış anlama.sadece aktivasyon maili bekliorum.bana yardımcı olabilirmisin.
kullanıcı ismim kuti84 mail adresim [email protected] yönetici biri gönderebilirmi aktivasyon maili acaba.zaten siteye giriş yaptıktan sonra diğer hesapları silmelerini söylicem.hoş onlara da aktivasyon maili gelmedi zaten :)

yardımcı olacak biri var mı peki

Yönetime konuyu ilettim yakında ilgilenirler arkadaşım...

leechturk.com 16.07.2008'de üyelikleri açtı Kaçırmayın arkadaşlar

Geri