Türk Kadınına Namus İftirası Atan KıLıçdaroğLu'na Öfke!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
CHP'li Kılıçdaroğlu, Hükümetin ekonomi yönetimini eleştireyim derken Türk kadınına çirkin iftirada bulunmuş, neye dayanarak rakam verdiği anlaşılamayan Kemal Kılıçdaroğlu, "60 bin kadın, hayat kadını olarak geçimini sağlamak için sıraya girmiş durumda" demişti. Kılıçdaroğlu'nun Türk kadınının namusuna yönelik bu saldırısına Bakan Aliye Kavaf'tan çok sert tepki geldi. Kılıçdaroğlu'nu kınayan Kavaf, açıklamayı "talihsiz, ahlak dışı, ucuz muhalefet" sözleriyle değerlendirdi ve Türk kadınlarından da özür dilemesini istedi.

İlgili Haber

resim82830_1.jpg

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, ''Sayın Kılıçdaroğlu'nun sorumlu bir muhalefet anlayışı ile kadınlarımıza ilişkin sorunlara çözüm üretmek yerine, kadın bedenini ahlak dışı bir anlayışla siyasete alet etmesini kınıyorum'' dedi.

Kavaf, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Kamu-Sen heyetini kabulünde söylediği, ''Türkiye'de 60 bin kadın bedenini satmak üzere sıraya girdi'' şeklindeki sözleri ''talihsiz'' olarak nitelendirdi.

Bu ifadeyi büyük bir üzüntüyle okuduğunu belirten Kavaf, açıklamasında şunları kaydetti:

''Sağlıklı toplumun dayanağı olan ailenin direği olan kadına ilişkin olarak ifade edilen açıklamaların siyasete alet edilerek ucuz bir muhalefet malzemesi haline getirilmesi siyaseti bayağılaştırırken 'cenneti ayakları altında' gördüğümüz anneye, kadına yapılan büyük bir hakaret olmuştur.

Toplumsal konuları ilgilendiren meselelerin tamamında takınmamız gereken yapıcı tavır, söz konusu kadın olunca daha hassas bir şekilde ele alınmalıdır.

Sayın Kılıçdaroğlu'nun sorumlu bir muhalefet anlayışı ile kadınlarımıza ilişkin sorunlara çözüm üretmek yerine, kadın bedenini ahlak dışı bir anlayışla siyasete alet etmesini kınıyorum. Sayıları kaç olursa olsun beden işçisi kadınların da toplumun bir parçası olduklarını ve insani muameleyi hak ettiklerini Sayın Kılıçdaroğlu'na hatırlatmak isterim.''

Kavaf, Kılıçdaroğlu'nun ''talihsiz açıklamasını'' hangi bilimsel verilere dayandırdığını bir an önce açıklamasını ve bir kadın siyasetçi olarak bütün kadınlardan özür dilemesini beklediğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu'nun Türk kadınının namusuna yönelik saldırısına, milliyetçi bilinen Kamu-Sen heyetinin ses çıkarmaması da dikkat çekmişti.

Halkla bütünleşip halkın ihtiyaçlarına duyarlı
olduktan sonra halk adına konuşup genelleme yapsın.
Bir kadınlarımız kalmıştı dalgaya almadığınız. Ahlaktan mahsun
olduğunuz için başkalarını da ahlaksızlık ve terbiyesizlik
ile kolayca suçlayabiliyorsunuz. Hiçbir namuslu iffetli

TÜRK KADINI ÖLECEK KADAR AÇ DAHİL OLSA NAMUSUNU SATMAZ!!

Türk halkını Türk milletini Türk kadınını öğrenin!! Fildişi Saraylarınızdan
ahkam kesmeyin. Size inanıp peşinize takılan sefillere acırım! Daha
neler göreceğiz..

Gittikçe Küçülüyorsun ...gittikçe çirkinleşiyorsun....
Sen Ya Bu ülkede Yaşamıyorsun ,,,yada Bu Milletin Evladı Değilsin...
Bir Millet Kadınına O,,pu Veya Hayat Kadını Olabilecek Kadar Aşağılaşabiliyorsa Onun Kanından şüphe Duyarım...

Mutlaka bunu yayınlayan medya yobaz medyadır.
Adamcağızın ne söylediğini anlayamayacak kadar safmısınız.
Bunu yayınlayan medya saf değil ,kötü niyetli.
ekonomiyi berbat ettiniz,insanımız ne hallere düştü demek istiyor.
Pes doğrusu! Bu sözleride kadına hakarete çeviriyorsunuz ya.Bravo size...
kılıçdaroğluna verilen cevaba bakın."bunlarda beden işçisiymiş"
ne anlayalım bu sözden."normaldir bu durum ,bunlarda işçi işte" mi diyelim!

Türk kadınına attığın bu alçakca iftiradan dolayı seni kınıyorum

haddini aşma

iftiralar

baronlar bir iftira dosyası daha verdiler

Bu ne vurdumduymaz bir yaklaşımdır. Kemal Bey Türk kadını için küfür etmedi ya. Pardon yani ettide biz mi anlamadık?

Kimse ekenomiden haber vermiyor. İş güç muhalefetin, muhalefetinide eleştirmek. "Özür dilerim (haber vaktim geldi)" Fazla bir şey yazamayacağım zira bu insanları bu hale düşüren pek değerli devlet büyükleri bu konuda konuşamıyorlar. İşleri güçleri sözcük cımbızlamak. İşleri güçleri cımbızladıkları sözcükleri çarpıtmak.

Kimse Türkiye'deki gerçekleri anlayamıyor. Sayın bakanda belirtmiş beden işçileri toplumun bir parçası fakat, bir kadının beden işçisi olması iyi bir şey mi? Bunun ekenomik sorunlardan dolayı oluşan ve gelecek sıkıntısından kaynaklı oluşan bir meslek dalı olduğu ortadayken niye kalkıp Kemal Bey'e öfkeleniyorsunuz. Pardon ama ekenomiyi batırdıktan sonra işi gücü sözcük cımbızlamaya vurmak çok aciz bir yaklaşım.
Ben o 60.000 kadıncağıza acıyorum, sırf bu yola düştükleri, düşürüldükleri için...

Teşekkür ederim.

Halkla bütünleşip halkın ihtiyaçlarına duyarlı
olduktan sonra halk adına konuşup genelleme yapsın.
Bir kadınlarımız kalmıştı dalgaya almadığınız. Ahlaktan mahsun
olduğunuz için başkalarını da ahlaksızlık ve terbiyesizlik
ile kolayca suçlayabiliyorsunuz. Hiçbir namuslu iffetli

TÜRK KADINI ÖLECEK KADAR AÇ DAHİL OLSA NAMUSUNU SATMAZ!!

Türk halkını Türk milletini Türk kadınını öğrenin!! Fildişi Saraylarınızdan
ahkam kesmeyin. Size inanıp peşinize takılan sefillere acırım! Daha
neler göreceğiz..

peki genelevlerde otobanlarda randevuevlerinde bedenini satanların hepsi yabancı uyruklumu?

Herkes haddini bilecek, vereceği örneklere dikkat edecek.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf açıklamış bitirmiş olayı.
Daha ne konuşur dururlarki.

''Sağlıklı toplumun dayanağı olan ailenin direği olan kadına ilişkin olarak ifade edilen açıklamaların siyasete alet edilerek ucuz bir muhalefet malzemesi haline getirilmesi siyaseti bayağılaştırırken 'cenneti ayakları altında' gördüğümüz anneye, kadına yapılan büyük bir hakaret olmuştur.

Toplumsal konuları ilgilendiren meselelerin tamamında takınmamız gereken yapıcı tavır, söz konusu kadın olunca daha hassas bir şekilde ele alınmalıdır.

Sayın Kılıçdaroğlu'nun sorumlu bir muhalefet anlayışı ile kadınlarımıza ilişkin sorunlara çözüm üretmek yerine, kadın bedenini ahlak dışı bir anlayışla siyasete alet etmesini kınıyorum. Sayıları kaç olursa olsun beden işçisi kadınların da toplumun bir parçası olduklarını ve insani muameleyi hak ettiklerini Sayın Kılıçdaroğlu'na hatırlatmak isterim.''

aybars yorumlarına dikkat et tekrar uyarılmayacaksın

aydın doğan medyasının ve ergenekoncuların balonu Tuncelili Kılıçdaroğlu ahlaksızca Türk kadınına çamur atmasın

acaba kendisine sormak lazım nerden biliyorsun

yoksa tanıdıkların mı var

lafı nerden nereye çekiyorlar Adamın başka açığını bulamadılar böyle karalıyorlar

Türkiye Cumhuriyeti ve kadınları bu oyuna gelmez Çok gülünç bir başlık Ve sayın KEMAL bey söylediklerinde YÜZDE YÜZ haklı hepimiz namus sahibiyiz bu ülkede ama gidişat belli

aydın doğan medyasının ve ergenekoncuların balonu Tuncelili Kılıçdaroğlu ahlaksızca Türk kadınına çamur atmasın

acaba kendisine sormak lazım nerden biliyorsun

yoksa tanıdıkların mı var

Yeter artık yeter. Bu tavırlarınız ve şu arkasından koştuğunuz gazeteci bozması adamların söylemlerine ve bakanlarınızın sırf sizin partinizden olamsından kaynaklı tutunduğunuz bu tavrı bırakın. O yazıda koskoca mevzuyu bırakmış tartıştığınız şeye bakın. Serseri306 sana demem o ki Tuncelili diye hitap ettiğin adamın değil tırnağı, gözlüğündeki toz parçası olamazsın.

Sebebini açıklıyorum;

O adam ki açılan bütün davalarda beraat etti. Açılan davaların sebebide belli. Akp içindeki yolsuzlukların bir kaç tanesi böyle ekrana serdiği için. Yetmedi söylenen sözlere, atılan iftiralarada gelmedi. Dosyacı Kemal'in dosyası diye kitap yazdılar hiç oralı olunmadı bile. Şimdi kalkmış birilerinin yazılarından aldığınız sakızları ağızlarda çiğniyorsunuz. Tuncelili Kemal diyerek. Utanın be. Bu kadar da olmaz. Daha bakanınız belirtiyor, beden işçileri diye. Yahu bu beden işçilerinin artması iyi bir şey mi sanki? Nedir? Ekenomiyi ne hale getirdiğinizi açıklıyor işte. Yazık arkadaşlar yazık. Gözleriniz öylesine boyanmışki her şeyi pembe şekilde görüyorsunuz. Orada söylenenlere gelince onları kara diye hitab ediyorsunuz. Siz göremezsiniz. Hele "serseri306" sen hiç göremezsin. Sen oy verdiğin partiyi öylesine takım tutuyormuş gibi savunuyorsun ki işin gücün ithamlarda bulunmak.

Yeter bırakın bu ayaklarıda ekenomiden haber verin, gelecekten haber verin. Ne olacak onu söyleyin!...

eğer bu sözü kazara bir AKP li söylemiş olsaydı (söylemezya)

ülkedeki önlerinden çağdaş yazan CHP nin arka bahcesi kadın dernekleri nasıl kıyameti koparıyorlar olacaklardı

CHP yandaşı doğan medyasının köşe yazarları "Türk Kadınına hakaret ettiği gerekçeleriyle ne güzel ahlak dersi verip istifa naraları atacaklardı

ama söz konusu CHP li olunca olunca Dut yemii bülbüle dönüyorlar

arkadaşlar adam 60.000 kadın kendini satmak için bekliyor diyor..
varmı böyle bir densizlik...bunu nasıl savunursunuz....
60.000 bu ,,, 2.000 felan değil....
adam o zaman diyorki tanıdığınız 10 kişiden 2si hayat kadını olmak için sırada...
varmı böyle edepsizlik...varmı böyle terbiyesizlik....varmı böyle densizlik...

aybars yorumlarına dikkat et tekrar uyarılmayacaksın

Benim mesajım da hakaret unsurunun olduğunu düşünmüyorum

Kimseye de hakaert etmedim

60 bin kadının bedenini satmak için sırada beklediğini iddia eden bu kişiye , bu kadar net nerden bildiğini sordum

İnsanlar herzaman sosyal skıtınların varlığını herzaman çevrelerinden ilk göremeye başlarlar

bende kendi çevresinden mi öğrendiğini sordum

eğer benim mesajım hakaret se bu Tuncelili Kemal in Türk kadınlarına yaptığı daha büyük hakaret değil mi

Benim mesajım da hakaret unsurunun olduğunu düşünmüyorum

Kimseye de hakaert etmedim

60 bin kadının bedenini satmak için sırada beklediğini iddia eden bu kişiye , bu kadar net nerden bildiğini sordum

İnsanlar herzaman sosyal skıtınların varlığını herzaman çevrelerinden ilk göremeye başlarlar

bende kendi çevresinden mi öğrendiğini sordum

eğer benim mesajım hakaret se bu Tuncelili Kemal in Türk kadınlarına yaptığı daha büyük hakaret değil mi

Mahallenden geçmiş öyle öğrenmiş

Arkadaşım abuk sabuk konuşma Kimsenin türk kadınına kötü söz söylediği yok Lafı nerden anlıyorsunuz Hayat kadınlığındaki istek ve kolay para kazanma ve işsizlik ten kaynaklanıyor ama doğru bence bu rakam daha fazla

Sen şimdi dersin sen nerden biliyon

guns4rose

Bu Tuncelili hakkında nezaman dava açılmışta berat etmiş.

Ayrıca madem yolsuzluk dosyaları açıkladı peki neden o dosyaları mahkemeye delil olarak vermedi ve neden o iddilaardan dolayı hiç bir soruşturma açılmadı

Bu Tuncelili okadar dürüstse gitsin önce kendi Çankaya Belediye başkanın yargılanmasını sağlasın

Hani Belediye deki Yamyamlar yolsuzluğu vardıya.Belediyeyi nasıl soydukarını kendisi itiraf etmişti

Anayasa Mahkemesi CHP nin hesaplarını incelerken Kayıp Trilyon a rastlıyor

peki CHP nin bu yolsuzluğunun hesabını versin bu Tuncelili

nereye harcamışlar o paraları.

Geçmişte Refah Partisine benzer oolaydan dolayı yıllarca söeylemediğinizi bırakmadınız

CHP kayıp Trilyonları indira gandi edeince neden kimseden ses çıkmıyor

O çok dürüst diye şişirilen Tuncelili önce kendi partisinde hırsızlıkların hesabı versinde başkalarına çamur atsın

utanmadan birde Türk kadınan iftira atıyor

Geri