Türk Kadınına Namus İftirası Atan KıLıçdaroğLu'na Öfke!

Bu tuncelili Allahın izniyle CHP ye başkan AKP ye son olacak

Adama laf diyeceğinize üniversitelerde. Otobanlarda.Otollerde. Arabalarda ve birçok yerlerde hızla çoğalan fuuş ve fuuşa sebebi araştırın

Bir açılışta başbakana kriz ne olacak diyen adamı nasuıl yaka paça dışarı atıyorlar onu acıklayın

Ve Kötü olan bu rakam genel eevleri kapsıyor sadece sokak ortası hariç

guns4rose

Bu Tuncelili hakkında nezaman dava açılmışta berat etmiş.

Ayrıca madem yolsuzluk dosyaları açıkladı peki neden o dosyaları mahkemeye delil olarak vermedi ve neden o iddilaardan dolayı hiç bir soruşturma açılmadı

Bu Tuncelili okadar dürüstse gitsin önce kendi Çankaya Belediye başkanın yargılanmasını sağlasın

Hani Belediye deki Yamyamlar yolsuzluğu vardıya.Belediyeyi nasıl soydukarını kendisi itiraf etmişti

Anayasa Mahkemesi CHP nin hesaplarını incelerken Kayıp Trilyon a rastlıyor

peki CHP nin bu yolsuzluğunun hesabını versin bu Tuncelili

nereye harcamışlar o paraları.

Geçmişte Refah Partisine benzer oolaydan dolayı yıllarca söeylemediğinizi bırakmadınız

CHP kayıp Trilyonları indira gandi edeince neden kimseden ses çıkmıyor

O çok dürüst diye şişirilen Tuncelili önce kendi partisinde hırsızlıkların hesabı versinde başkalarına çamur atsın

utanmadan birde Türk kadınan iftira atıyor

Hocam güzel diyorsun. Bak sevdim seni. Madem öyle kaldırın şu dokunulmazlıklarıda kayıp trilyonları mahkeme çözsün. Neden kaldırmıyor? Yanıtlasana bu sorunun cevabını. Ağzınızda bir yamyamdır gidiyor. Pardon ama Kılıçtaroğlu yamyamlarada sahip çıkmıyor.

Sayın Başbakanın Zahit Akmana sahip çıktığı gibi. Lütfen mantıklı konuşalım. Şimdi akp ve chp günahlarını teraziye koysak mutlaka akp daha ağır basar bunu unutma. Sizin gözü kör savunmalarınız yüzünde kendilerini padişah sanıyor bu adamlar. Davalardan beraat etme konusuna gelince, efenim buna vereceğiniz cevap bu değilde hangi milletvekilli'nin acaba davaları görüşülüyor deseydin kabul edecektim. Maksadın daha buradan belli. Kaldı ki benim bahsettiğim dosyacı Kemal'in dosyası isimli asılsız kuru iftira dolu kitaptı.

Sonra Abdüllatif Şener'de, Turan Çömez'de itiraf etmişlerdi akp için bazı konuları. Acaba siz onları temize mi çıkardınız. Bir şey soracağım bu belediye başkanının dokunulmazlığı yok, dava açınsanıza. Ayrıca gelelim Kemal Bey Mehmet Fırat'ı nasıl dava edecek. Adam milletvekilli. Dilekçeler elbette verildi. Yani siz öyle çifte sıtandart konuşmayı çok iyi bilirsiniz. Farkındasınız işte. Kimsenin kimsenin kadınına laf attığıda yok burada. Sen bence kendin bir şeyler çıkarıyorsun. Lan burada hangi söze saldırabilirim diyorsun. Aradan cımbızladığın, cımbızlayabildiğin bu söze gelip çatıyorsun.

Tıpkı Bakan'ın gibi. Bu işe pek bir bakıyorlar ya sende onlar gibi çatıyorsun aklın sıra. Akp yi "AK" kaşık sanıyorsun Chp'yi "KARA" kaşık. Kaldırın dokunulmazlıklarıda kim AK kim Chp anlayalım.

Baskı kurun hükümete. Hadi bakalım kurunda görelim. Gidin bağırın il teşkilatlarında. Atsınlar sizi dışarıya. Derler ki madem sevmiyorsun neden oy veriyorsun bunların yanıtı yok. Sizin işiniz gücünü birisin küfretmek. Yazık

Allah bu milleti iftiralardan korusun

_______

23mwp40.jpg

Hocam harbiden allah bu milleti iftiradan korusun ŞU BAŞLIĞA BAK REZİLLİK İFTİRA TÜRK kadınına iftira atmişmış DELİ KANLI OLUN 2dakka Münevver karabulut için Söyledkleri başbakanın ona ne diyeceniz Yüzüne Yüzüne söyledi milletin

Kemal Kılçdaroğlu ne demiş fuuş göz önünde sebebi belli AKP hükümetinin bir türlü kabullenmediği ve önlem almadığı kriz

ve istiyorki Bütün medya kuklası olsun ilk zamanda öyleydi zaten şimdi değil ama

parasızlıktan fahiselik bas wuuları arttı dio belgeler gosterio sz diosunz butun kadınlara dedi bu dinci yobaz medyaya kulak asılmaz

ekonomi bozulunca fuhuş da artacak tabiki.Kılıçdaroğlu gerçekleri söylüyor.
gerçeklerden rahatsız olmamak lazım.son çıkardıkları sosyal güvenlik yasasına göre Türkiyede insanların umudu olan emekliliği bile rafa kaldırdılar.tuzu kuru olanlar ve daha uyanamamış olanlar;
yakında sizlerde uyanacaksınız.
hiç öyle trilyonlardan bahsetmeyin.dokunulmazlıkları kaldıracağım diye milleti uyutanlar
şimdi niye kaldırmıyorlar.kendinize sorun. askerlerinde dokunulmazlığı var deyip yan çizenler,
gece yarısı operasyonu ile bunu kaldırdılar ama kendi dokunulmazlıkları duruyor.neden?
neden? neden?

eğer bu sözü kazara bir AKP li söylemiş olsaydı (söylemezya)

ülkedeki önlerinden çağdaş yazan CHP nin arka bahcesi kadın dernekleri nasıl kıyameti koparıyorlar olacaklardı

CHP yandaşı doğan medyasının köşe yazarları "Türk Kadınına hakaret ettiği gerekçeleriyle ne güzel ahlak dersi verip istifa naraları atacaklardı

ama söz konusu CHP li olunca olunca Dut yemii bülbüle dönüyorlar

Ananıda Al Git'i Baykal Ve Bahçeli Söyle Demi..

Kılıçdaroğlu Ortalama bi Söz Söyledi Sizde Nerden Biliyonuz Onuda Geçtim Bütün Türk Kadınına Yorumladınız Akp ve Gazeteniz..

Ayrıca Anam'a Öyle Bi Söz'ü Değil Kılıçdaroğlu En Kralı Söylese Bile Silerim.. :goz:

KıLıçDarOğLu Beymiş..sevsİnLeR beyLiĞini. TürK KadInına ApaÇıK o...... dİyeCek BunU da SaVunAcaKsıNız.AcAba AlManyAdakİ HayAt KadInlaRı hAkkIndA ne KadAr biLgi sAhiBi mErAk eTTim :)

KıLıçDarOğLu Beymiş..sevsİnLeR beyLiĞini. TürK KadInına ApaÇıK o...... dİyeCek BunU da SaVunAcaKsıNız.AcAba AlManyAdakİ HayAt KadInlaRı hAkkIndA ne KadAr biLgi sAhiBi mErAk eTTim :)

Sizin bu bel altından vurmalarınız yüzünden hesapları açmaya karar verdim.

“Türk, Kürt, Laz, Çerkez, aklınıza ne gelirse, hepsi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı üst kimliği altında bir ve beraber olacağız. Alt kimliklere saygı duyacağız. Ancak hepimizin bir üst kimliği var. Nedir o? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız.”

Bu birebir Şemdinli'de söylemiş olduğu ifadelerdir. Bu aynı zamanda pkknın söylemiyle aynıdır. Yetmezmiş gibi birde bu adamın partisini bize savunup bize çamur atmanız yok mu adamı hasta eder.

Yazayım mı daha. Adam bu ülkenin bölünme senaryolarını hazırlarken gıkınız çıkmadı, üstüne üstlük oy verdiniz gelmiş burada Kılıçtaroğlu'nun en hakiki en doğru söylemine saldırıyorsunuz. Bu ne arlanmazlık, bu ne utanmazlık. Bu ne vurdumduymaz kendini bilmezlik.

Besbelli okumadan, araştırmadan buraya gelmişsin, dişlerini göstere göstere, sırıta sırata bize yorum yazıyorsun. Aklın olduğuna eminim. Git biraz siyaset oku derim ben sana. Bir kaç kitap okuda konuşma yeteneğin gelişsin. Bir kaç şey yazma ve bir çift sözcüğü kurallı olarak ardarda sıralayabilme yeteneğin gelişsin. Bir çift şeyde öğrenmiş olursun belki.

Açık kollamaya çalışmayın. Bulabildiğiniz açıkların hepsi böyle saçma olur zaten. Bu açık değilki. Açığı ben yukarıda verdim. E buyur gerisini sen düşün.

ortalıkta iftira falan yok hemen ne kadar da tahrik olup yorumlar yapıyorsunuz ya, adam soylemek istediği baska bişey insanların cektiği nokta farklı bişey.....

yorumlara bakıyorumda neymişturk kadını namusunu satmazmıs yok oyleumiş yok boyleymiş bırakın,ulkede vucudunu kiralayan kadınların yarısndan fazlası herhalde turktur ........

Geri