KıLıçDarOğLu Beymiş..sevsİnLeR beyLiĞini. TürK KadInına ApaÇıK o...... dİyeCek BunU da SaVunAcaKsıNız.AcAba AlManyAdakİ HayAt KadInlaRı hAkkIndA ne KadAr biLgi sAhiBi mErAk eTTim
Sizin bu bel altından vurmalarınız yüzünden hesapları açmaya karar verdim.
“Türk, Kürt, Laz, Çerkez, aklınıza ne gelirse, hepsi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı üst kimliği altında bir ve beraber olacağız. Alt kimliklere saygı duyacağız. Ancak hepimizin bir üst kimliği var. Nedir o? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız.”
Bu birebir Şemdinli'de söylemiş olduğu ifadelerdir. Bu aynı zamanda pkknın söylemiyle aynıdır. Yetmezmiş gibi birde bu adamın partisini bize savunup bize çamur atmanız yok mu adamı hasta eder.
Yazayım mı daha. Adam bu ülkenin bölünme senaryolarını hazırlarken gıkınız çıkmadı, üstüne üstlük oy verdiniz gelmiş burada Kılıçtaroğlu'nun en hakiki en doğru söylemine saldırıyorsunuz. Bu ne arlanmazlık, bu ne utanmazlık. Bu ne vurdumduymaz kendini bilmezlik.
Besbelli okumadan, araştırmadan buraya gelmişsin, dişlerini göstere göstere, sırıta sırata bize yorum yazıyorsun. Aklın olduğuna eminim. Git biraz siyaset oku derim ben sana. Bir kaç kitap okuda konuşma yeteneğin gelişsin. Bir kaç şey yazma ve bir çift sözcüğü kurallı olarak ardarda sıralayabilme yeteneğin gelişsin. Bir çift şeyde öğrenmiş olursun belki.
Açık kollamaya çalışmayın. Bulabildiğiniz açıkların hepsi böyle saçma olur zaten. Bu açık değilki. Açığı ben yukarıda verdim. E buyur gerisini sen düşün.