Türk-kürt Kardeştir,ayrım Yapan Kalleştir

turk milliyetciligi artıkca kurt miliyetciligi artar buda ulkede terore sebebiyet werir yoksa hicbir sorunu olmayan biri neden daga cıkıp terorist olsun

Yani? Tehdit midir bu yoksa...

Şimdi düşünelim. Türk milliyetçiliği artmasın. Yerine Ümmetçiliği koyalım...

Ama dur olmaz. Çünkü Osmanlı zamanında ümmetçiydi. Ne oldu? kürdler ayaklandı.. Milliyetçilikleri arttı. Niyeki acaba. Tam da Türk milliyetçiliği azalmıştı.

Dur bakalım hmmm. Ne olabilir... Buldum. Türk milliyetçiliği sabit kalsın. Ama o da olmaz. Bugün Türk milliyetçiliğine çok diyorsunuz. Çoksa azalması lazım.

Türk milliyetçiliğini ortadan kaldıralım o zaman. (Tayyeap ve tayfasının başlattığı proje. Emir imralı'dan geldi). Ne lazım onun için... Türklerin hepsini kesmek lazım:

Sonra? TÜRKLER SOYKIRIM YAPTI.

1 turk dunyaya bedel 2 turk 1.5 saturn dunya zzaten turk hepsi cinliler asya turku ameriklılar turk

onemli olan annenin babanın nereli oldugu onemli deil herkes insan

eger bi toplulugu ezersen onlarda kıskırtılırsa bole olur iste durum surekli olumler olumler

milliyetcilik nedir turk oldugn icin baskasından ustun olmamı

yada kurtulus savasında canakkale de 1 dunya savasında yanyana oldun kardeslerimzle ndn smdi kanlı bıcaklıyız

Tarih ile ilgili pek bir bilginizin olmadığı açik bu yüzden sizlerlen tarihi tartışmıyacağim.
ve gelelim asıl konuya
Kürt-Türkmüdür ??
sizlere göre evet kürt türkün kölesidir (zihniyet)ve Türk(üstün ırk)milliyetcilik ...
ve bizlere göre Kürt bir toplumdur bir halktır .Zazalarda kürtür.
Buyrun tarihe bak kürt tarihine bak kaynak bulmakta güçlük çeken varsa size yardımcı olayim
birde aklıma Ahmet Altanın bir yazisi geldi
onuda ekliyim bir oku zahmet olacak ama okusan makbule geçer

7 Nisan 1995
Ahmet Altan

Mustafa Kemal, Selanik’te değil de Musul’da doğmuş bir Osmanlı paşası olsaydı, Kurtuluş Savaşı’nı Türklerle ve Kürtlerle birlikte gerçekleştirdikten sonra kurulmasına önayak olduğu cumhuriyetin adını “Kürdiye Cumhuriyeti” koysaydı, kendisi de Meclis kararıyla “Atakürt” adını alsaydı...

Kürdiye Cumhuriyeti’nin bütün vatandaşlarına “Kürt” deneceği için hepimiz “Kürt” sayılsaydık, Taksim’e, Kadıköy’e, Kızılay Meydanı’na, Kordon’a “Ne mutlu Kürdüm diyene” pankartları asılsaydı...

“Kürdiye’de” Türk olmadığı, herkesin aslında Kürt olduğu söylenseydi, kendilerini Türk sananların aslında “deniz Kürdü” oldukları iddia edilseydi...

Kürtlerin “yedi bin yıllık” bir tarihi bulunduğunu, Anadolu’nun esas sahiplerinin Kürtler olduğunu, Moğolların, Hunların, Etrüsklerin aslında Kürtlerin atası sayıldığını, Osmanlıdaki Kürt paşalarının kahramanlıklarını derslerde okusaydık.

Teoman, Cengiz, Atilla, Osman gibi isimler almamız yasaklansaydı, Berfin, Beruj, Tiruj, Nevruz gibi isimler almak zorunda kalsaydık...

Türkçe televizyon kurulması yasak edilseydi, bütün televizyon yayınları Kürtçe yapılsaydı...

Romanlarımızı, hikayelerimizi, şiirlerimizi Kürtçe yazmak zorunda kalsaydık, yalnızca Kürt şarkıları dinleseydik, gazetelerimizi Kürtçe çıkarsaydık...

Okullarımızda yalnız Kürtçe okutulsaydı ve Türkçe okutulması yasaklansaydı...

“Biz Türküz, bizim bir tarihimiz, bir dilimiz var” dediğimizde sorgusuz sualsiz hapislere atılsaydık.

İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da, Edirne’de polis sürekli olarak bizi izleseydi, “özel timler” bizim “Kürdiye Cumhuriyeti’ni” parçalamak isteyen “ayrılıkçılar olmamızdan” kuşkulanıp hepimize sürekli “suçlu” muamelesi yapsaydı, sırf Türk olduğumuz için hakaretlere uğrasaydık.

12 Eylül darbesinden sonra bütün batı bölgesindekiler hapishanelere doldurulsa, inanılmaz işkencelerden geçirilse, boğazlarına kadar çamurların içine battıkları hücrelere konsa, tazyikli sularla iç organları perişan edilse, azgın köpeklerle bacakları parçalansaydı...

Evlerimiz basılsa, ayrılıkçı “Türk teröristlere” yardım ettiğimiz iddialarıyla apartmanlarımız yakılsa, biz evimizden bir eşya bile alamadan çıkarılıp, Diyarbakır’a, Hakkari’ye sürgüne gönderilerek, çadırlarda yaşamak zorunda bırakılsaydık...

Biz Türkler buna razı olur muyduk, “işte hepiniz Kürdiye Cumhuriyeti’nin vatandaşı olarak birer Kürtsünüz, ayrıca Türklük diye niye tutturuyorsunuz, isterseniz başbakan bile olabilirsiniz” sözlerini bir hakkaniyet işareti olarak kabul eder miydik?

Yoksa, Türk kimliğimizin, dilimizin, kültürümüzün, bu ülkenin “eşit” vatandaşları olarak kabul edilmesinde ısrarcı mı olurduk?

Bu ülkenin Türk ve Kürt vatandaşları var ve tarih “Türk” çizgisinden yürümüş, bugün bizim “Türk” olarak kabul edemeyeceklerimizi Kürtlerin kabul etmesini istemişiz, bu yersiz istek sonunda patlamış, ülke önce teröre arkasından bir iç savaşa yuvarlanmış.

Türkiye’nin bu kanlı karmaşadan “demokrasiyle” ve Kürt vatandaşların “kimliklerinin” kabulüyle kurtulacağına inanan insanlar, bu düşüncelerini dile getirdiklerinde, bizim yöneticilerle taraftarları hep aynı soruyu soruyor:

- Nedir demokratik çözüm, nedir Kürt kimliği?

Biz Türkler, bir “Kürdiye Cumhuriyeti’nde” yaşasaydık ne isteyeceksek, bu isteklerin bugün Kürtler tarafından dile getirilmesini kabul etmektir demokrasi.

Kendimiz için isteyeceğimizi, bizimle eşit oldugunu kabul ettiğimiz insanlara vermemek için bu kadar kan dökmeye, ülkeyi bir çıkmaza sürüklemeye değer mi?

Değmez diyenler “demokrasi” istiyor işte.

Demokrasiyi getirmek çok mu zor zanaat?

Pardon eleman.. Tarih bilgimiz o kadar az ki Ahmet Altan denen bi salağın saçmalamasına ihtiyaç duyuyoruz...

Ha bu makaleyi yazan Ahmet Altan'ın anasını eşşekler kovalasın... :durdurun

Nasıl bir ishaldir bu ya.. Resmen bağırsak kanseri olmuş neresinden çıkarıyo bunları acaba...

1 turk dunyaya bedel 2 turk 1.5 saturn dunya zzaten turk hepsi cinliler asya turku ameriklılar turk

onemli olan annenin babanın nereli oldugu onemli deil herkes insan

eger bi toplulugu ezersen onlarda kıskırtılırsa bole olur iste durum surekli olumler olumler

milliyetcilik nedir turk oldugn icin baskasından ustun olmamı

Bizim mahallede çocuklar sokak köpeklerine kıskıs yapar. Kışkırtırlar hayvanı. O da kışkırtılan adama saldırır.

Bugünün dünyasında da Amerika birilerine kıskıs yapıyor onlarda bize saldırıyor...

En İyi Kürt ÖLÜ KÜRTTÜR.. Gerisi Yalan..

bu kelimeyi söylerek hangi akla hizmet ettiğinin bilmem farkındamısın ??

kürtü türkü bırak .önce insansın .insan olamayan varsa da farkına vardığın zaman hesabını sorarsın .bu ülkeye belki senden de bağlı olan kürtlere yazık değilmi .hep bu tip yaklaşımlar yüzünden kendi toprağımızda düşman olmuyormuyuz .

istesenizde istemesenizde bu ülkede kürtlerde var ve kürtler de türktürler . soyunu inkar eden ve bu ülkeye hainlik besleyenlerin kafalarına sıkmak da bizim işimiz . onlar gereken muameleye gün gelicek maruz kalıcaklar . ama genelleme yaparak insanları iyice birbirine düşman hale getirmeyin .

Arkadaşlar vahim bir yanlışın içindesiniz

öncelikle şunu belirteyim Ortaasyada değiliz Anadoludayız

Anadoludaki milad KURTULUŞ SAVAŞIDIR (Var olma yok olma-ya ölüm ya istiklal)

-bu mücadele kazanılmış olmasaydı şimdi kimliğimizde yunan bayrağı olurdu aşşağılık horlanan yağmalanan bir sömürge olurduk şimdiki dindar arkadaşlarımız baba oğul kutsal ruh diyerek istavroz çıkarıyor olurdu...

Türk Ulusu demek KURTULUŞ SAVAŞINI beraber veren HALK DEMEKTİR (Bağımsızlık mücadelesi vermiş olanlar bizim ATALARIMIZDIR kültürel farklılıklar bizim zenginliğimizdir.yani mevzuya kültürel farklılık olarak bakmak lazım yoksa işin içinden çıkamazsınız)

-Türklük demek orhun abidesi hüsamettin genelgesi demek değildir bu yanlışa düşmeyin.
-Türklük demek ırk değil ,mezhep-tarikat değil,din değildir (sentezler,teoremler,formüller peşinde koşmayın) Türklük demek KURTULUŞ SAVAŞI veren HALK DEMEKTİR. Bu HALKA TÜRK ULUSU DENİR

işte sorunun kaynağı budur bakın bakalım kimliklerinize 2.ci yada 3.cü sınıf ayrımı varmı hepimiz aynı kimliği taşıyoruz aynı haklardan-haksızlıklardan yararlanıyoruz.kimsenin kimliğinde kürt ,laz ,çerkez çingene,aborjin yazmıyor.

-milletimizi kimlik kargaşasına sürükleyen namussuz siyasiler yüzünden bu gün ULUSAL BİRLİĞİMİZ zarar görmektedir
-kimisi ortaasya çöplüğünü kurcalıyor kimisi arabın hurafe çöplüğünü kurcalıyor kimse KURTULUŞ SAVAŞININ ULUSUMUZUN TEMELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYOR.

-bölücüler ve siyasi çıkar peşinde koşan namussuzlar kültürel farklılıkları alt-üst kimlik kargaşasına çevirerek menfeat sağlıyorlar.

bunun tek çözümü var AHLAKSIZ OLANA ŞEREFSİZ OLANA DESTEK VERMİYECEKSİN
Gerçi buda çok zor çünki ahlak anlayışımız şeref anlayışımız çok farklı
-kimisi bunu kılık kıyafete indirger
-kimisi paraya indirger
-kimisi iteolojisine indirger
bu sebeple benim hırsızım iyidir ,benim teröristim dindardır, benim çapulcum idealisttir ,benim partim müslümandır gibi sempatisi-desteği-mantığı oluşmaktadır.

bu gün devletimizin trilyonları iç ediliyor devletimiz yağmalanıyor lakin kılımız kıpırdayamıyor böylesi hainliklerin namussuzlukların 100 de 1 i gelişmiş ülkelerde olsa al aşşağı ederler hesap sorarlar.

bazı arkadaşlarda hala devlet arıyor buyur kardeş devlet ayakta durabiliyorduda doğuya batıya yetişemedimi.eğer devletimiz güçlü olsaydı (ekonomik,siyasi) fazlasıyla hizmet ederdi....

bu kelimeyi söylerek hangi akla hizmet ettiğinin bilmem farkındamısın ??

kürtü türkü bırak .önce insansın .insan olamayan varsa da farkına vardığın zaman hesabını sorarsın .bu ülkeye belki senden de bağlı olan kürtlere yazık değilmi .hep bu tip yaklaşımlar yüzünden kendi toprağımızda düşman olmuyormuyuz .

istesenizde istemesenizde bu ülkede kürtlerde var ve kürtler de türktürler . soyunu inkar eden ve bu ülkeye hainlik besleyenlerin kafalarına sıkmak da bizim işimiz . onlar gereken muameleye gün gelicek maruz kalıcaklar . ama genelleme yaparak insanları iyice birbirine düşman hale getirmeyin .

Ya arkadaşım iyi hoş diyosun da sen nerde yaşıyorsun? Hangi mahalledesin?

Ben Mustafa Kemal'de (1 Mayıs mah.) de yaşadım.Gazi'ye de çok gidip geldim. Bak oralar kürdlerce kurtarılmış bölge olarak kabul edilir. Her gün yürüyüşler düzenlenir otobüsler minibüsler yakılır. 15 yaşında onun bunun çocukları keleşlerle anamızı bacımızı tehdit eder.Ve işin iyi tarafı sizin gibiler bunları TV.lerde görmez. Göremez... Her gün yürüyüş düzenlenir 2 yaşındaki itin eniği Biji Serok apo diye bağırır.

Ammaa kimse gelipte kafalarına sıkamaz... Eee ne sıkması bu. Bence başka bişey sıkıyosun sen...

Peki Sen Hiç Çatışma Esnasında Bir Kürt Tarafından Sevdiğin Asker Arkadaşının Vurulduğuna Şahit oLdun mu ? Ben oLdum ! !

Yineliyorum EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRTTÜR...

kardeşim saçmalama .her pkk lı kürt değildir ve her kürtde pkk lı değildir .

bende güneydoğuda askerdim .ve bir arkadaşım şehit oldu .kendiside bitlisliydi .oda kürttü .yapmayın gözünüzü seveyim .çocuk diğer arkadaşlardan da daha çok gönüllü idi operasyona çıkmak için . bu ayrımı yapmak zorundasın .hepsine aynı damgayı vuramayız .bu ne senin nede benim haddimee !!!

o kelimeyi yinelemişsin ama anlamadığın şeyler yüzünden halkı tahrik ediyorsun .ayrıştırıyorsun .bu tür genellemeler bize anca ZARAR getirir .bi yararını göremezsin bu kelimenin .neden ısrarla aynı şeyi söylüyorsun .gereksiz şeyleri söylüyorsun

bole dusnulmese ne snn arkdsn wuruldu yda niceleri

Mümkünse Türkçe konuşur musun? Ya kusura bakma zorlama değil yani. anlayalım ne demek istediğini... Teröristlere terörist dediğimiz için ve onları bugüne kadar ekmek yedikleri vatana ihanet ettikleri için cezalandırmadığımız için ve bunu düşünmediğimiz için özür dileriz...

Terörist hazretlerinin nasıl düşünmelerini sağlayabiliriz acaba???

bende güneydoğuda askerdim .ve bir arkadaşım şehit oldu .kendiside bitlisliydi .oda kürttü .yapmayın gözünüzü seveyim .çocuk diğer arkadaşlardan da daha çok gönüllü idi operasyona çıkmak için . bu ayrımı yapmak zorundasın .hepsine aynı damgayı vuramayız .bu ne senin nede benim haddimee !!!

o kelimeyi yinelemişsin ama anlamadığın şeyler yüzünden halkı tahrik ediyorsun .ayrıştırıyorsun .bu tür genellemeler bize anca ZARAR getirir .bi yararını göremezsin bu kelimenin .neden ısrarla aynı şeyi söylüyorsun .gereksiz şeyleri söylüyorsun

Geçen gün bir haber vardı terörist abisi öldürüldüğü zaman cenazesine katılan asker hakkında bilmiyorum biliyormusun...

Ohoo. Türkiye'de erkekler 20 yaşına gelince askere gider. Mecburidir. Seve seve değilse ÖPE ÖPE gider askere. Ve seve seve gitmediği için asker tarafından öpülür... O yüzden Abdullah öcalan bile seve seve gitmiştir askere.. Anlaştık mı bu konuda... Ha bu arada Dağlıca baskınında teröriste istihbarat sağlayanda seve seve giden bi kürd dü hatırlarsan sevgili kürdofil (kürtsever) arkadaşım...

Kardeş Bırak Şimdi Demogoji Yapmayı,

III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti

MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.

Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.

Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.

Başkenti Ankara’dır.

Bu Kapsamda Bana Söyler misin Kürtçe ve Kürdistan Terimleri Nelerdir ?

Adamlar Yukarıdakilerin Hepsini Al Aşşağı Edip Bayrak Yakıyorlar , Türkçe Nedir Bilmiyorlar ! ! Ha Tamam, İyileri Mutlaka Vardır Ama Şunuda Unutma Kurunun Yanında Yaş'da Yanar..Eğer Bu İnsanlar Pasifize Edilemiyorsa, Hala Bi Takım Uğraşlar Çabalar İçerisindeyse Ben Gene Fikrimin Arkasındayım..

Mümkünse Türkçe konuşur musun? Ya kusura bakma zorlama değil yani. anlayalım ne demek istediğini... Teröristlere terörist dediğimiz için ve onları bugüne kadar ekmek yedikleri vatana ihanet ettikleri için cezalandırmadığımız için ve bunu düşünmediğimiz için özür dileriz...

Terörist hazretlerinin nasıl düşünmelerini sağlayabiliriz acaba???

Geçen gün bir haber vardı terörist abisi öldürüldüğü zaman cenazesine katılan asker hakkında bilmiyorum biliyormusun...

Ohoo. Türkiye'de erkekler 20 yaşına gelince askere gider. Mecburidir. Seve seve değilse ÖPE ÖPE gider askere. Ve seve seve gitmediği için asker tarafından öpülür... O yüzden Abdullah öcalan bile seve seve gitmiştir askere.. Anlaştık mı bu konuda... Ha bu arada Dağlıca baskınında teröriste istihbarat sağlayanda seve seve giden bi kürd dü hatırlarsan sevgili kürdofil (kürtsever) arkadaşım...

diyorm ki kurttu turktu diye ayrılmasa hic bunlar terorist olmazdı ates olmayan yerden duman cıkmaz

Ya arkadaşım iyi hoş diyosun da sen nerde yaşıyorsun? Hangi mahalledesin?

Ben Mustafa Kemal'de (1 Mayıs mah.) de yaşadım.Gazi'ye de çok gidip geldim. Bak oralar kürdlerce kurtarılmış bölge olarak kabul edilir. Her gün yürüyüşler düzenlenir otobüsler minibüsler yakılır. 15 yaşında onun bunun çocukları keleşlerle anamızı bacımızı tehdit eder.Ve işin iyi tarafı sizin gibiler bunları TV.lerde görmez. Göremez... Her gün yürüyüş düzenlenir 2 yaşındaki itin eniği Biji Serok apo diye bağırır.

Ammaa kimse gelipte kafalarına sıkamaz... Eee ne sıkması bu. Bence başka bişey sıkıyosun sen...

kardeşim bende ondan bahsettim zaten önceki yazılarımda .devlet üstüne düşeni yapmıyor ki .ben yazılarımın hepsini okursan görürsün .hep demişimdir .

kürt sorunu yoktur sorunlu kürtler vardır diye ve sorunlu kürtlerinde derisini yüzeceksin diye hep sölemişimdir .

şimdi devlet önlem almıyor gerekeni yapmıyor diye de ben bütün kürtleri aynı kefeye koyamam ve koymamalıyız .benim kürt arkadaşlarımda var ..gazi mahallesi öle diye ben bu adamlara öfkemi duyim onumu istiyorsun benden ??? yapmayın gözünüzü seveyim ya .tamam şerefsizler var ama genelleme yapmayın

benim o kürt arkadaşım gönüllü olarak operasyona giderdi ve nice türküm diyen elemandan da milliyetçiydi .ve kendisi allah nur içinde yatırsın şehiddir .örnek verdim çünkü bitlisli bir kürttü ve şehit oldu vatan için .belki benim demek istediğimi daha iyi anlarsınız diye onu örnek verdim ama gene anlamıyosunuz .

GENELLEME YAPMAYIN .LÜTFENNNNN

Herkes din, dil, ırk, mezhep gibi unsurlar bakımından esittir.Bunlara yonelik artniyetli yaklasım satasma,horlama vb. yönelik mesajlar göndermek ve materyaller kullanmak yasaktır.

bu tip msj sahiplerini tekrar uyarmayacağım!!!

Kardeş Bırak Şimdi Demogoji Yapmayı,

III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti

MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.

Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.

Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.

Başkenti Ankara’dır.

Bu Kapsamda Bana Söyler misin Kürtçe ve Kürdistan Terimleri Nelerdir ?

Adamlar Yukarıdakilerin Hepsini Al Aşşağı Edip Bayrak Yakıyorlar , Türkçe Nedir Bilmiyorlar ! ! Ha Tamam, İyileri Mutlaka Vardır Ama Şunuda Unutma Kurunun Yanında Yaş'da Yanar..Eğer Bu İnsanlar Pasifize Edilemiyorsa, Hala Bi Takım Uğraşlar Çabalar İçerisindeyse Ben Gene Fikrimin Arkasındayım..

bu bütün kürtlerin mi suçu be kardeşim .alla allaa

devletin devlet olsun da kıbrıstaki gibi sıkma emri versin o zaman .bizim göstermelik devlet engellemiyor diye bayrak yakan piçler yüzünden mi bütün kürtlere düşmanlık edicem he ?

kardeşim bende ondan bahsettim zaten önceki yazılarımda .devlet üstüne düşeni yapmıyor ki .ben yazılarımın hepsini okursan görürsün .hep demişimdir .

kürt sorunu yoktur sorunlu kürtler vardır diye ve sorunlu kürtlerinde derisini yüzeceksin diye hep sölemişimdir .

şimdi devlet önlem almıyor gerekeni yapmıyor diye de ben bütün kürtleri aynı kefeye koyamam ve koymamalıyız .benim kürt arkadaşlarımda var ..gazi mahallesi öle diye ben bu adamlara öfkemi duyim onumu istiyorsun benden ??? yapmayın gözünüzü seveyim ya .tamam şerefsizler var ama genelleme yapmayın

Devlet ne yapmadı? Öğretmen mi göndermedi? Doktor mu?

Orgeneral Başbuğ Paşa bugün açıkladı. Öldürülen 30 küsür bin kişinin 6000 i güvenlik görevlisi (asker - polis - korucu - geçici korucu) 5000'i memur (doktor - Öğretmen - Memur) geri kalanı terörist...

Kişi başına düşen milli gelir de en düşük iller?

Nevşehir - Yozgat - Karadeniz illeri - Bartın - Zonguldak - Amasya vb.

Yani sorun ekonomik te değil ki bunu aşiret düğünlerinde üzerindeki 40 küsür altından dolayı maymunumsu yürüyen kürd gelinlerinden anlıyoruz.

Türkiye de Lazlar - Gürcüler - Hatta ve hatta Ermeniler bile bir sorun yaratmazken kürdlerin hep sorun olması (Lazlar ve gürcüler de milliyetçidir ler genellikle.. Lazların samimiyetinden bir gram şüphem yokken gürcüler konusunda aynısını söyleyemeyeceğim.) bana sorunun farklı olduğunu düşündürüyor.

Sorun Marksizm ise??? bilmiyorum Marks nasıl biriymiş, Leninizm ise Lenin???

Sorun kürdün ta kendisi olmasın?

diyorm ki kurttu turktu diye ayrılmasa hic bunlar terorist olmazdı ates olmayan yerden duman cıkmaz

Allah allah kürdce dil isteyen Türkmü? Kürdce tv isteyen Türk mü? Türk bayrağına kafayı takan Türk mü? cebindeki nüfus cüzdanından TC ibaresini kaldırtmak isteyen Türk mü? Iraktaki sözümona Kürd devletiyle birleşmek isteyen TÜRK'MÜ???

ben onu bunu bilmem kendine Ulusumuzun dışında kimlik arayan kim olursa olsun ister safkan orcinal türk olsun farketmez benim kardeşim olmaz.

-bayrağımı tanımayanı tanımam
-devletimi tanımayanı tanımam
-milli değerlerimi tanımayanı tanımam
-yediği tası pisleyipte şükredeni tanımam

Önce Samimiyet ,sözde değil ÖZDE
namussuzlardan ,şerefsizlerden, bölücülerden iki yüzlülerden bıktık artık

-Vatan bizim vatanımızdır
-Bayrak bizim bayrağımızdır
-Ulus bizim Ulusumuzdur

kendine ayrı kimlik arıyan haindirrrr ,hainler kardeşim olamaz........

ben onu bunu bilmem kendine Ulusumuzun dışında kimlik arayan kim olursa olsun ister safkan orcinal türk olsun farketmez benim kardeşim olmaz.

-bayrağımı tanımayanı tanımam
-devletimi tanımayanı tanımam
-milli değerlerimi tanımayanı tanımam
-yediği tası pisleyipte şükredeni tanımam

Önce Samimiyet ,sözde değil ÖZDE
namussuzlardan ,şerefsizlerden, bölücülerden iki yüzlülerden bıktık artık

-Vatan bizim vatanımızdır
-Bayrak bizim bayrağımızdır
-Ulus bizim Ulusumuzdur

kendine ayrı kimlik arıyan haindirrrr ,hainler kardeşim olamaz........

Bunu yazan ellerini öpeyim senin...

bu bütün kürtlerin mi suçu be kardeşim .alla allaa

devletin devlet olsun da kıbrıstaki gibi sıkma emri versin o zaman .bizim göstermelik devlet engellemiyor diye bayrak yakan piçler yüzünden mi bütün kürtlere düşmanlık edicem he ?

Güzel.. Devam Et.. Devlet Benim.. Devlet Bizim.. Devlet Bu Topraklarda Yaşayan Bütün TÜRK'lerin..

Bak Dalgana Sen Kardeş..

bırak dilini konussun ingilizce konusana kufur edilio mu ndn kurtceye kufur edilio yada trt inglizce kanalı war ama turkiye nufusu olanlara ndn yk sence bu esitlik mi bırak adam diledigi gibi yasasın yasatmazsan zarar verir hata cok onceden yapılmıs belkide cok gec

Devlet ne yapmadı? Öğretmen mi göndermedi? Doktor mu?

Orgeneral Başbuğ Paşa bugün açıkladı. Öldürülen 30 küsür bin kişinin 6000 i güvenlik görevlisi (asker - polis - korucu - geçici korucu) 5000'i memur (doktor - Öğretmen - Memur) geri kalanı terörist...

Kişi başına düşen milli gelir de en düşük iller?

Nevşehir - Yozgat - Karadeniz illeri - Bartın - Zonguldak - Amasya vb.

Yani sorun ekonomik te değil ki bunu aşiret düğünlerinde üzerindeki 40 küsür altından dolayı maymunumsu yürüyen kürd gelinlerinden anlıyoruz.

Türkiye de Lazlar - Gürcüler - Hatta ve hatta Ermeniler bile bir sorun yaratmazken kürdlerin hep sorun olması (Lazlar ve gürcüler de milliyetçidir ler genellikle.. Lazların samimiyetinden bir gram şüphem yokken gürcüler konusunda aynısını söyleyemeyeceğim.) bana sorunun farklı olduğunu düşündürüyor.

Sorun Marksizm ise??? bilmiyorum Marks nasıl biriymiş, Leninizm ise Lenin???

Sorun kürdün ta kendisi olmasın?

Allah allah kürdce dil isteyen Türkmü? Kürdce tv isteyen Türk mü? Türk bayrağına kafayı takan Türk mü? cebindeki nüfus cüzdanından TC ibaresini kaldırtmak isteyen Türk mü? Iraktaki sözümona Kürd devletiyle birleşmek isteyen TÜRK'MÜ???

cevabını da kendin veriyorsun aslında .devlet oraya öğretmen gönderiyor öğretmenine sahip çıkamıyor . ordaki terörü durduramıyor . bu bahsettiğimiz devlet çanakkalede tüm dünyayı durduran devlet . bu devlet 3-5 çapulucuyu durduramıyor öylemi ? sen devletin terörü bitermekten yana olduğunu mu düşünüyorsun yoksa . çok yazık . sonrada suçu orda yaşayan halkın geneline yıkın . ayıp ayıp harbiden ayıp yani .

Güzel.. Devam Et.. Devlet Benim.. Devlet Bizim.. Devlet Bu Topraklarda Yaşayan Bütün TÜRK'lerin..

Bak Dalgana Sen Kardeş..

ya kuru kuru devletçilik yapmayın .beni kürtsever ilan ettiniz ama kendiniz hangi devleti savunuyosunuz söylermisiniz . 3-5 çapulcuyu durduramıcak kadar aciz bir ülkemiyiz biz .bırakın bu palavralarıda terörle her türlü mücadele etmeye inançlı bir devletimiz olursa o zaman savunun devleti .devlet benim diyorsun da sen kimsin söylermisin . kuru kuru devletçilik yapmayın . kendi insanını açlık sınırının alltında yaşatırken en lüks hayatın kralını taşamaktan da ceplerini doldurmaktan baska biseye yaramayan devletimi savunuyosunuz söylermisiniz .

ne adam gibi bir devlet ve hükümet geldi nede ayrılıkçı hain kürtlere adam gibi hesap sorulabildi .bütün bunlar olmadığı içinde o bölge bizden koparılmaya çalışılıyor .

sizde en iyi kürt ölü kürt diyerek bütün kürtleri dışlayın .birilerinin ekmeklerine yağ sürün .afferin size .

kürt sorunu yoktur sorunlu kürtler vardır .sorunun çözümü ise sorunlu kürtlerin derisini yüzmektir .bunu yapabilecek bir devletiniz varsa birlikte savunalım. yoksa kuru kuru devletçilik oynamayın

cevabını da kendin veriyorsun aslında .devlet oraya öğretmen gönderiyor öğretmenine sahip çıkamıyor . ordaki terörü durduramıyor . bu bahsettiğimiz devlet çanakkalede tüm dünyayı durduran devlet . bu devlet 3-5 çapulucuyu durduramıyor öylemi ? sen devletin terörü bitermekten yana olduğunu mu düşünüyorsun yoksa . çok yazık . sonrada suçu orda yaşayan halkın geneline yıkın . ayıp ayıp harbiden ayıp yani .

Öğretmen eğer çelik yelekle derse girecekse GİTMEZ.

Öğretmen eğer sabah ders verdiği çocuğun akşam yoluna mayın döşediğini veya dağdaki teröriste kendi askerini öldürmesi için bomba taşıdığını görürse GİTMEZ.

Öğretmen eğer insanlıktan nasibini almamış insancıkların fiili tecavüzlerine maruz kalırsa GİTMEZ.

-----------------

Devlet eğer elektriği suyu bedava kullanırken (para ödeyenlerde kaçak kullanırken), vergiden muaf tutulurken, Yatırım için yönlendirme yapılırken hala hainlik yapanlar için DEVLET DEĞİLDİR...

Şöyleki bu fıkra senin için...

Bizim Temel, Kayserili bi de Urfalı ölür... Tam cemaat-i müslümin toplanmış gömecek, Temel'in tabt hareket eder. Bi bakarlar ki Temel geri gelmiş... Önce donakalırlar. Sonra sorar imam.. Oğlum nasıl geldin buraya tekrar diye... Temel :

- Haçan Öbür yanda da işler purdaki cibi işliii. Parayı veriisin Ceri celiisin der...

İmam sorar...

- Peki ötekiler gelmiyo mu?

-Kayserili pazarluk ediidi fiyatı yaruya düşurmek içun. Diyarbakirlu "PEN VERMEM DEVLET VERSUN" deyi idi...

Geri