cz5
New member
türbanla baş örtü arasındak fark ne ilk önce önu bi açıkla dimi yani bağlama şekli değişincemi sorun bumu
yawww çanakkalede savaşan dedelerinizin anneleri kapalı değilmiydi atatürkün hanımı kapalı değilmiydi avrupa kadınlarını sermaye olarak kullanıp açıyorsa bize ne
İşte.. Yaptığım ırkçılıkmış.. :saskin Sıkışınca direk araya dini koyuyorsunuz.. Biz size maneviyatınızı yaşamayın,ibadet etmeyin mi diyoruz he?
Bizim size anlatmak istediğimiz şeyler farklı. Ama siz bunları anlayamıyorsunuz. Sizin ve bizim ne olduğumuz belli,herşey apaçık ortada bence...
Hadi boz ağzını.. Türban takmak gericilik değil mi be! Bi türbanlılara bak bir de başı açıklara.. Ne kadar çağdaşlar değil mi? Ha sizin gözünüzde onlar dinsiz imansız dimi sırf başı açık diye.. Ben size ibadet yapmayın mı dedim? maneviyatınızı yaşamayın mı dedim? Sözlerimi nerenle okuyorsun? Biz var ya şu anda türbandan konuşuyoruz.. Bak biz dinimizi de yaşarız,ibadetimizi de yaparız,orucumuzu da tutarız ve bir tek varlığa taparız; Allah'a..
Var mı öyle hem laik ülkede yaşayacaksın,hem okula türban takarak gideceksin,hem devlet memurluğuna türban takıpta gideceksin?
Takacaksanız da baş örtüsü takın..
kardeşim bu ülkede kara çarşafla dolaşanın polis çarşafınımı açtırıyo zorlan? nedir bu arap milliyetçiliği kamu kurumlarına ve devlete sızma isteği arabistanda 50 derece sıcakta çölde ogün o elbiseler türban başa sarılan bez parçası bilmem ne iyi gelebilirdi ogünkü şartlarda kutuplarda olsaydı ülkemiz sibiryada felan ne giyecekti bu insanlar evinde çarşıda pazarda giyiyo isteyen özgürce inla devletin laik kurumlarınadamı karacarşaflı
sarıklı zihniyetler hakim olmak zorunda ne güzel bi ele geçirme politikasıymış bu böyle din üzerinden.
ayıp ayıp bırakın bi milleti yani türbanı takan veya sarığı giyen süper müslümanmı oluyo o kadar dini yaşamak isteyen varsa lise yerine kuran kurslarına gitsinler. imamhatiplere din adamı yetiştiren okullara gitsinler nedir bu hem dinini yaşamaya kendini adayıp hem bütün sistemi ele geçirme isteği irtica deil de nedir varmı başka ismi! elhamdulllah müslümanım dinimide belki bu kılıklara bürünenlerden daha çok seviyorum ama bir türk olarakta arap halklarının örf ve adetleriyle yaşamak zorundamıyım.yani dindede fanatik ve taraf mı olmak gerekiyo insanıda gıcık edip uzaklaştırmaktan başka bişiye yaramıyo butür kontra ataklar!
vay be ne büyük gazetecilik başarısı?
bence şu adrese bir bakın.
http://www.medyafaresi.com/?hid=13620&cid=3
Hadi boz ağzını.. Türban takmak gericilik değil mi be! Bi türbanlılara bak bir de başı açıklara.. Ne kadar çağdaşlar değil mi? Ha sizin gözünüzde onlar dinsiz imansız dimi sırf başı açık diye.. Ben size ibadet yapmayın mı dedim? maneviyatınızı yaşamayın mı dedim? Sözlerimi nerenle okuyorsun? Biz var ya şu anda türbandan konuşuyoruz.. Bak biz dinimizi de yaşarız,ibadetimizi de yaparız,orucumuzu da tutarız ve bir tek varlığa taparız; Allah'a..
Var mı öyle hem laik ülkede yaşayacaksın,hem okula türban takarak gideceksin,hem devlet memurluğuna türban takıpta gideceksin?
Ne elaka senin çekemediğin ne dostum görünüş mü şuradan bağlamışsın oradan bağlamışssın sen kimsin ki takacaksanızda şunu takın diyebilicek bir bilgiye sahipsin.
Arkadaş "Ha sizin gözünüzde onlar dinsiz imansız dimi sırf başı açık diye.." demişsin madem öle kapalılarda laik olamaz dimi niye çünkü laikliğin kuralı "açık giyinmek" var mı lan böle bi şey ha? Allah ıslah etsin seni....
neyin adam gibi oldugunu neyin adam gibi olmadıgını senden mi ögrenecek millet o zaman Atatürkün karısıda anasıda adam gibi giyinmiyodu her seye Atatürkü alet etmeyin
Beğenmeyen çeksin gitsin;
Gidin İran Endüsti Meslek Lisesi'ne...
Sizin gibiler yuzunden akp bugun iktidar sanki bu ulkede hersey gulluk gulistanlık ulkenin baska hic bir problemi yok ekonomi tıkırında ,issizlik diye birsey yok genclerimiz kahve koselerinde surunmuyor.zaten teror diye bir sey yok.birakin bu ya cıkar ya terket ayaklarını sunu kafanıza sokun bu ulkenin buyuk cogunlugu muhafazakar gelenekten gelmekte siz ve sizin gibilerin turbana karsı yaptıgı her yorum dine saldırı olarak algınıyor ve bu akp ye oy olarak geri donuyo bunu son secimlerde gorduk zaten.yani siz adamların ekmegine yag suruyosunuz.adamlar maduru oynuyorlar ve kazanıyorlarHadi boz ağzını.. Türban takmak gericilik değil mi be! Bi türbanlılara bak bir de başı açıklara.. Ne kadar çağdaşlar değil mi? Ha sizin gözünüzde onlar dinsiz imansız dimi sırf başı açık diye.. Ben size ibadet yapmayın mı dedim? maneviyatınızı yaşamayın mı dedim? Sözlerimi nerenle okuyorsun? Biz var ya şu anda türbandan konuşuyoruz.. Bak biz dinimizi de yaşarız,ibadetimizi de yaparız,orucumuzu da tutarız ve bir tek varlığa taparız; Allah'a..
Neredesin ßáDßøÿ???