Türbanlı lisede, kameralı tespit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türbanla baş örtü arasındak fark ne ilk önce önu bi açıkla dimi yani bağlama şekli değişincemi sorun bumu

yawww çanakkalede savaşan dedelerinizin anneleri kapalı değilmiydi atatürkün hanımı kapalı değilmiydi avrupa kadınlarını sermaye olarak kullanıp açıyorsa bize ne

islam tarihini bilmeyen ne olduğunu hala keşfedemeyen misyonerlerin kuklası olur kendini bilmezler cocakolanın israil ordusuna her sene bütçe ayırdığını biliyormusunus her cocakola bir mermi olup benim canım müslüman kardeşimi nasılda öldürüyor siz cocakola içip hamburger yerken el oğlunu kalkındırırken , kendi kardeşlerinizle didişirken el oğlu nasılda su altından gidiyor görmüyorsunuz bile bizi birbirimize nasılda düşürüyorlar o büyük gazetete dedikleri amerikan emperyalizm parası ile kurulmuştur çanakkale ruhunu toplayalım kardeşler çanakkalede savaşan dedelerimiz imanlı annelerimizin evlatlarıdır imanı baş örtüsünü yabana atmayalım geçmişimizi sildirmeyelim islam düşmanları zaten türkün en büyük düşmanıdır

isteyen türban takar bunu kavgaya çevirmeyelimm!!!

İşte.. Yaptığım ırkçılıkmış.. :saskin Sıkışınca direk araya dini koyuyorsunuz.. Biz size maneviyatınızı yaşamayın,ibadet etmeyin mi diyoruz he?

Bizim size anlatmak istediğimiz şeyler farklı. Ama siz bunları anlayamıyorsunuz. Sizin ve bizim ne olduğumuz belli,herşey apaçık ortada bence...

Ulen ağzım bozulacak şimdi türban takmayı sen değil misin gericilik olarak gören. "Biz size maneviyatınızı yaşamayın,ibadet etmeyin mi diyoruz he? " Ne diyorsun koçum anlat ta açık açık bize anlayalım. "Sıkışınca direk araya dini koyuyorsunuz" diyorsun biz zaten şu an neden bahsediyoruz dinden bahsediyoruz. Ha doğruya dine göre öle bir şey milletin kafadan uydurduğu bir şey.Türban zevk olsun diye mi takıyorlar eğer öyleyse milletin zevkinden sanane...

Hadi boz ağzını.. Türban takmak gericilik değil mi be! Bi türbanlılara bak bir de başı açıklara.. Ne kadar çağdaşlar değil mi? Ha sizin gözünüzde onlar dinsiz imansız dimi sırf başı açık diye.. Ben size ibadet yapmayın mı dedim? maneviyatınızı yaşamayın mı dedim? Sözlerimi nerenle okuyorsun? Biz var ya şu anda türbandan konuşuyoruz.. Bak biz dinimizi de yaşarız,ibadetimizi de yaparız,orucumuzu da tutarız ve bir tek varlığa taparız; Allah'a..

Var mı öyle hem laik ülkede yaşayacaksın,hem okula türban takarak gideceksin,hem devlet memurluğuna türban takıpta gideceksin?

Takacaksanız da baş örtüsü takın..

Hadi boz ağzını.. Türban takmak gericilik değil mi be! Bi türbanlılara bak bir de başı açıklara.. Ne kadar çağdaşlar değil mi? Ha sizin gözünüzde onlar dinsiz imansız dimi sırf başı açık diye.. Ben size ibadet yapmayın mı dedim? maneviyatınızı yaşamayın mı dedim? Sözlerimi nerenle okuyorsun? Biz var ya şu anda türbandan konuşuyoruz.. Bak biz dinimizi de yaşarız,ibadetimizi de yaparız,orucumuzu da tutarız ve bir tek varlığa taparız; Allah'a..

Var mı öyle hem laik ülkede yaşayacaksın,hem okula türban takarak gideceksin,hem devlet memurluğuna türban takıpta gideceksin?

kimsenin dinini hiç kimse sorgulayamaz sen bu yazdıklarını birdaha düşün sakın ama baş örtüsüne veya türbana gericilik diyemezsin bunu yapmanı isteyen taptığın yüce mevalan degilmi

kardeşim bu ülkede kara çarşafla dolaşanın polis çarşafınımı açtırıyo zorlan? nedir bu arap milliyetçiliği kamu kurumlarına ve devlete sızma isteği arabistanda 50 derece sıcakta çölde ogün o elbiseler türban başa sarılan bez parçası bilmem ne iyi gelebilirdi ogünkü şartlarda kutuplarda olsaydı ülkemiz sibiryada felan ne giyecekti bu insanlar evinde çarşıda pazarda giyiyo isteyen özgürce inla devletin laik kurumlarınadamı karacarşaflı
sarıklı zihniyetler hakim olmak zorunda ne güzel bi ele geçirme politikasıymış bu böyle din üzerinden.
ayıp ayıp bırakın bi milleti yani türbanı takan veya sarığı giyen süper müslümanmı oluyo o kadar dini yaşamak isteyen varsa lise yerine kuran kurslarına gitsinler. imamhatiplere din adamı yetiştiren okullara gitsinler nedir bu hem dinini yaşamaya kendini adayıp hem bütün sistemi ele geçirme isteği irtica deil de nedir varmı başka ismi! elhamdulllah müslümanım dinimide belki bu kılıklara bürünenlerden daha çok seviyorum ama bir türk olarakta arap halklarının örf ve adetleriyle yaşamak zorundamıyım.yani dindede fanatik ve taraf mı olmak gerekiyo insanıda gıcık edip uzaklaştırmaktan başka bişiye yaramıyo butür kontra ataklar!

kardeşim bu ülkede kara çarşafla dolaşanın polis çarşafınımı açtırıyo zorlan? nedir bu arap milliyetçiliği kamu kurumlarına ve devlete sızma isteği arabistanda 50 derece sıcakta çölde ogün o elbiseler türban başa sarılan bez parçası bilmem ne iyi gelebilirdi ogünkü şartlarda kutuplarda olsaydı ülkemiz sibiryada felan ne giyecekti bu insanlar evinde çarşıda pazarda giyiyo isteyen özgürce inla devletin laik kurumlarınadamı karacarşaflı
sarıklı zihniyetler hakim olmak zorunda ne güzel bi ele geçirme politikasıymış bu böyle din üzerinden.
ayıp ayıp bırakın bi milleti yani türbanı takan veya sarığı giyen süper müslümanmı oluyo o kadar dini yaşamak isteyen varsa lise yerine kuran kurslarına gitsinler. imamhatiplere din adamı yetiştiren okullara gitsinler nedir bu hem dinini yaşamaya kendini adayıp hem bütün sistemi ele geçirme isteği irtica deil de nedir varmı başka ismi! elhamdulllah müslümanım dinimide belki bu kılıklara bürünenlerden daha çok seviyorum ama bir türk olarakta arap halklarının örf ve adetleriyle yaşamak zorundamıyım.yani dindede fanatik ve taraf mı olmak gerekiyo insanıda gıcık edip uzaklaştırmaktan başka bişiye yaramıyo butür kontra ataklar!

arkadaşım sen FATİH SULTAN MEHMET HANDAN DAHAMI ZEKİSİN bu zad nerde büyümüş zekası nedir nerde ya
yetişmiş biraz araştır istersen inanki sana şunu söyleyim bu gün türkiyedeki en iyi matematikçi bu zadın yanında bir hiç tir seni temin ederim bildiği yabancı dil sayısını inanki hatırlamıyorum bu zad medreselerde yetişmiştir bunu inkar edecek bir kişi varmı ?

vay be ne büyük gazetecilik başarısı?
bence şu adrese bir bakın.
http://www.medyafaresi.com/?hid=13620&cid=3

Hürriyet insanların yaşamına ışık tutuyor, toplumsal olayları ele alıyor, insan hakları ile ilgili bir çok adımlar atıyor. Bununla birlikte fare ile haşereyle uğraşıyor. Fısss, cızzz, diuuu.

Bu tip yayın organlarına insan hakkı nedir biliyorlar mı sorun bakalım. İnsan hakkı gasp etmeyi bilirler.

Ne elaka senin çekemediğin ne dostum görünüş mü şuradan bağlamışsın oradan bağlamışssın sen kimsin ki takacaksanızda şunu takın diyebilicek bir bilgiye sahipsin.
Arkadaş "Ha sizin gözünüzde onlar dinsiz imansız dimi sırf başı açık diye.." demişsin madem öle kapalılarda laik olamaz dimi niye çünkü laikliğin kuralı "açık giyinmek" var mı lan böle bi şey ha? Allah ıslah etsin seni....

Ne elaka senin çekemediğin ne dostum görünüş mü şuradan bağlamışsın oradan bağlamışssın sen kimsin ki takacaksanızda şunu takın diyebilicek bir bilgiye sahipsin.
Arkadaş "Ha sizin gözünüzde onlar dinsiz imansız dimi sırf başı açık diye.." demişsin madem öle kapalılarda laik olamaz dimi niye çünkü laikliğin kuralı "açık giyinmek" var mı lan böle bi şey ha? Allah ıslah etsin seni....

psi20 kardeş uğraşmaya deymez bence bunlarla

yok baş örtüsü taksın da türban takmasın diyo adamın biri
sanki birisi onun annesine şunu giysin ama bunu giymesin diyo da
var işte bi kuyruk acıları ama anlamak güç
bunlar gibiler yüzünden yozdaşıyoruz zaten:vur

ne türbanmış bee herkezi korkutuyor herkezi karşısına alıyor vallahi helal olsun...
başı açık kadın mdern çağdaş oluyor başörtülü kadın gerici oluyor, nasıl karar veriyorlar neye dayanarak söylüyorlar neden bu kadar ayrımcılık yapıyorlar sorgulamakla bitmez. başı açık kadınların nasıl bir özellği oluyor da otomatikmen çağdaş ilerici oluyor hiç anlamış değilim yüz binlerce var cahil insan haaa baş örtülü olmuş ha başı açık farkedermi cahil cahildir. ama okumuşun cahiliyle uğraşmak daha zordur. dünyada gerici olanların hepsi başörtlümü oluyor veya çağdaşların aydınların ileriiicilerin geneli başı açıkmı oluyor ... aynı milletten aynı kandan aynı bayrak altında
aynı topraklarda yaşıyorsak birbirlerimize saygılı olmalıyız engel olmayalım bozucu değilde yapıcı olalım. birilerin değil eğitim kurumları milletindir her kesim yararlanacak okumak isteyene neden mani olunuyor zerre kadar zararı yok ama henüz sindiremeyinler zorlarınaa gidenler her türlü yolu deniyorlar her türlü sözleri söylüyorlar. kimsenin haddine değil karşı gelmek çene çalmasınlar boş yere eşit olmak suçmuuu okumak suçmu inancı gereği giyinmek suçmuu TÜRK KIZININ bu hale düşmesi başörtü takıyor diye yobaz olması gerici olması topluımdan dışlanması eğitim hakkının elinden alınması okuluna başörtüsüyle gittiği için çirkin sözlere maruz kalması zoruma gidiyor
ne eksiği var diğerlerinden eğitim demek öğrenim demek akıl demek kültür demek bilim demek. biileri kabul etmiyor diye başörütüyü okuyamaz anlamına gelmez.

neyin adam gibi oldugunu neyin adam gibi olmadıgını senden mi ögrenecek millet o zaman Atatürkün karısıda anasıda adam gibi giyinmiyodu her seye Atatürkü alet etmeyin

Bana en son söyleyeceğim şeyi en önce söyletiyorsun, daha az önce bağlandım Internet'e ve iletini okuyunca deli oldum. Senin anan, karın veya bacın mı adam gibi giyiniyor?

Bedeni açmaksa medeni hayvanlar bizden daha medeni. Kuran değişmedi allahın emri bakınız Nur.31 süresine allahın bizzat kendi emiridir. Farz olan allahın emiri ise yerine getirmeklazım. Evet başı açıklarbize göre imansız ama dinsiz değil.(Gayri müslim). Öylebir zaman gelicekki bir mümin kor ateşini avucunun içinde sıkar gibi olucak, işte o gün benim sünletime sarılana yüz şehit sevabı vardır. hadisi şerif Mz.Muhammed (s.a.v). YARAB sen bu güzel kardeşlerimin kalplerini neşe ve güzel koku ile doldur perdelerini kaldır.

Sizin gibiler yuzunden akp bugun iktidar sanki bu ulkede hersey gulluk gulistanlık ulkenin baska hic bir problemi yok ekonomi tıkırında ,issizlik diye birsey yok genclerimiz kahve koselerinde surunmuyor.zaten teror diye bir sey yok.birakin bu ya cıkar ya terket ayaklarını sunu kafanıza sokun bu ulkenin buyuk cogunlugu muhafazakar gelenekten gelmekte siz ve sizin gibilerin turbana karsı yaptıgı her yorum dine saldırı olarak algınıyor ve bu akp ye oy olarak geri donuyo bunu son secimlerde gorduk zaten.yani siz adamların ekmegine yag suruyosunuz.adamlar maduru oynuyorlar ve kazanıyorlar

Konu Kapandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri