Türbanlı lisede, kameralı tespit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma salak konuşup adamın asabını bozma sözlerinin hiçbiri benim sözlerimle örtüşmüyor. herkesinki küçük değildir kelimelrin eline yüzüne bulaştırmasın sonra.

Ufak çapta bi tartışmayı bile başaramıyorsunuz, hemen acizce ağzınızı bozuyorsunuz.. Acıyorum sana ve senin gibilere :goz:

Benim inancıma küfür edenin ben ... yaparım geren neyse adam gibi konu açsınlar burada ermeni, rum, yahudi, provakatörlüğü yapmasın kimse kim nasıl isterse öyle giyinir insanlarımın inançlarıyla alay edemez kimse benim atam böyle giyinirdi atamla alay edenin anasıyla alay ederim.

ilginç yaw beni sanki başka bir ülkede hissettiriyorsunuz. kafanızı bi kaldırın bakim Atatürk'ün ülkesi dediğiniz yer Türkiye; Türbanlıda var Mini etekli de...

Ayrıca "Atatürk'ün ülkesi" lafına da gıcık oluyorum ben kabul etmiyorum...

"Osman Gazi, siyasi ve askeri faaliyetlerine Bizans toprakları üzerinde başladı. 1281 yılında Kayı Boyu'nun Beyi olduğunda, ilk iş olarak birçok Türkmen boyunu etrafında topladı. Osmanlı tarihinin ilk savaşı, Bursa'nın İnegöl kazasına 10 km uzaklıkta bulunan Hamzabey köyünde gerçekleşen Ermeni-Beli savaşıdır (1284). Bu savaşta Osman Gazi'nin yeğeni Baykoca şehit düştü. Osmanlı tarihindeki ilk kale fethi olan Kulaca Hisar'ın fethi ise 1285 yılında gerçekleşti.

Bu sıralarda Selçuklu Sultanı Üçüncü Alaüddin Keykubad, Eskişehir ve İnönü taraflarını Osman Gazi'ye verdi. Osman Gazi 1291 yılında İnegöl Tekfuru ile savaşıp Karacahisar'ı aldı. Sakarya taraflarına akınlar düzenledi. Amcası Dündar Bey Bizans Tekfurları ile ilişki kurduğu için 1298 yılında öldürüldü. Osman Gazi'nin yoğun siyasi ve sosyal faaliyetlerinin devam ettiği bu yıllarda, İlhanlılar Anadolu Selçuklu Sultanı Üçüncü Alaüddin Keykubat'ı sürgüne göndermişler ve Selçuklu Devleti tahtsız kalmıştı. Osmanlı başkentinin Bilecik'e taşındığı, Selçuklu tahtının boş kaldığı 1299 yılında Osmanlı Devleti'nin kurulduğu kabul edilmektedir. (Bazı kaynaklarda Osmanlı Devleti'nin kuruluş tarihi 27 Temmuz 1301 olarak geçmektedir. Bu tarihte Osmanlı kuvvetleri Bizans ordusunu Bafeus Savaşı'nda yenilgiye uğratmış ve bağımsızlığını kazanmıştır). 1300'de fethedilen Yenişehir kalesi, bir yıl sonra Osmanlı Devleti'nin başkenti yapılacaktır."

Ufak çapta bi tartışmayı bile başaramıyorsunuz, hemen acizce ağzınızı bozuyorsunuz.. Acıyorum sana ve senin gibilere :goz:

sen bana acısan ne yazar seni kaale alanmı var sen kimsin ki. benim milletime dil uzatanın kanımın son damlasına kadar karşısında olucam. mosunsan adam gibi masonluğu açıkla.

Benim inancıma küfür edenin ben ... yaparım geren neyse adam gibi konu açsınlar burada ermeni, rum, yahudi, provakatörlüğü yapmasın kimse kim nasıl isterse öyle giyinir insanlarımın inançlarıyla alay edemez kimse benim atam böyle giyinirdi atamla alay edenin anasıyla alay ederim.

Yazdıklarından pek bişey çıkaramasam da sanırım konunun tatlıya bağlanmasını istiyosun.. Bu sadece bi konu ve kesinlikle tatlıya bağlanır. Ama bu işin bir de gerçek yüzü var; siz öyle düşündüğünüz sürece ve biz de böyle düşündüğümüz sürece gerçek yüz pek tatlıya bağlanamayacak gibi.. Yaşayalım, bekleyelim ve görelim kimin galip geleceğini..

atatürk üzerinden siyaset yapmayın diyordun; aldın başını gidiyorsun.....

o avatarındaki resmi de kaldır, kirlenmesin orada takiyyeci zihniyetinle!!!

senin düşünce sisteminin avatarı bu;

tepe tepe kullan...

23m8s5u.jpg

siz diye tabir ettiğiniz topluluk birilerinin yönlendirmesiyle oluşan maşa toplumu. Biz diye tabir edilen topluluk ülkesine bağlı Atatürkçü, çağdaş, ülkesini seven, çalışkan, eğitimli, herşeyden önemliside TÜRK aramızdaki fark bu burada kimseye bölemezsin burada TÜRK VAR

siz diye tabir ettiğiniz topluluk birilerinin yönlendirmesiyle oluşan maşa toplumu. Biz diye tabir edilen topluluk ülkesine bağlı Atatürkçü, çağdaş, ülkesini seven, çalışkan, eğitimli, herşeyden önemliside TÜRK aramızdaki fark bu burada kimseye bölemezsin burada TÜRK VAR

Peki bakalım :goz:

Aciz olan biz miyiz?Yoksa Başörtülü kızı dışlayanlar mı?

Bu ne yaman çelişkidir :saskin

Bacımın İffeti Batmakta Rezilin Gözüne,
Acırım Tükürüğe Billahi Tükürürsem Yüzüne!

Aman Allahım.. o kız o okula nasıl girer.. Türkiye iflah olmaz artık.. bittik biz...
Ulen bu haberi yapanlarda hiç insaf, izan ,vicdan , şeref, haysiyet yok bunu böyle bilelim.. sanki kıçını açıpta girmiş kızcağız.. hem küçük kızların zorla başları örtülüyor , aile baskısı, mahalle baskısı var diyeceksin,,hem de aydınlama yeri olduğunu iddia ettiğimiz okula bu kızları alırken kıyafet ayrımı yapacaksın.. ayıp vallahi ayıp

Bütün seviyesizlikler ilgili konuya aktarıldı :goz:

öylemi oldu. olamaz!!! o zaman bundan sonra senin söylediklerin üstüne kimse yazı yazamasın sen yaz biz teşkkür edelim sitenin isminide senin ismin olarak değiştirelim. Sen benim hakkımda şikayet kutusuna yazarsın bu yazar pis ona inanmyın bana inanın gibi.

tıpkı yaklasık on sene oncekı olayları yasatmaya calısıyorlar bılen bılır bırden bıre tarıkatlar bılmem neler cıkmıstı butun medya bunu haber yapmıstı ısın gercek yuzunu bır ıkı yıl sonra anladı tum turkıye bu tur komplolarla nereye kadar gıdecekler bu mılletı kandırıp cumhurıyete sahıp cıkma yalanıyla ayrımcılık yapanlar ne zaman bu milletle barısmayı basaracak acaba

Other4, Badboy ve Typhoon Birbirlerinizin Yarumlarına Yorum Yaparsanız Ceza Alacaksınız Uyarmadı Demeyin...

Okula bu kıyafetle gidecekse hiç gitmesinler.. Atatürk'ün okuluna geliyorsa adam gibi giyinmeyi de bilecekler :goz:

neyin adam gibi oldugunu neyin adam gibi olmadıgını senden mi ögrenecek millet o zaman Atatürkün karısıda anasıda adam gibi giyinmiyodu her seye Atatürkü alet etmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri