Türbanlı lisede, kameralı tespit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ßáDßøÿ

Løvє's áÑgèL
Reaction score
0
5b7p0p.jpg

dw9hj4.jpg

21d0h77.jpg

KARS Cumhuriyet Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlerin türbanlı olarak okula girmesiyle ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı'ndan görevlendirilen 2 müfetiş incelemelere başladı. Bakanlık müfetişleri, liseye gün boyu giriş- çıkış yapanların kamerayla tespit edilmesini istedi.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi üzerinde, yaklaşık 1000'i aşkın öğrencinin eğitim- öğretim gördüğü Cumhuriyet Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlerden bazılarının türbanlarla sınıflara kadar girmesi, velilerin şikayetlerine yol açtı. Koridorlarda türbanlı olarak rahatça dolaşan öğrenci ve öğretmenlerin görüntülerinin yayınlanması üzerine İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici, inceleme başlatacaklarını açıkladı.

Türbanlı öğrenci ve öğretmenlerle ilgili haberlerin yayınlanması üzerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevlendirilen 2 müfettiş, Kars'a geldi. Cumhuriyet Lisesi Müdürü Kaan Ilgar ile görüşen müfettişler, okuldaki kameraların koridor, giriş- çıkışlarda yaptığı kayıt kasetlerini istedi. Müfettişler, gün boyu kayıtların devam etmesini belirtirken türbanlı olan öğrenci ve öğretmenlerin ifadelerine başvurdu.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/egitim/anasayfa/8999504.asp?gid=229&sz=91520

. . . Alıntıdır . . .

vay be ne büyük gazetecilik başarısı?
bence şu adrese bir bakın.
http://www.medyafaresi.com/?hid=13620&cid=3

Evet büyük bir gazetecilik başarısı..
Bu konuda herşey ortada resimlere bakmadın galiba kız resmen okulun içerisinde üniforma ile dolaşıyor. Bunda çarpıtmaya bişey yok. Bence Hürriyet'i kötüleyeceğinize konu ile ilgili yorumlarınızı yazın :goz: Beğenmiyorsanız yazmayın;sizi kimse zorlamıyor !

olacağı buydu
daha da ileri gidecekler
demokrasi adı altında laik sistemi zedelemek için ellerinden geleni yapacaklar
herkes bunların geçmişinin ve hedeflerinin ne olduğunu biliyor
ama ulaşamayacaksınız o kirli emellerinize

Türkiyenin en büyük gazetesinin ana .... km bunlar habercimi şimdi, ne olmuş okuyor işte kızlar ordaki halk daha düne kadar okula kızlarını bile göndermiyordu zihniyetinizin ......yim gazete reklamı yapıcaksan bıradaki okurlara karşılığını ver. karşılığını para olarak istemeyen çıkabilir onuda tatmin etmen gerekir.

Türkiyenin en büyük gazetesinin ana .... km bunlar habercimi şimdi, ne olmuş okuyor işte kızlar ordaki halk daha düne kadar okula kızlarını bile göndermiyordu zihniyetinizin ......yim

Okula bu kıyafetle gidecekse hiç gitmesinler.. Atatürk'ün okuluna geliyorsa adam gibi giyinmeyi de bilecekler :goz:

Benim ülkemde bir insan nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyinir. Orası tüm milletin okulu Atatürk eğitime önem verirdi, çıkarcı zihniyete asla Atatürkün üstünden siyaset yapma.

Benim ülkemde bir insan nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyinir. Orası tüm milletin okulu Atatürk eğitime önem verirdi, çıkarcı zihniyete asla Atatürkün üstünden siyaset yapma.

Sen Allahüekber diyerek siyaset yapıyorsan ben Atatürk'ümün üzerinden siyasetin ağababasını yaparım, rahat ol sen küçücüğüm :goz:

Ne oldu şimdi 30-40 sene geri mi gidildi?
Veyahut laiklik ilkesi mi kalktı?

O başörtüsü için koskoca Maraş şahlandı Kurtuluş Savaşında!
Yaptığınız saçma sapan yorumlarla da onların suratına tükürüyorsunuz!

Mübarek Cuma saati Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın daha fazla uzatmaya gerek yok.

Beğenmeyen çeksin gitsin;

Gidin İran Endüsti Meslek Lisesi'ne...

Süper cvp..

o okullara o bez parcasıyLa giremieyeceksiniz emellerinize ulasamayacaksınız.! Laik düzeni kimse bozamayacak.!

Sen Allahüekber diyerek siyaset yapıyorsan ben Atatürk'ümün üzerinden siyasetin ağababasını yaparım, rahat ol sen küçücüğüm :goz:

Saçma salak konuşup adamın asabını bozma sözlerinin hiçbiri benim sözlerimle örtüşmüyor. herkesinki küçük değildir kelimelrin eline yüzüne bulaştırmasın sonra.

"DİNİMİZİN TAVSİYE ETTİĞİ TESETTÜR , HEM HAYATA HEM FAZİLETE UYGUNDUR" (MUSTAFA KEMAL ATATÜRK)

"Eğer kadınlarımız Şeriat'ın tavsiye ve dinin emrettiği bir kıyafetle, faziletin icap ettiği tavr-u hareketle içimizde bulunur, milletin ilim, sanat içtimai hareketlerine iştirak ederse, bu hali, emin olun, milletin en muteassıbları dahi takdir eder... Bilakis, o halin aleyhinde söylenecek sözlere karşı belki onun müteşebbislerinden daha fazla müdafii olur.'' (138) M. Kemal Atatürk - Ankara / 03.04.1923

şu ana kadar boynunda haç gördüğü bir öğrenciyi haber yapmışlar mı ?

veya yabancı okulların çoğunun bahçesinin içinde kilise var bunları haber yaptılar mı?

Allah cezalarını versin!!!

Saçma bi tespit olmuş

Sanki okula uzaylı ya da terörist girmiş de bunu haber yapmışlar !

Bu kızlar T.C vatandaşı değil mi kardeşim ? Hadi T.C vatandaşı da olmasın, gavur olsa okula sokmak için elinizden geleni yaparsınız.

irtica11.jpg

Acıyorum bunun gibilere. Böyle zihniyete.

Türkiyenin en büyük gazetesinin ana .... km bunlar habercimi şimdi, ne olmuş okuyor işte kızlar ordaki halk daha düne kadar okula kızlarını bile göndermiyordu zihniyetinizin ......yim gazete reklamı yapıcaksan bıradaki okurlara karşılığını ver. karşılığını para olarak istemeyen çıkabilir onuda tatmin etmen gerekir.

Ağır geL bakaLım küçük bey kime ne yapıyorsun ?
Dayı dayı konuşmayın , eleştirininde bir usulü adabı war , yapılanı tasdiklemiyorsun hadi onu anladık aynı şekilde cewapmı werelim sana şimdi ?
Sorun olarak gördükleriniz küfürle hakaretle tehditle çözülüp düzelecek mi ?

Güya özgür we güya demokratik bir ülkede yaşıyoruz..
Bikiniyle gitsem beni de haber yaparlar mı acaba :vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri