Türban da Taksaydınız Bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşların çoğu ya abi yada abilik teşkilatı mezunu yada abla yahut ablalık teşkilatı mezunu sözlerin çoğu aynı

hemen hemen herkes necip fazıl
bide m.akif sözlerini örnek göstermiş.

beğenemedin galiba Mehmet Akifte Necip fazılda bizim icin önemli kişilerdir önem değer verdiğmiz insanların sözlerinden örnek vermemizi niye bu kadar yadırgadınki...neyse fazla uzatmaya gerek yok kendini bilmez bi gazetecinin yol actıgı bir tartısma o gazeteninde neye kime hizmet ettğini biliyoruz

ilk önce düşünceme saygı göster ver ve çarpıtma yani y6azdığımın hepsini doğru düzgün alıntı yap ki millet neden boş konuştuğunu anlasın ben beğenmemezlik yapmadım sadece durum tespiti yaptım. devamını okuyup nalamaman acaip geldi.

heeeh kılavuzunun kim olduğu burnundaki töbe töbe konuşturacak beni öteki tarafta bak bakalım o.... neyzen sırattan nasıl geçeçek:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

yani ozaman biz hastenelre giremeyeceğiz he allah allah kim koymuş bu yasağı ?????????????:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun sizi aklı selime dacet ediyorum

NE ARARSIN NEYZEN İLE ALLAH ARASINDA SEN KİMSİNKİ NEYZENİN SIRATTAN NASIL GEÇECEĞİNİ SORARSIN? Hehehehehehhhe!...:biggrin

Adam hergün içer çevresine rahatsızlık verir huzur kaçırımış,bir gün sarhoş halde giderken yolda bir taş görmüş tekmeyle o taşı yol kenarına atmış,ahirette bakmışlar Adam cennetin baş köşesinde,Ama nasıl olur demişler,cevap vermişler: O tekme ile yol kenarına attığı taş bir kazaya neden olacaktı,birsürü insanın hayatını kurtardı o yüzden demişler,GİRMEYİN ALLAHÜ TEALA İLE KUL ARASINA!... TÜRBAN SİYASEYE ALET EDİLMESEYDİ BU TARTIŞMALAR OLMAYACAKTI!... O KADAR.

buyuklerinden fırca yememek için kapatmıslar baya :D

ilk önce düşünceme saygı göster ver ve çarpıtma yani y6azdığımın hepsini doğru düzgün alıntı yap ki millet neden boş konuştuğunu anlasın ben beğenmemezlik yapmadım sadece durum tespiti yaptım. devamını okuyup nalamaman acaip geldi.

ben herkesin görüşüne saygı gösteriyorum karşılıklıdır bu ama sen aşağılar gibi abiler abi teşkilatından mezun olmus arkadaslar diyosun ilk önce saygı göstereceksinki saygı göresin

ben herkesin görüşüne saygı gösteriyorum karşılıklıdır bu ama sen aşağılar gibi abiler abi teşkilatından mezun olmus arkadaslar diyosun ilk önce saygı göstereceksinki saygı göresin

ben aşağılar nitelikli konuşmam aşağıysa aşağı olduğunu söylerim aşağılamam

aşağı olduğunu söylemediysem aşağı değildir.
kendin demişsin ben arkadaş dediğim insanla aynı kategoriye girerim ve arkadaşlar demişsim kendimi aşağılicak deilim arkadaşım

iyi bir dahaki cevaplarda altında belirt bizde öyle anlamayalım ne bilelim nası bir kişilik oldugunu sonucta burda 2 satır yazıdan bişey anlamak mümkün değil yazılan yazı başka yerlere çekilir gider

devLetin kuraLLarını sorgusuz suaLsiz iLahi emir gibi savunuyosunuz madem o zaman biriLeri geLip devLetin kurumLarına açık giriLmez die bi yasa çıkartırsa ne diceksiniz?

bi kere iLahi emirLerin insanLar tarafından uyguLanmasını engeLLemek biLe biLe ateşe gitmektir...yerinizde oLsam öteki taraf için sahip oLduğum azıcık sermayeyi de böyLe akıL dışı şeyLerLe harcamazdım

ne yanı nerde yasıyoruz kardesım burası musluman ulkesı begenmeyen gıtsın yurtdısında yasasın tamammı batıyo bunlara ama korkmayın bu dunyanın obur dunyasıda var ama orayı dusunmuyolar dusunmesınler bakalım allah yardım etsın

türban ergenekon terör iyice köreltiyolar ülkeyi

türbana dil uzatmaktan vazgeçin .. bu ülkenin çözüm bekleyen daha büyük sorunları var kafaları bulandırmayın

türbana laf atan yokta şuncacık sabileri bu sıcakta böyle giyindirmeninde hiç manası yok bunun altından tartışma çıkarmak saçma 19 mayıs günü dışarıda olanlar varsa bilirler sıcaklığı birde onlar dans vs yapıyorlar kıyafeti kim bulduysa onla görüşmek lazım amacı neymiş

Artık Yorum Yapma Gereği Bile Duymuyorum...
çünkü Anlamayanlar Daha Doğrusu Işine Gelmeyenler çoğunlukta Yazıpta Klavyemi Eskitmiiim..
Bencede Daha Açık Olmalıydı ...
Mini Etekle Felan Daha Hoş Olurdu ..

1979-2009 iranı karşılaştrın, böyle ufak görünen şeylerin sonunun ne olacağını g örün başka bişey demicem

Artık Yorum Yapma Gereği Bile Duymuyorum...
çünkü Anlamayanlar Daha Doğrusu Işine Gelmeyenler çoğunlukta Yazıpta Klavyemi Eskitmiiim..
Bencede Daha Açık Olmalıydı ...
Mini Etekle Felan Daha Hoş Olurdu ..

yahu banane üstündeki kıyafetten eğer zorla giydirilmediyse dışarıda yüzlerce kara çarşaf görüyöruz kendi seçimi pişsin sıcakta banane ama bunlar daha çocuk ve zorla giydirilmiş

Ben giyenede bi şey demem soyunanada, size ne ya kapalıydı açıktı belki kişi öyle rahat ediyo işte bunu anlamayan insanlar olabiliyo yani kısacası bu konu çok uzar sadece diyorum ki başkaları bize at gözlüklerini takmış şimdi yürüyün diyorlar ama biz başka yerleri göremediğimizden böyle basit konular hakkında kafa yoruyoruz.diğerlerinin politikasıda bu bi şey diyemem ama tuzağada düşemem

Newwave senden rica ediyorum bu tip konuları lütfen açma.
Hem boşu boşuna anasayfayı meşgul ediyor. Hem gruplaşmalara sebebiyet veriyor. Hemde herkez bildiğini okuyor.

Newwave senden rica ediyorum bu tip konuları lütfen açma.
Hem boşu boşuna anasayfayı meşgul ediyor. Hem gruplaşmalara sebebiyet veriyor. Hemde herkez bildiğini okuyor.

Aynen Milletin Böle Açık Konularda Birbirini Yemesi Ardından Cezalandırılması Nasıl Bir Haz Veriyor Yöneticilere Yada Nasıl Bi Ego Tatmini ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri